Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв джип да избера в ценови клас до 4000 лева ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какъв джип да избера в ценови клас до 4000 лева ?

Бяхте много изчерпателни и полезни, жалкото е, че за ремарке нямам категория. Само любителска категория имам за сега.

Коментар

Ремарке до 750кг и 1 ос се кара с В категория, 400лв е курса за В+Е

Коментар

Ако си купиш джип, категория няма да ти трябва за ремарке до 1500-2000кг (в зависимост от джипа).
        Разгледай тази тема.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Аз скоро карах Е и изрично е казано над 750кг и над 1 ос.

Коментар

Явно не е било скоро или са те лъзнали за да ти вземат париците. Чети темата която препоръчах на колегата. Има нови евроГейски директиви отразени вече в ЗДвП.
            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

Аз бих ти предложил да търсиш и Opel Campo- фронтера/исузу пикап!

Коментар

Първоначално публикуван от ianely Преглед на мнение
                Аз бих ти предложил да търсиш и Opel Campo- фронтера/исузу пикап!
                За бюджет от 4000 лв. може да намери Кампо на скрап , или в най-добрия случай 4х2 в движение. И в двата случая не му върши работа .
                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Случайно видях снимка на Фронтера къса база без хардтоп и наистина изглеждаше като мини пикап, и що му е и по-евтина поддръжката, и с ремаркенце, това май ще е джипа, Дискавърито и Тераното са ми най-на сърце, но човек трябва да се простира спрямо чергата си.

Коментар

Така и не разбрах дали погледна тия

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF2234.jpg
Прегледи:1
Размер:145.9 КБ
ID:5476141

Ем е бая по-здраво от фруктиерата ем за същите пари
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Гледах ги и Patrol-ите естествено, това е старо офроуд животно, ама за тия пари читаво надали ще намеря, има някакви из сайтовете от автокъщи, ама там са трагедия сигурно, видях и интересно друго нещо, в момента в Англия им изтичат явно застраховките и има Паджеро-та за по 800 паунда доста добре изглеждащи, мисля, че ако си докарам един от там ще бъда доволен, независимо,че е с десен волан, а имате ли напредстава дали трудно се обръща на Паджеро, че на Фрийлендър един познат много евтино ги обръща, не се купувало табло.На Мицубишитата не съм сигурен дали ще е така де.

Коментар

Само за сведение - тия патрули имат две състояния - или вървят или не. Та иди виж, не хапят. Защото ако ти трябва за работа по-здраво и непретенциозно няма.
                        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

"Тия патрули имат две състояния - или вървят или не." - това много ми хареса, а тази снимка дето си ми я пратил, тоя е преправян нали, тия с хард топ ли са?

Коментар

160 и 260 са с хард топ, този на снимката просто е с големи гуми и са му свалили хадртопа - което отнема около 10 минути ако някой болт е спекъл

Коментар

А Тераното как са, бензин 2.4 или дизел 2.7, дизелите на по-старите дето са около 100 к.с. били на зъбчатки, интересува ме малко инфо и мнения за Тераното кое да избера ?

Коментар

Първоначално публикуван от SlaviZ0 Преглед на мнение
                                А Тераното как са, бензин 2.4 или дизел 2.7, дизелите на по-старите дето са около 100 к.с. били на зъбчатки, интересува ме малко инфо и мнения за Тераното кое да избера ?
                                Ако е Терано да е 2.7 Tdi, след "96. Върви доста, харчи около и под 8/100 на дълъг път.
                                -зъбчатки, предполагам имаш предвид вместо ангренажен ремък/верика - дъбни колела или така наречеаната ангренажна глава.
                                - чугунен блок и глава, помпа Бош, абе само за изгнило трябва да се гледа, ама имай предвид, че за 4000лв, не можешд а си намериш читаво, освен англичанка.

Реши за какво точно ти трябва - Патрол-а, 3.3TD, е неубиваем. Просто няма какво да му се строши, гуми и от "Виетнамка" да сложиш няма ядове. Ама за асфалт няма да ти хареса. Тераното е точно обратното, супер на асфалт + някоя и друга разходка по черно. АМа все си мисля, че съ в пъти по-добри от Фруктиерите

Поздрави !
                                п.п. пак подтиквам към Чероки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X