Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв джип да избера в ценови клас до 4000 лева ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какъв джип да избера в ценови клас до 4000 лева ?

И на мене много ми хареса 124-ката. Наистина при по-старите модели важи максимата за два вида автомобили - Мерцедес и всички останали. Явно няма да го давам за тая Фронтерка. Като събера пари тогава джип.

Коментар

Ако ти е запазена 124-ката не трябва за никакъв Опел да я даваш!

Коментар

Първоначално публикуван от SlaviZ0 Преглед на мнение
        Здравейте, предлагат ми бартер за 124-ката един Опел Фронтера 2.3 . Какво ще ме посъветвате, дали да направя сделка ?
        Не и от мен.

Коментар

Здравейте, предлагат ми бартер за 124-ката един Опел Фронтера 2.3 . Какво ще ме посъветвате, дали да направя сделка ?
          Колега съвет от мен, взимай ключовете на фронтерката , целувай ръка и бегай бързо. Ако не ти стиска, имам добра 124 пращай го този човек при мен.
          Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

И на мене много ми хареса 124-ката. Наистина при по-старите модели важи максимата за два вида автомобили - Мерцедес и всички останали. Явно няма да го давам за тая Фронтерка. Като събера пари тогава джип.
            Дизел ли е 124-ката?
            0899 шест5313нула
            За всекиго по нещо

Коментар

Да, 250 Д чист дизел, 90 к.с. Тая кола ме кара да се усмихвам.

Коментар

Да, 250 Д чист дизел, 90 к.с. Тая кола ме кара да се усмихвам.
                Не я давай, защото няма какво да купиш..като събереш парици, тогава вземи джип, за да не се чудиш после накъде да хванеш с тая Фронтера , която ще ти гълта два пъти повече и ще върви три пъти по-малко!! Дръж си старовремското дизелче, защото ще те слуша дълго още!
                0899 шест5313нула
                За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от bestbg Преглед на мнение
                  270nm/1800rpm ...
                  Тея цифри дето ги четеш не са баш така.
                  На 1800 об не може да тръгне, стигне ли 2000 тогава отлепя. Не знам, проблема може пък и да е в моето диско. Доколкото знам проблема е общ за дизелите с директно впръскване.
                  Хубавото при теглене е, че можеш да тръгнеш на бавни и в движение да превключиш на бързи. При маневриране бавните пак вършат много добра работа и пестят съединителя. Фул тайма не е за подценяване.

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                    Не я давай, защото няма какво да купиш..като събереш парици, тогава вземи джип, за да не се чудиш после накъде да хванеш с тая Фронтера , която ще ти гълта два пъти повече и ще върви три пъти по-малко!! Дръж си старовремското дизелче, защото ще те слуша дълго още!
                    Направо още не мога да повярвам за какъв разход иде реч, 20 лева от ЕКО-то и съм минал смесено 180 км, невероятно ми се струва и направо невъзможно, преди това заредих 25 лева, тръгнах от Кюстендил за София, ходих до кв. Сеславци, върнах се в Дървеница, и още малко я покарах, грубо 200 км, да не се изхвърлям, че бяха повече. Много икономичен и приятен мотор.

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
                      Тея цифри дето ги четеш не са баш така.
                      На 1800 об не може да тръгне, стигне ли 2000 тогава отлепя. Не знам, проблема може пък и да е в моето диско. Доколкото знам проблема е общ за дизелите с директно впръскване.
                      Хубавото при теглене е, че можеш да тръгнеш на бавни и в движение да превключиш на бързи. При маневриране бавните пак вършат много добра работа и пестят съединителя. Фул тайма не е за подценяване.
                      Моето пък тръгва и под 1800... и под 1500... и без газ тръгва... не съм знаел, че трябва да е на 2000 та сигурно за това.

Коментар

Ако ще минаваш на джипка, ще трябва да преглътнеш разход от 20 лв/100 км нагоре. И наистина вървят много по-малко от леките коли - все пак си е малко камионче.
                        Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Ако е читава конкретната фронтера и ти трябва жиб, а не лека кола... не виждам проблем в смяната. Ако е зле или пък 124-ката върши работа, друг въпрос. Естествено тогава и темата може би е ненужна, ще се ходи в нивата с мец-а. Инак за подобни пари изкачат и дискавърита, но ресорен нисан май е най-удачното решение на този казус... та все пак ако не бързаш, събери още парички и тогава.

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                            Ако е читава конкретната фронтера и ти трябва жиб, а не лека кола... не виждам проблем в смяната. Ако е зле или пък 124-ката върши работа, друг въпрос. Естествено тогава и темата може би е ненужна, ще се ходи в нивата с мец-а. Инак за подобни пари изкачат и дискавърита, но ресорен нисан май е най-удачното решение на този казус... та все пак ако не бързаш, събери още парички и тогава.
                            Благодаря. Мисля, че така ще направя. Ще си събера пари и ще избирам после между Диско или Патрол. Вече е решено, че това ще са. Пък може дотогава и да събера за тия Патроли със кръглите фарове, след 1990 година.

Коментар

Събери и за ремонт на мотора, една глава примерно щото , тези дет ги продават обичайно са с главоболие.

Коментар

Първоначално публикуван от kikimora Преглед на мнение
                                Събери и за ремонт на мотора, една глава примерно щото , тези дет ги продават обичайно са с главоболие.
                                В това съм се убедил вече с предишните ми коли, просто това си го смятам като консуматив, хахаха, и то понеже са читави и майсторите, на които съм попадал, та по 2 пъти съм сменявал гарнитури и съм шлайфал. То и тая е омаслила, ама е нормално за кола на 23 години, дано не се налага да й сменявам гарнитура и на тая.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X