Старите до новите. Разликата от център до център на отворите е +50мм в полза на новите.
Джипът се вдигна с около 30мм.
Не ми остана време да направя средните болтове.
Като ги довърша ще ги снимам по-детайлно както са на джипа.
Вече започвам да се замислям дали въобще ще има нужда от рязане.
При кълченето ако не закача никъде съм решил да не го режа.
Последно редактирано от Жоро Донечки; 04-09-10, 00:28.
Джипът стана наистнина много добър!Браво за старанието ,средствата и усилията хвърлени по него!
Относно рязането при положение ,че ше оставиш праговете ,да се изрежат само веждите ше стане грозно според мен ,но това е мое мнение.Успех за в бъдеще.
Поздрави!
Може и без да се реже нищо или да се слагат по-дълги обици, ти знаеш за какво говоря.
Сега трябва да почакаме някой да направи едни джанти за 1612 и да определиме трасе за проба.
Снимки от "кълченето"?
Последно редактирано от Nik; 06-09-10, 23:37.
Причина: правопис
Ел. перка охлажда много повече от стандартната на уаза заради по-големите обороти.
Аз съм със стандартната но пред радиатора имам и ел перка от лада, но слрд като почистих радиатора с въздух между ребрата вече не се налага да я пускам, тя се пуска с бутон от купето.
Колега , как обърна посоката на вентилатора от "ладата "? И аз мисля да го слагам отпред , печели се място ,но незнам може ли да му се обърне посоката?!!?
Да като подадеш обратно + и -, една така работи вече 2ра година и още деяни.
Няма логика да не работи. Постоянно токовите двигатели така им се променя посоката на въртене. Лошото е когато са ту напред ту назад защото четките им заминават по бързо.
Коментар