Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв джип да избера в ценови клас до 4000 лева ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какъв джип да избера в ценови клас до 4000 лева ?

Е с евтин нисан, и като цяло с нисан, може и да имаш проблем с главата... при диското по-скоро други са подводните камъни

Коментар

Отдавна искаме да взимаме някаква кола на приятелката и се бяхме спряли на Ауди А2. Но като се замислих, тя преди беше карала едно Терано и се беше изкефила и беше казала, че би карала джип, защото е по-високо, та ми се върти в главата един Фрийлендър да вземе и се чудя между 2.0 тди и 1,8 бензин, видях, че има и някакъв 2.0 ДИ, това без турбо ли е ? Имахме интерес и за Паджеро Пинин, ама бил капризен на масло и гориво и рядък, и сложен. Ами чакам съвети за Ленд Роувъра.

Коментар

Първоначално публикуван от SlaviZ0 Преглед на мнение
        би карала джип, защото е по-високо
        То това фрилендъра не е джип, а е по висока лека кола, и всъщност не е добра идея защото е проблемен и капризен най вече вискомуфата дава фира , може би една хонда ЦРВ би била по добре от друга страна само заради високото дали си струва напъна
        ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

В това съм се убедил вече с предишните ми коли, просто това си го смятам като консуматив, хахаха, и то понеже са читави и майсторите, на които съм попадал, та по 2 пъти съм сменявал гарнитури и съм шлайфал. То и тая е омаслила, ама е нормално за кола на 23 години, дано не се налага да й сменявам гарнитура и на тая.
          То ако гарнитура никой няма да ти го спомене ,става въпрос за глава ,а там цената е към то хилядарка
          Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

"Но като се замислих, тя преди беше карала едно Терано и се беше изкефила и беше казала, че би карала джип, защото е по-високо"
            Здравейте то отговора си идва от сам. На пазара има предлагане на терано дори във форума има едно за цена , която според мен е добра. А иначе всичко е въпрос на късмет.

Коментар

...та ми се върти в главата един Фрийлендър...
              Намери нещо друго, което да ти се " върти в главата" ! В противен случай следващите ти теми ще започват с " помооощ ...счупи се пак" !
              0899 шест5313нула
              За всекиго по нещо

Коментар

Спряхме се на Фрийлендъра, защото е по-компактен и по-икономичен от Тераното, по-добре е от А2-ката, защото по-малко ще се страхува зимата и ще имаме повече свобода за разходки. Все пак ще го ползва за ежедневно возило, а ТЕРАНОТО си харчи. За ЦРВ (бюджета ни е 5000 макс) не мисля, че може да излезе нещо с ляв волан читаво. Ако зависеше от мене бих си взел Диско или Патрол, но тя е жена все пак и не може да се справи с големите лакоми зверове на офроуда.

Коментар

Осем страници как да се пазиш от талибаните а ти да скочиш с парашут в центъра на Афганистан....
                  "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

(бюджета ни е 5000 макс)
                    Не се подлъгвай по цената...тя има защо да е ниска, а в прогрес на времето и ремонтите да се удвои!
                    0899 шест5313нула
                    За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                      Осем страници как да се пазиш от талибаните а ти да скочиш с парашут в центъра на Афганистан....
                      Това е много добре казано, направо в десетката
                      Колега прочети малко назад в темата и помисли пак
                      ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение

- Слави, отиди до някоя автокъща, разходи се и поразгледай джипките. Качи се покарай, пък като ти хареса нещо ела и пиши.
                        Луташ се като пиян морков и накрая ще се нахендриш на най-големия . . .
                        Всички е въпрос на късмет. И от магазина да я вземеш и не си ти е на късмет пак ще гориш.

- това е моя съвет.
                        За Фрийнезнам какво си няма да коментирам, ама ако искаш комфорт насочи се към някой американски убавец. Само, че разхода няма да ти хареса

Поздрави !
                        п.п. аз съм по-сългасен да давам 5лв за 100км повече, но да имам надежден джип на който да разчитам, отколкото да съм на "пършинг" и всеки ден да съм под него

Коментар

Добре, дайте идея за по-малък джип, подходящ за жена. Rav4 също е алтернатива от първите, имаше и една две ЦР-В-та в тоя диапазон. Паджеро Пинин-а много ми хареса, но бил доста капризен. Пак повтарям, аз за себе си съм направил избора, засега ще си търкалям 124-ката(доволен съм), но тя вместо да взима някаква малка бълха, дето не може да я изкараш извън града, може да вземе по-компактен джип и затова ви попитах.

Коментар

Добре, дайте идея за по-малък джип, подходящ за жена. Rav4 също е алтернатива от първите, имаше и една две ЦР-В-та в тоя диапазон. Паджеро Пинин-а много ми хареса, но бил доста капризен. Пак повтарям, аз за себе си съм направил избора, засега ще си търкалям 124-ката(доволен съм), но тя вместо да взима някаква малка бълха, дето не може да я изкараш извън града, може да вземе по-компактен джип и затова ви попитах.
                            И какъв е смисъла от компактен джип с измислено 4x4, освен, че се возиш в "джип"
                            - предполагам си наясно, че колите за газария са доста над 5000лв, а джиповете дето имат 4x4 и стават да си ги търкаляш по горите са крайно НЕ икономични в града. Единственото предимство е, че можеш да се яриш по бордюрите

Поздрави !
                            п.п. опитай се да обясниш на жена си, че да караш джип в града е икономически неоправдано във всяко едно отношение. Ако имаш вила или искаш да ходиш на разходки късо Терано може и да се вмести в бюджета. Но в града, особено за жена с "голямата" си видимост няма много да и хареса или ще трябва да звъниш на колегата Любо да започва още две брони

Коментар

Добре, дайте идея за по-малък джип, подходящ за жена.
                              Предложи и Хонда ХРВ..здрави ,прости и лесни и непретенциозни са ! Бензинов Рав също бива.. Покажи и ги двете и тя ще си избере! Форестър също бива, само че после няма да си дадете ред..едно момче от тук продава супер екземпляр- 2.0 турбо 177 кончета- какво друго ти трябва? , но вдигни малко бюджета и за трите предложения!
                              0899 шест5313нула
                              За всекиго по нещо

Коментар

Не съм следил темата, но от последните мнения-единствено Тerios. Няма да изброявам предимствата и недостатъците.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X