Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ssang Yong Korando

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Ssang Yong Korando

щото забравих, верно ще им звънна.

Коментар

Касетофона ми навива и дъвче ленти !!! Сдъвка ми "незабравимите песни на Русия" и "криминале" . Нещо от главата сигурно, дали може да се почисти или да го хвърлям? Някому случвало ли се е?

Коментар

Първоначално публикуван от borko73 Преглед на мнение
        Касетофона ми навива и дъвче ленти !!! Сдъвка ми "незабравимите песни на Русия" и "криминале" . Нещо от главата сигурно, дали може да се почисти или да го хвърлям? Някому случвало ли се е?
        Ето ти тема за размисъл

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...42&postcount=9
        http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

ми то май накрая така ще стане

Коментар

сменям си аз въздушен филтър и кво да вида, кутията дето е, няма дупка от дето да смуче въздух !!?! а то имало една тръба излизаща от кутията и отиваща към радиатора !! това прецедент ли е ? демек въздуха за турбото минава през радиатора, защо? не е ли било по лесно да се остави дупка на самата кутия с филтъра? или за по добро пречистване? и пак имаше тръни и листя в стария филтър . просто си разсъждавам

Коментар

Тя не е отивала в радиатора а някъде покрай него
              Нахлузи му нещо и го изкарай по-нависочко и да взима по-хладничък въздух отвън.
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

в радиатора отива , ако щеш вярвай

Коментар

В кой радиатор.

Коментар

в моя , в кой друг на корандото де

Коментар

Ми тогава айде пак отначало.
                      Корандото колко радиатора има.

Коментар

един квадратен отпред , бившата мухоловка, убиеца на лястовици, а тръбата от кутията на въздушния филтър се е впила отстрани на него

Коментар

Изглежда, впита.
                          Направено е така за да не влиза вода във въздушния филтър а само въздух.

Коментар

точно за това си мислех Kinex, а самия радиатор ако го потапям опасно ли е? ако не значи джипа може да плува потопен почти до капака !!!

Коментар

Радиатора си е радиатор и няма нищо общо с въздуха.
                              Тая дупка дето през нея взима въздух може и да не успееш да я видиш. Кой знае къде са я набутали. Според мен трябва да е някъде високо. Над нивото на фаровете.
                              От това колко ти е дълбока кутията на въздушния филтър зависи колко време водата може да е на предния капак.
                              Обикновенно времето докато се удави е секунди.

Коментар

Ама ти ме кефиш максимално...Това не е радиатор за антифриз,а интеркулер.Сиреч радиатор за охлаждане на въздуха СЛЕД турбината...
                                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X