Честита да ти е и безаварийно
П.П. търсих какви са цените на новите Уаз-ки но не успях да намера. Ти си си кутил наскоро и искам да те питам знаеш ли как вървят нови???
Предварително благодаря
Честита да ти е и безаварийно
П.П. търсих какви са цените на новите Уаз-ки но не успях да намера. Ти си си кутил наскоро и искам да те питам знаеш ли как вървят нови???
Предварително благодаря
Цените са много различни в зависимост от модела и екстрите.
Най- добре питай вносителя.
Дочаках хидравликата на волана.
Утре смятам да я слагам.
Надявам се да не разправям вече измислени историй за ритащ кон, че в пирогов взеха да не ми вярват вече.
Опитвам се да му го обясня това на Стефан, ама той упорито отказва да слуша.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Влади преди пет месеца и аз сложих на една редукторна УАЗка същата хидравлика.Сега УАЗката е на 10000км и не сме имали никакви проблеми с хидравликата до този момент дано и твоята работи безотказно.
ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Влади преди пет месеца и аз сложих на една редукторна УАЗка същата хидравлика.Сега УАЗката е на 10000км и не сме имали никакви проблеми с хидравликата до този момент дано и твоята работи безотказно.
На морето без особени натоварвания изби сташно много масло от капачката на задна дясна главина. Така се и прибрах.
Успях днеска да разглобя главината. Констатацията не ме радва особено. Леко посукана къса ос (гъбка) почти пред скъсване.
Съвсем между другото на морето сменях гумички на спирачната помпа.
Другата екстра е, че при отпускане на педала на газта започва да гърми в ауспуха. За сега незнам причината. Поне в градовете хората залягат покрай мен.
За гърменето това е системата за принудително изключване на празния ход при обороти по-високи от 1000 и отпуснат педал на газта. С други думи ако спираш с двигателя да не гори бензин. Там има един клапан който се управлява от една мембранка, един електроклапан и изключвател на дроселовата клапа. Малко е сложно направено но не е кой-знае какво.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
За гърменето това е системата за принудително изключване на празния ход при обороти по-високи от 1000 и отпуснат педал на газта. С други думи ако спираш с двигателя да не гори бензин. Там има един клапан който се управлява от една мембранка, един електроклапан и изключвател на дроселовата клапа. Малко е сложно направено но не е кой-знае какво.
Влади, на редукторната УАЗка която аз ремонтирам на 8000 км и смених помпата на съединителя че течеше течност в краката, на 10000км протече и новата помпа и на нея смених само гумичките и засега е добре. В ауспуха гърмеше и тя но като я пуснахме на газ се оправи и не гърми.
ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар