Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв джип да избера в ценови клас до 4000 лева ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какъв джип да избера в ценови клас до 4000 лева ?

Аз пък така и не му го прочетох... Огромно, слято и не четимо. Пък и фанатично... сигурно има много полезна информация де, това не знам.

Коментар

Първоначално публикуван от camelot Преглед на мнение
      Нисан ПАТРОЛ 3 3 ТД ЛЕГЕНДА КЛАСИКА НАДЕЖНОСТ МОЩ ЗДРАВИНА УДОВОЛСТВИЕ СТРАСТ ПРИЗРАЧНОСТ И МИСТИКА Усурииски тигър
      Винаги ще си актуален с НИСАН ПАТРОЛ 3 3 ТД
      Краен фанатизъм ли, що ли..
      0899 шест5313нула
      За всекиго по нещо

Коментар

Дам... и КРЕЩИ ЯКО!

Коментар

Първоначално публикуван от SlaviZ0 Преглед на мнение
          Здравейте фенове на джиповете. От известно време искам да продавам колата и да си купя джип, защото може да ти и изкарва пари, а не само да накарваш. Джипа мисля да го ползвам за работа(да го товаря) като това означава да го вкарвам в нивата за селскостопанската продукция. Предимно за работа и същевременно да ми е и средство за придвижване. Бюджета ми е ограничен(в случай,че продам Ауди 100-ката си), макс 4000, като гледам имам право да избирам между Isuzu Trooper, Opel Frontera, Jeep Cherokee, Land Rover Discovery 1(евентуално ако изскочи). Витарата и Ферозата ги давали доста добри за офроуд, но мисля че няма да ми свършат работа като товарно пространсто. Ами ще се радвам да помагате в избора.
          Да те върна малко в началото. Щом смяташ да печелиш пари с новата придобивка, то тя за теб няма да е разход, а инвестиция.
          Така че направи си един "бизнес план" даже и с груби сметки и помисли както те посъветваха колеги по-горе за пикап или по-скъп (по-нов, по-надежден) джип. Не трябва да се ограничаваш от финансите които имаш в момента и да вземеш някой "барутник" с който не се знае дали ще си закараш стоката където искаш или ще наливаш само повече пари в него за ремонти, защото винаги може да се намери начин за някакво допънително финансиране на проекта (лизинг, заем - от банка или приятели и т.н.). И с течение на времето с част от парите които ще изкарваш с него да го изплатиш.

Коментар

Привет на всички.
            За граматика ,синтаксис и правопис съм съгласен определено неми спори правописа.
            Иначе другото е вярно опитвам се да споделя мнение и да дам насока от това което съм преживял.
            То е реално на база натрупан опит преживяване и впечатление от гореописаната марка МПС Нисан Патрол.
            Извинете ме за крещенето ще намаля шрифта ,иначе чак пък фанатизъм едва ли но знае ли човек .
            Яавно Нисан Патрол води към пристрастяване

Коментар

Първоначално публикуван от camelot Преглед на мнение
              Привет на всички.
              За граматика ,синтаксис и правопис съм съгласен определено неми спори правописа.
              Иначе другото е вярно опитвам се да споделя мнение и да дам насока от това което съм преживял.
              То е реално на база натрупан опит преживяване и впечатление от гореописаната марка МПС Нисан Патрол.
              Извинете ме за крещенето ще намаля шрифта ,иначе чак пък фанатизъм едва ли но знае ли човек .
              Яавно Нисан Патрол води към пристрастяване
              Сигурен ли си, че е помпа-дюза както си писал в предишния пост? Защото тези които аз съм виждал бяха с обикновена редова ГНП.

Коментар

Първоначално публикуван от Двигателист Преглед на мнение
                Сигурен ли си, че е помпа-дюза както си писал в предишния пост? Защото тези които аз съм виждал бяха с обикновена редова ГНП.
                Не е сигурен разбира се.
                Аз писах ма някой мод го е затрил
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Айде проявете малко творчество де. Човека сигурно има в предвид помпен елемент - дюза (редова помпа).

