Касетофона ми навива и дъвче ленти !!! Сдъвка ми "незабравимите песни на Русия" и "криминале" . Нещо от главата сигурно, дали може да се почисти или да го хвърлям? Някому случвало ли се е?
Касетофона ми навива и дъвче ленти !!! Сдъвка ми "незабравимите песни на Русия" и "криминале" . Нещо от главата сигурно, дали може да се почисти или да го хвърлям? Някому случвало ли се е?
сменям си аз въздушен филтър и кво да вида, кутията дето е, няма дупка от дето да смуче въздух !!?! а то имало една тръба излизаща от кутията и отиваща към радиатора !! това прецедент ли е ? демек въздуха за турбото минава през радиатора, защо? не е ли било по лесно да се остави дупка на самата кутия с филтъра? или за по добро пречистване? и пак имаше тръни и листя в стария филтър . просто си разсъждавам
Тя не е отивала в радиатора а някъде покрай него
Нахлузи му нещо и го изкарай по-нависочко и да взима по-хладничък въздух отвън.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Радиатора си е радиатор и няма нищо общо с въздуха.
Тая дупка дето през нея взима въздух може и да не успееш да я видиш. Кой знае къде са я набутали. Според мен трябва да е някъде високо. Над нивото на фаровете.
От това колко ти е дълбока кутията на въздушния филтър зависи колко време водата може да е на предния капак.
Обикновенно времето докато се удави е секунди.
Коментар