Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какви гуми,размер и цолаж макс стават на нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какви гуми,размер и цолаж макс стават на нива

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
    И аз на тях се точа, или на Kumho Road Venture AT, ама май генерала по ми харесва.
    Няма да съжяваш които и да избереш ,но generala съм го пробвал по време на лов и съм доволен.Дори ми предстои да обувам едно Pajero и със сигурност ще е със същите гуми.

Коментар

Днес взех И-511. Вървят си в комплект с вътрешни. И с калкулатора за гуми и с просто око са си по-тесни и по-високи от K-156-1. Останах изненадан, произведени са 41 седмица на 2010 год.
      Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Колега каква е цената на гумите.
        Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Първоначално публикуван от fireman160 Преглед на мнение
          Днес взех И-511. Вървят си в комплект с вътрешни. И с калкулатора за гуми и с просто око са си по-тесни и по-високи от K-156-1. Останах изненадан, произведени са 41 седмица на 2010 год.
          От къде ги закупи в Русе?

Коментар

http://rutube.ru/tracks/1397333.html...15e03c3523be2d

Взех да се замислям дали да не продам йокохамите и да мина на руски гуми...
            Александър

Коментар

Скоро очаквайте тема в отдел "продава" за 4 бр. Yokohama Geolandar 195/80/15 I/Т+ (джантите май ще си ги запазя). Реших да мина и аз на Ласа. За шосейни имам едни К 156-1 - малко стари ни почти не са карани. Въпроса сега е къде да се намерят правилните джанти за ласите - иска ми се да ги монтирам без вътрешни гуми. Днес за пореден път пукнах гума и този път купувах и вътрешна - не си струва разхода при всяко пукане, а и с безкамерни е по-сигурно (по-бавно спадат). Идеи?
              Александър

Коментар

Колеги, цената на гумата е 120 лв. с ДДС. Купих ги от вносителя за България, но от склад в Горна Оряховица. Вносителя сами ще го разберете кой е, за да не е реклама. Пишете в търсачката КАМА. Не от дилър повтарям. Там са скъпи, стигат и до 170 лв. с ДДС. Естествено за монтажа ще си платя. Те не предлагат безплатна смяна.
                Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Брей а бяха по 90. И Ласа ОК 144 вече е 137лв. Явно инфлацията на световните пазари си казва думата.
                  Александър

Коментар

Колеги, появи ми се издутина на предната гума - вероятно се е скъсала оплетката. Доколко е опасно това и дали да не сложа резервната за една седмиса докато сменя гумите. Проблема е, че гумите са вли 5 а резервната е к156-1 и е малко по голяма с 1-2 см в диаметър. Моля за съвет.
                    Александър

Коментар

Колеги, появи ми се издутина на предната гума - вероятно се е скъсала оплетката. Доколко е опасно това и дали да не сложа резервната за една седмиса докато сменя гумите. Проблема е, че гумите са вли 5 а резервната е к156-1 и е малко по голяма с 1-2 см в диаметър. Моля за съвет.
                      Ами опасничко е-щом след една седмица ще ги хвърляш просто сложи повредената гума отзад,а някоя от задните отпред-/с една дума размяна/.И си карай с едно наум.Все пак отзад и да гръмне не е толково страшно.Виж сега,ако е на завой и с висока скорост вече нещата са кофти.Затова по-бавно каране,докато я обуеш с нови гуми.

Коментар

А дали да не сложа резервната - между вли5 и к156-1 май не е фрапираша разликата в диаметрите, или ще потроша дифовете.

П.П. Калкулатора за гуми казва - Вли 5 (175/80 R16) и К 156-1 (185/75 R16) имат разлика 3 мм - това предполагам е допустимо...

П.П.П.
                        Какъв размер според вас са тези гуми : Kumho KL71 Road Venture M/T - 195R15XL 100Q - не знам защо, но липсва една буква в размерите - навсякъде е така за този модел.
                        Последно редактирано от axlastro; 30-10-10, 20:03.
                        Александър

Коментар

А дали да не сложа резервната - между вли5 и к156-1 май не е фрапираша разликата в диаметрите, или ще потроша дифовете.

П.П. Калкулатора за гуми казва - Вли 5 (175/80 R16) и К 156-1 (185/75 R16) имат разлика 3 мм - това предполагам е допустимо...

П.П.П.
                          Какъв размер според вас са тези гуми : Kumho KL71 Road Venture M/T - 195R15XL 100Q - не знам защо, но липсва една буква в размерите - навсякъде е така за този модел.
                          Кумхото от този размер май беше 71см.Разликата между Вли-5 и К-156-1 е цели 3см.,а не 3мм.Едната гума чисто нова е 69см.,а другата също чисто нова е 66см.Карал съм ги и двата модела нови-/отврат са/.В по-горния си пост ти писах временното спасение по въпроса.Успех.

Коментар

Вли-тата ми са много износени, а К-156 не е карана, последно като я слагах заради спукана гума за 10-15 километра ми се стори че е същия размер почти. Май ще вадя рулетката утре и ще меря. Те май и задните и предните ми са доста различно износени, което никак не е добре. Направо не знам защо не ги смених още пролетта.
                            П.П. Да и двата вида гуми са отвратителни галоши и за почти за нищо не стават. Иде ми да сложа в Понеделник едни ласи, ама после цяла зима ще стоят в мазето.
                            Александър

Коментар

195R15=195/80/15

Коментар

205/80R16 104S

марката е ласа компетус 4x4

Гумите ще се карат по малко навсякъде но предимно на асвалт.
                                Въпросът ми е ще станат ли на нивата(стандартна).
                                Височината им е 734 мм. Теглото не го знам.
                                Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
                                Dacia Duster 4WD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X