Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Купих си редукторна уазка.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Чакам с нетърпение да пристигне хидравликата на волана.
    LZ1VMH

Коментар

• Честита да ти е и безаварийно
      П.П. търсих какви са цените на новите Уаз-ки но не успях да намера. Ти си си кутил наскоро и искам да те питам знаеш ли как вървят нови???
      Предварително благодаря
      УАЗ 469 2450см3 & ТРАКТОР

Коментар

• Първоначално публикуван от omega_90
        Честита да ти е и безаварийно
        П.П. търсих какви са цените на новите Уаз-ки но не успях да намера. Ти си си кутил наскоро и искам да те питам знаеш ли как вървят нови???
        Предварително благодаря

Цените са много различни в зависимост от модела и екстрите.
        Най- добре питай вносителя.
        LZ1VMH

Коментар

• Дочаках хидравликата на волана.
          Утре смятам да я слагам.
          Надявам се да не разправям вече измислени историй за ритащ кон, че в пирогов взеха да не ми вярват вече.
          LZ1VMH

Коментар

• Опитвам се да му го обясня това на Стефан, ама той упорито отказва да слуша.
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

• хидравлика на волана кви са тея глезотии
              Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
              http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
              http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

• Ако не е тайна кой модел усилвател на волана си поръчал? До колкото знам за Уаз се предлагат от три различни производителя.
                Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

• LZ1VMH

Коментар

• [/img]
                    LZ1VMH

Коментар

• Влади преди пет месеца и аз сложих на една редукторна УАЗка същата хидравлика.Сега УАЗката е на 10000км и не сме имали никакви проблеми с хидравликата до този момент дано и твоята работи безотказно.
                      ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                      Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

• Първоначално публикуван от dragomir_68
                        Влади преди пет месеца и аз сложих на една редукторна УАЗка същата хидравлика.Сега УАЗката е на 10000км и не сме имали никакви проблеми с хидравликата до този момент дано и твоята работи безотказно.
                        Надявам се и при мен да е безпроблемно.
                        LZ1VMH

Коментар

• На морето без особени натоварвания изби сташно много масло от капачката на задна дясна главина. Така се и прибрах.
                          Успях днеска да разглобя главината. Констатацията не ме радва особено. Леко посукана къса ос (гъбка) почти пред скъсване.
                          Съвсем между другото на морето сменях гумички на спирачната помпа.
                          Другата екстра е, че при отпускане на педала на газта започва да гърми в ауспуха. За сега незнам причината. Поне в градовете хората залягат покрай мен.
                          LZ1VMH

Коментар

• За гърменето това е системата за принудително изключване на празния ход при обороти по-високи от 1000 и отпуснат педал на газта. С други думи ако спираш с двигателя да не гори бензин. Там има един клапан който се управлява от една мембранка, един електроклапан и изключвател на дроселовата клапа. Малко е сложно направено но не е кой-знае какво.
                            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

• Първоначално публикуван от quadra
                              За гърменето това е системата за принудително изключване на празния ход при обороти по-високи от 1000 и отпуснат педал на газта. С други думи ако спираш с двигателя да не гори бензин. Там има един клапан който се управлява от една мембранка, един електроклапан и изключвател на дроселовата клапа. Малко е сложно направено но не е кой-знае какво.
                              Идвай да го оправяме.
                              LZ1VMH

Коментар

• Влади, на редукторната УАЗка която аз ремонтирам на 8000 км и смених помпата на съединителя че течеше течност в краката, на 10000км протече и новата помпа и на нея смених само гумичките и засега е добре. В ауспуха гърмеше и тя но като я пуснахме на газ се оправи и не гърми.
                                ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                                Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X