От: Пловдивският Газ 69

Моя от чероки,демпфера е ухо-ухо.Монтажа не е идеален.За да поправя усукването в тампоните ,към щангата,сложих Uniball,от Опел .Може да се направи и по дриуг начин осите на ушите да са перпендикулярни. При мнтаж на дългата щанга как го монтирате?Щанга -мост или щанга-шаси,и други въпроси Демпфера гаси ''малките''удари в корм.кутиа,/от които се скапва червяка/ а отношение към ефекта ''шимми'' има ли?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пловдивският Газ 69 - Подготовка за трофи
Свий
X
-
Значи за демпфера трябва да гледам да има ход над 18см, толкова е ходът на дългата щанга. Монтажът мост - щанга или шанга - шаси трябва да е? От 124ка демпфер слаб ли ще бъде? Имам един от Рейндж шпилка-шпилка, но ми се вижда доста дебел за монтаж между моста и щангата. Варянт ли е да се монтира над щангата и за прасето на моста ?
П.С. Забравил съм да кача снимки от последната доработка по охлаждането. Тествано е вече няколко пъти и резултатър е добър. Перката се включва за принудително охлаждане с копче от кабината.
Газ 69 2.4i
Густо майна, пътят свърши !!!
GSM: О895 7О6О59
Коментар
-
Слагай го,не му се чуди,щом го имаш.Пробвай над дългата щанга-мост.Монтирай някаква планка м/у ресора и моста.Ако никак не става, слагай го шаси -къса щанга.Така или иначе,живота е низ от компромиси. http://www.youtube.com/watch?v=eW9B9...5&feature=plcp http://www.youtube.com/watch?v=O12Or...feature=relmfu
Коментар
-
Първоначално публикуван от Агоп Серопян (аниматора) Преглед на мнениеЗначи за демпфера трябва да гледам да има ход над 18см, толкова е ходът на дългата щанга. Монтажът мост - щанга или шанга - шаси трябва да е? От 124ка демпфер слаб ли ще бъде? Имам един от Рейндж шпилка-шпилка, но ми се вижда доста дебел за монтаж между моста и щангата. Варянт ли е да се монтира над щангата и за прасето на моста ?
П.С. Забравил съм да кача снимки от последната доработка по охлаждането. Тествано е вече няколко пъти и резултатър е добър. Перката се включва за принудително охлаждане с копче от кабината.
[ATTACH=CONFIG]488354[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално публикуван от Агоп Серопян (аниматора) Преглед на мнениеНякой знае ли колко е ЕТто на оригиналните джанти мисля, че и на хук и ниса са същите ?
Мойте джанти са правени от 2 - 1, и две от осемте са от Жук.
Коментар
-
Денят преди нова година с Пловдивската група карахме 3тия ден от Трофи България, после ходихме до Бяло Камъне. Времето беше хубаво и трасето беше много приятно, имаше бързо каране, кал, сняг, дърпане и бутане поне за мен. Стартерът на Газката отказа още в началото, а към края самата тя се измори и реши да поляга да почива
Газ 69 2.4i
Коментар
-
Така, най после дойде момента за малко тунинг. Направо направо на въпросите:
1. Двигателя заминава, на негово място идва опелов 2.0 или 2.4, та искам да си го узаконя. Някой знае ли каква е процедурата? ( тук идва и въпроса за скоростите, ако сложа такива от дизелова омега дали ще има ефект ?)
2. Искам да лифтна купето с 50мм да може по лесно да се мие калта между него и рамата. Въпросните подложки от какво е хубаво да се направят пластмаса, текстолит ?
като почна работа другия месец ще качвам снимки в детайли от работата.Газ 69 2.4i
Коментар
-
Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнениеСлагай като новия на Чичо Оги, върви невероятно, на Лазарово ми скри шапката
Подложки от полимид вършат работа.Газ 69 2.4i
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар