Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ssang Yong Korando

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

засега работи , обаче като превключа 4х4 и колата става доста тромава и при бързи и при бавни, а навремето съм карал Фронтера за малко и при 4х4 не беше така

Коментар

Първоначално публикуван от borko73
      засега работи , обаче като превключа 4х4 и колата става доста тромава и при бързи и при бавни, а навремето съм карал Фронтера за малко и при 4х4 не беше така
      Логично е че ще е по-тромава, ти нямаш междуосев диф, не го прави това на асфалт или сухи повърхности, само извън пътя на кал, лед сняг и тн...
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

е то и фронтерата няма , би трябвало усещането да е същото

Коментар

Ми за мен си е същото, ама нека фронтераджиите да кажат, къде е Божко?
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Провери дали са еднакви и четирите гуми?

Коментар

еднакви са си гумите, опитах да кача един заснежен баир и без и със 4х4 пълна трагедия. само че с 4х4 танцуваше по-тромаво. карах 10 години форд ескорт 1.3 бензин,предно предаване, минаваше отвсякъде, ама пуста мечта за 4х4 .........

Коментар

опитах да кача един заснежен баир и без и със 4х4 пълна трагедия. само че с 4х4 танцуваше по-тромаво. карах 10 години форд ескорт 1.3 бензин,предно предаване, минаваше отвсякъде, ама пуста мечта за 4х4 .........
                А сега де! Вчера цяла група не можахме да качим заснежен баир. Хем с 4х4, а някои и с блокажи или с вериги. Сега какво? Да зарязваме джипките и да си купуваме ескорт 1.3?!?
                Ние не сме неутрални!

Коментар

първо, честито да ти е. със здраве да го караш. не забравяй че корандото е наследник на славно име - далечен правнук е на вилис. до ден днешен е на въоръжение в корейската армия(южната де ). естествено поради генетичните мутации няма нищо общо с великия си прадядо. на мен лично ми харесва като излъчване и ако го имаше тук бих си взел едно. нямам много преки наблюдения. карах едно (2.3тд 98 г.) за малко след като нещо му бях ремонтирал и да кажа честно, по мудно и тромаво нещо не съм карал никога. беше по зле като ускорение от чероки2.1тд. нищо не казвам за твоето, това е лично мнение. иначе ми хареса като комфорт.
                  Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                  http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                  http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

абе аз си го харесвам , щото ми е първи джип и му се радвам, а и тайно се надявам че напролет ще се представи добре по баира-дори и натоварен. на външен вид Корандото е симпатично, а след ескорта се чуствам като в шератон по отношение на екстрите , форда дори и касетофон нямаше , а тук има и ел.огледала дори ...

Коментар

Брат ми имаше такова,3 пъти съм го прибирал с Патрола на въже,последния пътбеше родило,една биела се показа през блока.На 100 000км.

Коментар

е надявам се мойто да не ражда никога
                        иначе онзи ден си пракарах с него 400 кила цимент и не ги усети, ама по асфалт де

Коментар

""А сега де! Вчера цяла група не можахме да качим заснежен баир. Хем с 4х4, а някои и с блокажи или с вериги. Сега какво? Да зарязваме джипките и да си купуваме ескорт 1.3?!? ""

е аз никога не се предавам след като съм взел решение , по скоро това ще е първото Корандо дето ще си изпълнява съвестно предназначението !

Коментар

е надявам се мойто да не ражда никога
                            че как така. как ще се размножават иначе
                            и не се притеснявай от това, биела не се къса всеки ден. и определено доста време преди това може да се чуе характерния шум. е, ако не му обърнеш внимание си е твой проблем
                            Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                            http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                            http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Първоначално публикуван от Антон Пенчев
                              Брат ми имаше такова,3 пъти съм го прибирал с Патрола на въже,последния пътбеше родило,една биела се показа през блока.На 100 000км.
                              По пронцип мотора 2.3д е сравнително стара разработка на Дж.М.Слагаше се на Рекорд,по-късно на Фронтера.Там кусура да показва биела през блока си е фабричен...но само ако е глътнал вода или биелен лагер е тропал с месеци Като цяло е много здрав(не случайно е в експлоатация толкова години ),ама е тромав,тромав...и с турбо,и без...
                              Колицата е тежичка,но за това,което казваш че ще ти трябва,мисля че ще е удачна.
                              Това,което ти казват колегите за вакуумните хъбове е вярно.Карай я за сега така,но я пази от вода,че влезе ли там оставаш на задно...И като изпищят се ориентирай към ръчни.Има и инерционни,ако искаш да си утъпкваш пътека,но в крайна сметка ръчните май са на-добри...или по скоро най-здрави
                              Честито и много безаварийни километри по път и без път.
                              0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

а да хъбовете са много кофти ,моите ги бях побългарил
                                "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X