Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дайте съвети за пикап проект

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Един приятел си направи пежо 504 4х4,отпред сложи заден мост от пежо,раздатка от уаз,,година и половина труд,и сега върви.Така,че потърси още 1 мост от същия пикап

Коментар

Страшен ентусиазъм, дай да видим някоя снимка ако може.
      http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev
        Страшен ентусиазъм, дай да видим някоя снимка ако може.
        намерил кой да го каже ;-)
        no signature no problems

Коментар

хм, казвате преден заде мост се тая, а!?

Коментар

Мен повече ме кефи първия. Според мен прави него. От друга страна ако нямаш друга кола и ще ползваш останалия пикап като кола или джип по-добре прави втория. Между другото, и аз както go go go не знам как да направиш втория 4по4

Коментар

Трябва да го снимам и да помоля някой да качи снимките,защото аз не мога.Но е изненадващо добре.

Коментар

Първоначално публикуван от Антон Пенчев
                Един приятел си направи пежо 504 4х4,отпред сложи заден мост от пежо,раздатка от уаз,,година и половина труд,и сега върви.Така,че потърси още 1 мост от същия пикап
                Човече чуваш ли се какви ги приказваш?
                Може да е ползвал заден диф от Пежо и някакви полоски от кола с предно предаване, ние искаме цал (твърд) мост. Моля който още не се научил кое какво е да не се изхвърля с коментари. Апропо има страхотен вариант на Пежо 504 4Х4Данжел - сериозен офроъдър си е, ама е ужасно рядък.
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X