Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дайте съвети за пикап проект

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Може би тук е момента да отбележа, че втория пикап е с 2.2i мотор с авт. скорости.

Коментар

ооо аз неговорех за късане на моста или чупенето му от ударите на окачването върху него... на това уазовия ще издържи несъмнено! Просто фактора пиньон корона са уязвимите от "ударите" породени от мощността на мотора! Каране на състезание и в тежки условия и то с толкова мощен двигател не е като да помпаш съединитела два пати докато тръгнеш както е на уаза...! Връщането на предавки с цел изпреварване на задниа мост ще са само 1-2 пъти и зъбните му колела са на пропката...
      4ао
      Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

Може би тук е момента да отбележа, че втория пикап е с 2.2i мотор с авт. скорости.

Коментар

аз пък имам друго много по - не УАЗкаджийско предложение.

първо сядаш пред компа и почваш да ровиш в интернет по американските търгове и си намираш най - посукания пикап на света със здрави мостове дана 60/80 и раздатка с карданите, после хващаш някой от многото хора дето карат багаж от САЩ да ти ги докарат.

правиш си ресьори, купуваш си амортисьори от някаде, присаждаш мостовете и раздатката и си готов за няма и година

такъв посукан пикап може да намериш за под 1000$ и от него обикновено ще свалиш и други здрави неща, докарването още 1000$ и за 2000$ се уреждаш с най - здравите мостове, за които човек може да мисли.

аз съм предобеден кум всичко руско и не ти препоръчвам да слагаш даже руски шайби по американската кола, защото ще се счупят

стефане, неразбрах какво ралиджийско видя в оня пикап дето отзад е на ресьори няма рали коли на ресьори
          drive alive

Коментар

А, значи дойдохме до трансмисията, щом мостовете имат право да живеят.
            В такъв смисъл пак уазовите са интересни. В тях можеш поне да опиташ да набуташ разни самоделни глупости. Има една База Боевых Самопрыгов и един от идеолозите - FSA, те могат да разкажат много за опита си в тия безобразия
            А виж чупливостта на короните и пиньоните е въпрос само на желание. В уазовия мост опашката стои на два лагера. Пълна ремонтонепригодност, и достатъчна коравина ако искаш да оставиш това нечупливо.

Коментар

ако наистина може да се намери такъв пикап от америка на такава цена това е и наистина най-приложимото и според мен...
              Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

може разбира се аз затова го предлагам
                drive alive

Коментар

go go go той Стефан и за твоя джип мисли, че е ралиджииски камо ли пък тоя пикап! Не каза твоето мнение за това кой проект да захващам?
                  Напомням ви, че първия пикап си е 4х4 и е с голям мотор!

Коментар

Джипът на go-go-go не е ралиен, в никой случай. Той е с цели мостове, това би било смешно между тия дето ръкопляскат под корема си на скоковете.
                    Не щете да четете - не щете. Тогава поне слушайте внимателно каквото ви казват, аз специално внимавам какво пиша по такива въпроси. Това не са празни прикразки или рекламните раздувки в стил доста-перфектно-комфортно. Още някоя такава глупост и просто ще спра да пиша. Тия работи аз съм ги разбрал, чак после научил и казал. Дрънченето на празни варели звучи другояче. Казвам това за да е полезно някому и не за самоутвърждаване.

Коментар

за мен малък мотор и офроуд са две несъвместими понятия освен това 4х2 да стане 4х4 ми се вижда съвсем безмислено, разбирасе че става дума за големия мотор
                      drive alive

Коментар

Унимога има 58 коня на опашката на коляновия вал. И не става за офроуд?

Коментар

go go go, да ама големия мотор е на дълга база А не ми се правят от двата пикапа един! При това болшинството джипове са с горе-долу такъв мотор - еквивалент на 2200 бензин.

Коментар

Две причини. Такъв типов двигател не закопава особено колелата с типов шофьор. И има примерно 500 км по път с едно зареждане. По подразбиране се приема за обичайно изискване. Не че има такъв стандарт.

Коментар

Стефане така и не ми отговори ти кои проект препоръчваш?

Коментар

http://www.backroadsafari.com/about/unimog.html

това е най - немощния унимог 90 к.с. 2.2 л бензин от някоя си година, в днешно време тия машини са към 200 к.с.

http://www.mobile.de/SIDtYAIlN.JjzPR...1111197395697&

като този примерно

и да, наистина според мен 58 к.с. нестават за офроуд, освен ако не са на АТВ или мотор
                                drive alive

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
                                X