Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв джип да избера в ценови клас до 4000 лева ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какъв джип да избера в ценови клас до 4000 лева ?

Първоначално публикуван от batsasho1 Преглед на мнение
    Колега SlaviZ0, освободи си пощата че не мога да ти пратя л.с.
    И аз също не мога да ти пратя л.с.

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
      ... двигателя 2,5 дизел не е на митсубиши ...
      Естествено, че не е Мицубиши. Двигателят е корейски - D4BH и е копие на японския 4D56. Не видях някой да твърди, че Хюндаите са с японски (като произведен в Япония) двигател.

... корейски копия на японските 2.5 дизел ...
      Последно редактирано от Чавдар (V93); 11-04-13, 06:01.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Колега помисли и за Терано дълга база,двигателя на дизела е един от най-здравите.За тези пари мисля че ще се намери нещо да ти върши работа.
        Terrano 2 2,7td 1994
        Keeway atv 100

Коментар

Ами мисля, че ме насочихте, от моделите, които ми препоръчвате отсях :
          1. Land Rover Discovery 2.5 tdi
          2. Nissan Teranno 2.7 tdi
          3. Opel Frontera дълга база
          Само се моля да продам стрелата от Инголщат и веднага се хвърлям в някое от тези животни. Много Ви благодаря за отзивчивостта и успех в калта и всичко. Мерси.

Коментар

Ще я продадеш ако и искаш нормални пари, за съжаление повечето мислят че продават Q7. Ако мислиш да и вземеш 4к, ще я продаваш докато изгние.
            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Е ако видиш обявата ще прецениш сам преди да избързваш с коментара, средна цена й искам, не мога да я дам за 1500 лева, дето един прогнил голф струва, при положение колко много пари съм набутал и знам какво продавам. С миналата кола правих подаръци, с тази не мисля да правя тази грешка.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                На така поставените параметри отговаря единствено УАЗ 3909 ...
                Аз пък бих му предложил това от твоя аватар с теглич и ремарке, вярно къса база, но ръбатия дизайн е калсически и на мен лично ми харесва. С 2.0i и газ ще е джип мечта!

Коментар

Първоначално публикуван от SlaviZ0 Преглед на мнение
                  ... при положение колко много пари съм набутал ...
                  Това колко много пари си набутал в една кола не представлява интерес за никого, освен за тебе. Както показва практиката, най-често опитите да се избият набутаните в дадено возило средства, остават безуспешни ...
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                    Това колко много пари си набутал в една кола не представлява интерес за никого, освен за тебе. Както показва практиката, най-често опитите да се избият набутаните в дадено возило средства, остават безуспешни ...
                    Абсолютно вярно...

Коментар

Добре де, затова, че съм се изказал, че няма да подарявам колата си и че се надявам все пак да я продам, за да стана част от света на джиповете ме разпънахте на кръст.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                        Естествено, че не е Мицубиши. Двигателят е корейски - D4BH и е копие на японския 4D56. Не видях някой да твърди, че Хюндаите са с японски (като произведен в Япония) двигател.
                        Е тогава кое е едно и също м/у Хюндаи и Митсобиши? И какво невярно твърдя?
                        Защо колега не видиш тия бусовете на Митсубиши, при тях проблема е ръждата иначе са много яки машини.

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
                          Е тогава кое е едно и също м/у Хюндаи и Митсобиши? И какво невярно твърдя?
                          Защо колега не видиш тия бусовете на Митсубиши, при тях проблема е ръждата иначе са много яки машини.
                          Конструкцията. Двигателят (както и целия автомобил) е лицензионно копие на японския.Невярното е, че на база на впечатленията от 1 (един) конкретен автомобил правиш генерални изводи не само за модел, ами и изцяло за марка.

А то си има много голямо значение не само как е експлоатиран конкретния екземпляр, ами и каква е било комплектацията. Примерно, ако видиш един Галопер от тези, които са внасяни официално у нас, ще си речеш "Тия корейци големи ръжделници правят бе". Е да, ама не! Ако погледнеш един Галопер, който е бил предназначен за Германия, много рядко ще видиш ръжда на местата, където "нашенските" неизбежно прогниват. Просто защото тук, за да се постигне по-тънка цена, са внасяли някаква африканска комплектация без антикорозионна защита ...

Бусовете на Мицубиши вероятно имаш предвид L-300. Съгласен съм, че са добри машинки. Мой близък имаше такъв и си беше много доволен. Само дето и той прави основен ремонт на мотора ...
                          Последно редактирано от Чавдар (V93); 14-04-13, 18:47.
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Е на митсубУшито не е най-здравия двигател, комшията е много съвестен и не го чупи. Хюндето обаче се виде в чудо. Еми двигателя е друг, раздатката е друга, явно са сходни ама не идентични, както аз разбирам, все едно берлинго и партнер да кажем. Гледам в Германия яко ремаркета влачат, може би както описва колегата джип + хубаво ремарке, след като иска толкова много универсални неща от 1 машина.

Коментар

Първоначално публикуван от SlaviZ0 Преглед на мнение
                              Добре де, затова, че съм се изказал, че няма да подарявам колата си и че се надявам все пак да я продам, за да стана част от света на джиповете ме разпънахте на кръст.
                              Колега, не те разпъват на кръст. Пазарът с покупко-продажбите в момента е застой. Хората масово нямат пари и затова има много читави кошници на цени 1500-2000 лв. За леки коли говоря. Масово явление е за едно семейство да не може да поддържа 2 коли: ГО, ГТП, данък, гуми, масла и тук там някой друг ремонт.
                              За теб една кола може да струва колкото си вложил в нея или поне някаква съизмерима с това сума. Но за потенциалните купувачи това не е така.
                              Колата не е инвестиция. Колата е черна дупка. Налятите пари в една кола нямат възвръщаемост. Единствено ако ползваш колата за някакъв бизнес - но там е друга тема.
                              Конкретно от личен опит: Имам Фронтера А дълга база. Има прилично голям багажник. Ще събере добро количество щайги. Бройка не казвам, защото от щайга до щайга има голяма разлика в размера. Аз примерно съм събирал 8-10 щайги. Ако се бутнат и задните седалки може да съберат и 20-30 щайги. За каране по къра също става.
                              Друг вариант за къра е къса база + ремарке.
                              Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
                                ...Имам Фронтера А дълга база...
                                Друг вариант за къра е къса база + ремарке.
                                Фронтера къса база + ремарке е истинната. Не съм имал такава, но при ограничен бюджет точно такава бих избрал с 2.0i, поради ред причини: достъпни части; ниска цена за придобиване; висок е при полска работа не би имал проблем в общия случай; с бензинов мотор и газ ще даде приличен разход като за джип, макар и да е малко слаб; за тези пари дори и при запазено купе и салон ще е доста стар и амортизиран автомобил, така че човек несъмнено ще търябва да набива средства и възстановява някои неща; ремарке за такъв вид дейност може да се намери на добри пари.
                                Лично мнение е, че най-голямата екстра на една кола е климатика и това по моите условия трябва да го има задължително.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X