Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Купих си редукторна уазка.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Честито!

Със здраве да се радваш на красавицата!

Със сигурност ще спечелиш купата най-голям УАЗ ентусиаст!

Не съм в България, ама ще мина да те видя скоро!

Честита супер УАЗ-ка
    Show must go on!
    LZ1VES

Коментар

Re: Честито!

Първоначално публикуван от Веско
      Със здраве да се радваш на красавицата!

Със сигурност ще спечелиш купата най-голям УАЗ ентусиаст!

Не съм в България, ама ще мина да те видя скоро!

Честита супер УАЗ-ка
      О.К. Ще се радвам да наминеш.
      LZ1VMH

Коментар

твърдо съм решил да купя УАЗ с редуктори ,затова с риск да стана досаден искам да питам пак:уаза пристигна ли с преработена глава за бензин 92 или тепърва му предстои пилене а дали не го предлагат с инжекционния двигател разчитам и на други мнения щото ако не от вас ,не знам от къде другаде мога да получа РЕАЛНИ такива

Коментар

Първоначално публикуван от kristo
          твърдо съм решил да купя УАЗ с редуктори ,затова с риск да стана досаден искам да питам пак:уаза пристигна ли с преработена глава за бензин 92 или тепърва му предстои пилене а дали не го предлагат с инжекционния двигател разчитам и на други мнения щото ако не от вас ,не знам от къде другаде мога да получа РЕАЛНИ такива
          Трябва да побързаш с покупката . Има реална опасност да ги спрат от производство.
          За преработката на главата не се притеснявай.
          LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
            Язовир Крапец- Ловеч. Само дано да се оправи поне малко времето.
            ходихте ли на тоз язовир, пусни някоя снимка?
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
              Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
              Язовир Крапец- Ловеч. Само дано да се оправи поне малко времето.
              ходихте ли на тоз язовир, пусни някоя снимка?
              Неможахме да се организираме :x . В неделя ходихме до Алинския манастир. Можеш да видиш снимки в "разходки"
              LZ1VMH

Коментар

Значи си ходите сами тихомълком, без да се обадите, а? Видях го аз на Йордан Колев звяра на бензиностанцията до Белчин баня, видях и останалата банда на улицата в Железница, ама се бях скрил в един чисто нов автомобил и минах доста бързо. Обаждайте се бе хора, аз нали си нямам джип, поне да се повозя с Вас.
                LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Купил съм си наистина уникален автомобил. Днеска за първи път му подадох газ и за всеобща изненада изпреварих не малко коли . Това е уникат и аз се радвам че го притежавам със всичките му предимства и недостатъци .
                  LZ1VMH

Коментар

Влади днес се навършва един месец с новата УАЗка.Желалия ти безаварийно пътуване и пиши за новите подобрения по УАЗката
                    ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                    Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

• Първоначално публикуван от dragomir_68
                      Влади днес се навършва един месец с новата УАЗка.Желалия ти безаварийно пътуване и пиши за новите подобрения по УАЗката
                      Благодаря ти, досега освен поставена лебедка не съм направил никакви други подобрения. Имам и сериозна причина да зарежа каквото и да било по Уазика.
                      Съвсем между другото до сега съм минал(затегнал) почти всяко болтче странно защо незатегнато от производителя. Сега разбирам защо цената на Руския автомобил втора ръка е по-голяма от цената на новия.
                      Джипа е на 1000 км и вече има разбит накрайник. Нямам думи....
                      LZ1VMH

Коментар

• какво му е разбито вожда ми не направо ненормално да му има нещо на джип на 1000 км

Коментар

• Като се замислиш,че гумите ти тежат20-ина кг. едната Чудиш ли се М/у другото обърни се към Йори-ще ти ги направи
                          0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

• Първоначално публикуван от ninja_1
                            Като се замислиш,че гумите ти тежат20-ина кг. едната Чудиш ли се М/у другото обърни се към Йори-ще ти ги направи
                            Че и аз знам някой неща де
                            LZ1VMH

Коментар

• Закарах накрайника за рециклиране. Майстора още с първия поглед ме отсече, че туй чудо не може да го рециклира. Предложи да заменя щангата с такава от Мерцедес бус.
                              LZ1VMH

Коментар

• Много правилно. Аз съм с два такива накрайника от Мерцедес и работят перфектно за разлика от двата руските които три пъти ги правя вече и сега ги изхвърлям завинаги.
                                http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X