Discoverer-a e по-лека и по-асфалтова гума. BFG_то е по-здрава, по-тежка и по-агресивна. Разправят че правела и аквапланинг, а на лигаво-мокро по лични впечатления доста се хлъзга. И двете са тихи. BFG-то има и по-сериозен страничен борд около протектора, и по-рошав, което може и да има значение извън пътя.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Дачия Дъстър
Свий
X
-
Аз първо бях с БФГ АТ,сега съм със Купър АТ3 спорт.И купъра е с прекалено корав борд за Дъстър.Иначе Купъра се представя отлично на шосе и на мокро-по-добре от БФГ.И двете гуми се представят отлично на офроуд.Имам моного километри и на всякакви терени,включително и състезания и много хард разходки.
Но смятам да сменям Купъра с нещо по-шосейно,защото за Дъстъра е прекалено тежък и корав.На 1.4 бара изобщо не личи да има смачкване.Като ги сваля да слагам зимните,мисля да ги пусна за продажба(въпреки че са 2017г) и на пролет мисля да търся нещо по шосейно.Ориентирал съм се към Континентал АТР.Мисля,че за офроуда,който практикувам ще са ОК,а на пътя ще са много по-комфортни.Аз взех Дъстъра уж предимно за офроуд,а жена ми като го хареса и не слиза от него-та за 3 години има над 50х.км.За това мисля за смяна.2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS
Коментар
-
А зимните ти какви са?
Аз все пак смятам да заложа на чисто шосейни, с тези които е обут оригинално до сега нямам проблеми извън пътя по терените където го използвам, освен няколко пъти на по сериозна кал където по-трудничко излизах. А и тенденцията е за разходките да се вземе нещо съвсем евтино за тръняците, защото дъстъра е абсолютна евридрйка и се кара предимно на шосе, та тежки и агресивни гуми ,с лошо представяне на мокро и при спиране, не са за него.Всеки трети е шести
Коментар
-
Младене, този купър гледам в този размер с по-голям товарен индекс и XL усилен. Не е ли по-тежка гума и как се държи на мокро? Че искам гумата да е чисто зимна, но да се държи възможно най-добре и на мокър асфалт. Също по възможност и да не е прекалено шумна и с по-висок клас за икономичност.Всеки трети е шести
Коментар
-
В размер 215 / 65 r16 миналата година взех BF Goodrich g-force winter 2. Ползвам го на Субару Аутбек - като тегло няма голяма разлика с Дъстър. Въпреки, че нямаше прекалено много сняг, гумите се представиха мн.добре, вкл. на отъпкан сняг и мокро (доооста мокро).
Коментар
-
Зимните са ми 215/70/16.Държат се идеално на мокро-имат страхотни канали за изхвърляне на водата и до 80-90 км/ч няма аквапланинг.Повече не съм пробвал.Освен това шарката е по-нарядко от повечето гуми и това дава страхотно поведение на неутъпкан сняг.Иначе каучука е много мек и не се одървя на студено.Леки са и не им помня точно товарния индекс-мисля,че беше 98,но не помня.Ако искаш ще погледна в мазето.Но като шум тежест и управление не усещам никаква разлика с нормална шосейна гума.А и този модел са си чисто шосейни.Не рекламирам и не навивам за такива гуми-споделям опит.А до колкото си спомням и цената не беше лоша.Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнениеМладене, този купър гледам в този размер с по-голям товарен индекс и XL усилен. Не е ли по-тежка гума и как се държи на мокро? Че искам гумата да е чисто зимна, но да се държи възможно най-добре и на мокър асфалт. Също по възможност и да не е прекалено шумна и с по-висок клас за икономичност.2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS
Коментар
-
Скоро се случи да карам Дъстър 4х4 в Родопите. Бях приятно изненадан от проходимостта на колата. Всъщност има една бавна скорост - І-ва. Колата е с 6 скорости и обикновено тръгва на втора. И това е едно евтино решение, но върши работа по върлото.Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнениеОт: Дачия Дъстър
Вече се бях замислил дали да не сменя стария Мицубиши Пинин с по-нов Дачия Дъстър 4х4... Младене, ти ме отказа! Може ли уважаващ се джип да няма бавни?!?
ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
Наскоро си взех моята бингия. В Гладиатор правят повечето от тия тунинги и имат уговорка с рено/Дачия да важи гаранцията.
Чудя се, дали да сложа фолио за защита от тръни и клони. Хубавото защитно фолио с 10 години гаранция ще е доста голяма цифра. Мога да сложа декоративно, ама то колко ще пази.... известно време ще ми е спокойно от тръни и меки клони. Щото бая жулят клонките, пък е лъскава румънката.
Гуми избирам още и явно ще са по съветите тук. Йокохама или Гудиър АТ.
Гледам и лебедката да оборудвам. Та попаднах на едни меки връзки. Вместо стоманени шекели се ползват. Изглеждат доста удобни. Май имат проблеми с метални детайли т.е. протриват се и се късат от ръбове. От друга страна са леки, здрави и не летят добре. Впечатления и съвети? Един два колана ще си взема и това е май......
Коментар
-
На тая мека ламарина клонките правят вдлъбнатини. А там фолио не помага. По-добре е да се внимава с клонкитеПървоначално публикуван от hotsnail Преглед на мнение... Чудя се, дали да сложа фолио за защита от тръни и клони....
Nissan Qashqai 1.3 DDT
Коментар
-
Да внимавам, да внимавам, колко да внимавам. В гората има тръни, храсти, иглички. Колкото да пазя, все ще се чуе отнякъде скръццццц. Някои са леки и след миене не личат. Ама други са по-сериозни....няма как и клоните да избегнеш и коловозите и да не се изтърколиш по байра....гледаш от най-важното да пазиш и боята ........
Не знам за ламарината. Толкова пък да е кьопава. Верно на крузера е здрава тенекия. Ама и дъстера май има доста кривини за да има някаква структурна здравина тенекията.
-
-
На един паркинг ме питаха "Това джип ли е?". Категорично отрекох, но мотива ми беше чисто финансов. За джип искаха с 5 лева повечеПървоначално публикуван от jordanov sv Преглед на мнение... Не е "уважаващ се джип". ...
Nissan Qashqai 1.3 DDT
- Харесвани 1
Коментар
-
Моята Нива я броят за джип само по автомивките, щото миенето е по-скъпо...Иначе била кола..., а според някои хора и кола не била...
-
Напълно разумен подход. Според ситуацията може да казваш че си с колата или че си с джипката. При същия разумен подход ще носи само радост вкъщи.
Съвсем отделно - имаме служебен и 4х2, аз почти не съм го карал, може би два пъти и то при строго градски условия. Обаче колега дето го е карал много, както и 4х4, както и много други , а и лично джипче си има казва, че посред зима за що годе цивилизовани условия разликата между 4х2 и 4х4 не е нещо фрапиращо. Има си там системи разни дето помагат.
-
Някой пробвал ли се е с Nokian Rotiiva AT?
Май не са лош избор. Леки гуми са (най-леките АТ гуми които намирам). Според един руснак на тежест са точно като континенталките, който слагали на дъстерите......С агресивна шарка е. Добре се държали на сняг и вода. Разни руснаци ги хвалят. Не е нов модел, но явно е малко екзотика и няма много ревюта.
Намерих няколко отзива, които говорят за бързо износване. Ама повечето казват, че са доста добре и дори ги хвалят повече от BFG-то....
От друга страна който и да питам за Нокиан обикновено са много доволни, ако са ги ползвали.
https://www.nokiantyres.bg/letni-gum...an-rotiiva-at/
Ето я шарката

Бях се спрял на Goodyear AT/SA+. Обаче разни руснаци твърдят, че стават само за магистралата и на черен път ако валне малко дъжд по-добре да си опънеш палатка, докато изсъхне........
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Коментар