Е то покрай сухото...........
"Малко" лифт
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ssang Yong Korando
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Да не е сложил ниска предна броня........защото тогава и една седмица не му давамПървоначално публикуван от Yordan KolevСпоко, след днешния тунинг ще е чудо ако издържи и месецПървоначално публикуван от lubashki777Че аз никъде не съм казал че на Соти Кията не се чупи

NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
-
Такаааа,сега да ви осветля за моторите...
Значи 2.3д или ТД са разработка на Дженерал Мотърс Къмпани.Но от германски инжинери.Въпросния модел дизел след това се копира от японците 1 към 1 и си излиза като Исузо.Но си е същия.По това време корейците от Деу нямат свой собствен подходящ за джипките дизеляк и ползват 2.2д на КИА.
2.3д за първи път се монтира на Мусо,след това на Корандо в началото на 90-те.Горе долу по същото време купуват и лиценза за 2.9д и след 95-та се монтира на Мусо,Корандо и Рекстън.След още няколко години купуват лиценза и за 2.7(вече crdi)който се монтира на Рекстън,Родиос,Кайрон...0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Не знам за къв ГМ , и Исузо говориш.Мойто Корандо беше с мотор
ОМ 602 , който открай време си се монтира на Мерцедес-бусовете.
Просто корейците го правеха по лиценз , не особено сполучливо.
Да не остане някой с впечатление че имам нещо против корейските марки , напротив , останалите са доста добри.
Между другото лицензния им 270 XDI , също е боклучав , за разлика от оригинала монтиран в ML 270 CDI-един перфектен двигател.
Обаче то не беше само двигателя , сменяха гаранционно предни дискове , амбреаж , хъбове , лагери , абе ужас.За няколко хиляди предницата се разтропа , сега като се сещам , чак не ми се вярва , кво беше това чудо.
0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
Суперскан България www.decbg.com
Машинно почистване на DPF/FAP филтър
Коментар
-
карал съм 6 г мусо 2.9 ипак бих карал според мен съотношението цена/ качество е задоволителна . на моето му бяха презацепени торсионите отпред .отзад беше с двойни амортисйори и пружини .минусови джанти със подходящи гуми .надеждна лебедка и ръчни хъбове. отговорно твърдя че колкото пъти съм излизал извън асвалта където са минали /истинските/ джипове съм минал и аз с мусото ми
Коментар
-
не претендирам за майсторски умения . а тъй като го продадох няма да мога да те убедя в постигнатия му клиренс и ряза му /специално / на бавни . а това което исках да споделя е че цена/качество според мен и при мусо ипри крандо е с приемлив компромис .всичо друго е един приятен спомен от един автомобил
Коментар
-
Напълно те разбирам.Човек трябва да знае какво взима и когато е наясно всичко е наредПървоначално публикуван от vatitoне претендирам за майсторски умения . а тъй като го продадох няма да мога да те убедя в постигнатия му клиренс и ряза му /специално / на бавни . а това което исках да споделя е че цена/качество според мен и при мусо ипри крандо е с приемлив компромис .всичо друго е един приятен спомен от един автомобил
.Така беше и при мен с Киа-та
Коментар
-
не съм си продал Корандото още
въпреки оплювката, ако можеше някой да каже с думи прости , кое е рогове , хъбове, клиренс май беше разтоянието от пода на колата до земята???? и т.н.
като съм бил досега на лека кола , нормално да съм неграмотен по темата , всеки почва да се учи от някъде
аз междувременно чета всичко по форумите за 4х4 бавно и тъжно като гъсеница
лощото е че мойта ме хвана как се промъквам с термометър към гаража, и каза че не съм нормален
аз заради акомулатора
Коментар
-
Пич, много ти се радвам! Не го продавай за сега, все отнякъде трябва да се почне. Покарай го и виж какви са преимуществата и недостатъците, и знай че не всичко от това което не ти хареса е присъщо на всички джипове, има и по-хубави и по-лоши.Първоначално публикуван от borko73не съм си продал Корандото още
въпреки оплювката, ако можеше някой да каже с думи прости , кое е рогове , хъбове, клиренс май беше разтоянието от пода на колата до земята???? и т.н.
като съм бил досега на лека кола , нормално да съм неграмотен по темата , всеки почва да се учи от някъде
аз междувременно чета всичко по форумите за 4х4 бавно и тъжно като гъсеница
лощото е че мойта ме хвана как се промъквам с термометър към гаража, и каза че не съм нормален
аз заради акомулатора
Имам въпрос, за какво ти е термометър за акумулатора? Да не е настинал горкия?
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
следя температурата в гаража, някъде тука пак четох че под 4 градуса нещо дизелите не палели. дали заради акомулатора или нафтата... пишеше да се увие акумулатора с вата??? както и да е ..
а на пролет с 20 торби цимент по баира и така цяло лято есента ще дам вещо мнение тук за Корандитата
Коментар
-
Ако всичко му е наред си пали без проблем... Така че и да мериш и да не мериш, просто го дръж в кондиция.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар