Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с ел. инсталация

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Проблем с ел. инсталация

Тия букси са така . Търси си истински от някоя морга .
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от търся Преглед на мнение
      Бушона е здрав оказа се разтопена букса[ATTACH=CONFIG]997835[/ATTACH]
      Тези букси са сметнати за за лампи 40/45W,всичко от там нагоре води до резултата на снимката.
      Предполагам,че е имало халоген 90/100W.
      Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

С тия "спайки" подобен резултат е само въпрос на време...
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
          Тези букси са сметнати за за лампи 40/45W,всичко от там нагоре води до резултата на снимката.
          Предполагам,че е имало халоген 90/100W.
          По-скоро са зделани в някое хале в бивш колхоз. И въобще не са смятани.

Коментар

Моята Нива от 10г я карам със 110 В ламБи и проблеми няма. Та отиди в някой пункт за скрап и си резни от някоя ладичка.
            Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SL375513.JPG
Прегледи:1
Размер:228.1 КБ
ID:5822278Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SL375516.JPG
Прегледи:1
Размер:276.8 КБ
ID:5822279Това е крушката

Коментар

Друг проблем десния мигач не ще да мига, само отзад мига а отпред мига само габарита.Предполагам че губи маса някъде но къде да я търся?

Коментар

Тази оригиналната букса ли е? Нещо съмнителна ми изглежда. По магазините продават нови- за 3-4лева бройката с проводници. Само си я запояваш. Китайски са, но не мисля, че ще създават ядове. Тези возила, дето съм имал/карал никога не са имали проблем, а са били 20+. Може да чукнеш и в интернет-има колкото искаш.
                  Това, ако нямаш морга на близо или там са малоумници. Нема-нема и ме връщат, че това били “дреболии” или ме пускат с такава физиономия, че аз сам си тръгвам.

Коментар

Първоначално публикуван от venkabg Преглед на мнение
                    Тази оригиналната букса ли е? Нещо съмнителна ми изглежда. По магазините продават нови- за 3-4лева бройката с проводници. Само си я запояваш. Китайски са, но не мисля, че ще създават ядове. Тези возила, дето съм имал/карал никога не са имали проблем, а са били 20+. Може да чукнеш и в интернет-има колкото искаш.
                    Това, ако нямаш морга на близо или там са малоумници. Нема-нема и ме връщат, че това били “дреболии” или ме пускат с такава физиономия, че аз сам си тръгвам.
                    Не е оригиналната

Коментар

Отиди в коя да е морга и си отрежи не от Лада а от автомобил с Н4 по възможност не италиански. Гледай да е от бакелит а не от полиетилен, да не е нагоряла и да е с по -дебели проводници.
                      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Пет стинки и от мен
                        Кой каза , че букса трабва
                        Нови женски на 3М ще контактуват много по от стара букса
                        Ако ти иде ток до мигача , от къде вземаш маса за пробната лампа >
                        Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнение
                          Пет стинки и от мен
                          Кой каза , че букса трабва
                          Нови женски на 3М ще контактуват много по от стара букса
                          Ако ти иде ток до мигача , от къде вземаш маса за пробната лампа >
                          Фара вече свети но това с мигача го имаше преди три години,после се оправи.Но сега пак не работи Колега от гр.Враца ли си

Коментар

Първоначално публикуван от търся Преглед на мнение
                            Фара вече свети но това с мигача го имаше преди три години,после се оправи.Но сега пак не работи Колега от гр.Враца ли си
                            Два пъти в годината по големите празници

Коментар

И кабелните обувки да са жълти (т.е. - от мед, не поцинковани от тенеке) ......
                              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                              Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                                И кабелните обувки да са жълти (т.е. - от мед, не поцинковани от тенеке) ......
                                Ми не знам с кво са ги намазали
                                Откак видех повече от едно напрежение по жица в съвременните автомобили не смея да бъркам . да не земе да го удари късото модулът!
                                Бах тая логика , нали били умни кутйките и създателите им

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X