Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Купих си редукторна уазка.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Влади, проблема мисля, че произлиза от огромните 16 цолови гуми.Натоварването е голямо, все пак си с редукторни мостове по-здравите, а в случая "бушона" се явяват скоростите и раздатката, които са проектирани за нормалните мостове с 15-ки.
    Вярно, видът на Уазика няма да е толкова внушителен, но мисля, че ще реши проблема.
    Успех!!!

P.S. Да се сетиш, аз съм този с бордовата Уаз-ка
    sigpic УАЗ-452

Коментар

• Влади, от горчив опит знам че височината никога не достига - винаги ще се намери някой да мине преди тебе с по големи гуми и клиренс . ако не е газка, ще е зил 132, ако не той - нещо друго...
      Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
      http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
      http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

• Първоначално публикуван от dragomir_68
        На снимките от тунинговането на Галопера видях капака на скоростната кутия хванат на менгемето
        При това не за вилките. Жалко .

Добра наблюдателност
        LZ1VMH

Коментар

• Първоначално публикуван от JC
          Влади, проблема мисля, че произлиза от огромните 16 цолови гуми.Натоварването е голямо, все пак си с редукторни мостове по-здравите, а в случая "бушона" се явяват скоростите и раздатката, които са проектирани за нормалните мостове с 15-ки.
          Вярно, видът на Уазика няма да е толкова внушителен, но мисля, че ще реши проблема.
          Успех!!!

P.S. Да се сетиш, аз съм този с бордовата Уаз-ка
          Колега, чети по внимателно, моля. Специално съм подчертал че тези проблеми възникнаха доста преди и да съм помислил за по големи гуми. (Преди това , разбираш ли.)Другото е че при Йори който преди мене кара с подобни гуми само че не с такава скоростна кутия все още няма грам проблем.
          Другото което искам да ти кажа че тази уазка не става за нищо друго освен за гората и за къси дистанций (Защото се разваля на всяка средно статистическа дистанция от 300 км).съответно моето желание е да я направя наистина максимално проходима. Нека поне да се използва максимално за целите за които е създадена.
          LZ1VMH

Коментар

• Първоначално публикуван от митко
            Влади, от горчив опит знам че височината никога не достига - винаги ще се намери някой да мине преди тебе с по големи гуми и клиренс . ако не е газка, ще е зил 132, ако не той - нещо друго...

Митко, така може да е в страната на неограничените възможности,
            иначе при нас моята е една от водещите като височина и възможности.

Виетнамката , пасти да яде .
            LZ1VMH

Коментар

• Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов

иначе при нас моята е една от водещите като височина и възможности.

.

Коментар

• Другото което искам да ти кажа че тази уазка не става за нищо друго освен за гората и за къси дистанций (Защото се разваля на всяка средно статистическа дистанция от 300 км).
                Това е докато и излекуваш "детските болести". След това ще имаш длъг период на безотказна работа.
                Аз например всеки уикенд ( през ловния сезон ) изминавам около 500км. без проблеми. Като имаш впредвид че Газката ми е на 37 години.....
                Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

• Първоначално публикуван от Георги Василев
                  Аз например всеки уикенд ( през ловния сезон ) изминавам около 500км. без проблеми. Като имаш впредвид че Газката ми е на 37 години.....
                  500км Това все в гората ли колега ?
                  B+

Коментар

• 400 по шосе и около 100 по черно
                    Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

• За 50000км с УАЗ 452 на 400000км и 2 години съм сменил един феродов диск и една гарнитура на глава иначе капака на двигателя не го вдигам и веднъж в месеца и върви без никакви проблеми с пробег от даже 400км на ден.
                      ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                      Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

• Успях да сложа скоростите и раздатката днеска и резултата е същият както и преди.
                        Чука, шуми , треска
                        Помощ.
                        Въпреки това смятам утре да излезна сред природата и белким се счупи нещо.
                        LZ1VMH

Коментар

• нали спомена нещо за крив кардан, кво стана там, оправи ли го?

Коментар

• Влади според мен слагай старата скоростна кутия която е синхронизирана само на 3та и 4та с новата раздатка и забравяш за проблемите
                            ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                            Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

• Първоначално публикуван от митко
                              нали спомена нещо за крив кардан, кво стана там, оправи ли го?
                              Митко, смятам понеделник- вторник да я вдигна на крик и да оглеждам всичко подред. Предния е видимо крив но ще го мисля тогава.
                              LZ1VMH

Коментар

• Първоначално публикуван от dragomir_68
                                Влади според мен слагай старата скоростна кутия която е синхронизирана само на 3та и 4та с новата раздатка и забравяш за проблемите
                                Това от няколко места ми го казват.
                                LZ1VMH

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X