Коментар

Според вас, може ли за горе долу тази сума (4000) +/- (по-скоро +) 300-500лв да се намери читаво Дискавъри или Патрул(но май са по изгнили). И двата джипа ли са с редова помпа или с помпа дюза? Много ми допада Дискавърито заради големият вътящ момент на ниски обороти. Чист стоков джип ми трябва да си тегля караваната, екскурзии и оффроуд. Това че и двата джипа са с цели мостове и сфери би трябвало е предимство?(или поне аз така го считам) Дали си мисля правилно че по точни начин подмяната на тези части почти не се извършва а само се гресират/ сменя масло. Познат има фероза(ако не се лъжа с цял мост), и за 3г само я гресират и нищо и няма (кара се по балкана само - черен път без много изтезания - все пак е 1.6) . Не я сравнявам с Диско, но съм се спрял на диско пред фероза, защото той ще вози по-комфортно от ферозата(-бъбреците ме болят в софия като я карам) и ще има тягата която искам 160nm/4700rpm VS 270nm/1800rpm ...
                    LR Discovery 300Tdi 1996
                    Subaru Outback 2.5 1998
                    Subaru Legacy 2.2GX 1995 - продадено ;(

Коментар

• Едва ли има такъв автомобил колега гресиране , масло , гориво и минимална или никаква подръжка.
                      За мен нещата стоят по малко по различен начин.Споменатите две марки джипове наистина са добри и си струват .Аз лично притежавам Нисан Патрол К160 3.3 ТД придобит след доста изчетено , изпробвано и не на последно място се доверих на мои приятели ползващи марката и модела.
                      Джипа които закупих бе доста потегнат и пригоден за употреба по планински и черни пътища и безпътища.Въпреки годините си зимата пали яадове не ми е създавал никакви само ме радва . Естественно към момента само сменям консумативи и го ползвам грамотно .Лично мен ме удивлява тази машина и радва много в предвид сериозната и експлоатация .Убеден съм че ако човек попадне на проблемна машина и в последствие вложи доста пари в нея да я дигне на крака може и да бъде резервиран към марката в последствие.Но тези два модела джипове наистина са се доказали със здравината си и надежност особенно и в съотношение цена и полученото срещу нея.

Да срещу тази сума 4000 4500 лв в България може да се закупи добър или що годе добър джип от споменатите марки и с леки вложения за в бъдеще при правилните маистори те да си те радват делго време.
                      Последно редактирано от CarTest™; 05-06-13, 14:34.

Коментар

Първоначално публикуван от bestbg Преглед на мнение
                        ... И двата джипа ли са с редова помпа или с помпа дюза..
                        Няма помпа-дюза бе човек! Тоя Нисан е с редова помпа, Диското с разпределителна! Нисана има два недостатъка: ресьори и късо междуосие - разбирай много друса. Другия е, че са по над 25 години вече, а 25 години са си 25! Диско може да се намери до към 96-97г. и в това отношение е по вероятно да е по запазено.
                        Правиш грешка като си се хванал за тия 300-500лв. По добре вземи назаем и купи кола с по малко проблеми, макар и по скъпа, отколкото ... Освен, ако кипиш от енергия, ремонтираш автомобили и труда ти идва без пари.

Коментар

Здравейте, предлагат ми бартер за 124-ката един Опел Фронтера 2.3 . Какво ще ме посъветвате, дали да направя сделка ?
                          Последно редактирано от Чавдар (V93); 13-06-13, 16:19.

Коментар

Aко колата е в добро състояние, защо не? Фронти си е сериозна машина. Само гуми ще трябва да и турнеш в 1 момент, вместо тези аспиринчета

Коментар

Първоначално публикуван от SlaviZ0 Преглед на мнение
                              Здравейте, предлагат ми бартер за 124-ката един Опел Фронтера 2.3 . Какво ще ме посъветвате, дали да направя сделка ?
                              Рискована работа е да купуваш толкова стар опелски дизел посред лето..
                              Последно редактирано от Чавдар (V93); 13-06-13, 16:20.
                              0899 шест5313нула
                              За всекиго по нещо

Коментар

Да смениш Мерцедес за Опел....
                                Последно редактирано от Чавдар (V93); 13-06-13, 16:20.
                                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                                Вальо. О888 557Ч7Ч
                                Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X