Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дайте съвети за пикап проект

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от митко
    добре, дисем и дима, не разбирам в такъв случай за какво е цялата дискусия, след като имате даденостите, описани от димата по горе.
    написах ви го на предната страница - #2, както и много други хора. мисля че отговора си го знаехте предварително, както и че очаквахте безкрайната дискусия- уаз-унимог-итн, върху 4 страници.
    Защото Митко, както казва Стефан не са една и две малките препъникамъчета, и в такъв случай всяко конструктивно мнение и предложение е добре дошло, все пак не може всеки да знае и разбира от всичко. А по въпроса на Алекс бих казал следното - нещата поради които се прави дадената галимация са няколко:
    1. Икономически е по-евтино, все пак имаме готов донор с хубави рама купе и двигател.
    2. Разполагаме (поне Севдалин) със свободното време да го направим
    3. Идеята да го направиш сам и да карш кола уникат.
    4. Удоволствието от процеса.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Колко още трябва да ви чакам, че да пуснете снимки на двата пикапа.
      И каква е базата и на двата.
      Предполагам че под уазови мостове имате предвид редукторни мостове щото с онея другите не си струва да се захващате.
      Комбинирането на РК от ГАЗ 69 и редукторни мостове води до много късо главно предаване. Почти всеки мотор може да се справи с тази трансмисия. Аз например съм с тая комбинация и имам излишък от мощност която ще компенсирам с по големи гуми 38-40".
      Във вашия случай мисля че бих избрал пикапа дето е със задно и малък мотор. По къс е и в тоя вариан за мен е безмислен. Дългия не бих го развалил.
      И пуснете снимки най накрая.
      http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Те снимките са в началото на темата

Коментар

Първоначално публикуван от buldog
          Те снимките са в началото на темата
          Aaaaa тия ги видях доста са цветни. Сега очаквам снимки на донорите.

Коментар

В началото снимките показват как биха изглеждали след преработката. Иначе по модел и външен вид съм ги подбрал точно като моите!

Коментар

Добре ето го дългия, ама вие всички го знаете!

Другия ще го кача като го снимам

Коментар

колега, прочети пак мнението на петър близнака. там пише че на всички американски /с малки изключения/ 4х4 предния кардан върви от ляво под шофьора, това автоматично значи че няма как да сложиш мостове от УАЗ или каквото и да е друго защото 90% от неамериканските 4х4 предния кадран е от дясно. неможе да го пускнеш просто от другата страна защото от там върви генерацията и куп други неща, а обикновено и положението на мотора не го позволява.

затова спрете да дъжчете въпроса с тези мостове, това просто нестава. неслучайно ти предложих да ползваш мостове от друг по - голям пикап.

ако търсиш вариант с подръчни материали налични в българия си губиш времето близнаците, аз и още около 20 човека сме търсили вече и няма.

а ако построиш всичко това на пикапа с малкия двигател после ще търсиш друг по - мощен двигател да му го насаждаш, това се е случвало не веднъж в тунинга в това число и на мен.
                drive alive

Коментар

Заслужава си да се направи за да се докаже ва всички дето казват че не става, в това число и на Сава.
                  Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

пожелавам ви успех

ако стане имате каса бира
                    drive alive

Коментар

Е ти мноооого тънко ще минеш като за Тома Неверни

Коментар

а Дана? що не пробвате?

Коментар

Абе има тук едни такива, въпросът е за раздатката, трябва тогава да е от Газ-66 щото кардана идва от другата страна, а тя е с бая по-груби фланци за карданите, ще трябва доста преходници да се правят, и не се знае дали ще стигне мястото...

Коментар

Не брато, шишигината трябва да я забравим((( Много е хубава, просто е вече следващият номер, голяма ни е((( Тва ще е за някъв мегаджип, там направо иска друга рама.

Коментар

Именно... Иначе някой да продава евтиничко някой Атлас? Така за стотина-двеста лева?

Коментар

Някои хора май скоро не са виждали раздатки от ГАЗ66 и ГАЗ69 една до друга. Разликата е съвсем минимална. Тва да не е ЗИЛ. При мостовете има голяма разлика. Виетнамката като я съблечеш остава един голям джип. Така че раздатката и със сигурнос ще стане за проекта на Дима и Севдо. Стига да се стигне до там.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X