Искам да чуя мненията ви за това на какво се дължи проходимоста на Нивата.Дайте без заяждания,че днеска май има изригвания и някой се нервят  .Мисълта ми е следната:Моето мнение е,че това се дължи на теглото и(относително лека е)В същото време не съм сигурен и за това питам Вас.Ще кажете-комплексно е.Да но според мен всеки "джип" има някъде с нещо преимущество.Не ми се вярва да е заради фултайма.Всеки става така с вкючване на лосчето.Друго не мога да измисля.Вие сте.
 .Мисълта ми е следната:Моето мнение е,че това се дължи на теглото и(относително лека е)В същото време не съм сигурен и за това питам Вас.Ще кажете-комплексно е.Да но според мен всеки "джип" има някъде с нещо преимущество.Не ми се вярва да е заради фултайма.Всеки става така с вкючване на лосчето.Друго не мога да измисля.Вие сте.

.Мисълта ми е следната:Моето мнение е,че това се дължи на теглото и(относително лека е)В същото време не съм сигурен и за това питам Вас.Ще кажете-комплексно е.Да но според мен всеки "джип" има някъде с нещо преимущество.Не ми се вярва да е заради фултайма.Всеки става така с вкючване на лосчето.Друго не мога да измисля.Вие сте.

))
))

) са мноооого по-трудни за закантарване (диагонално). Нямам обяснение на този Феномен освен диференциала и да е много по "прецизен" и по-добре да си върши (пъклената в този случай) работа
) са мноооого по-трудни за закантарване (диагонално). Нямам обяснение на този Феномен освен диференциала и да е много по "прецизен" и по-добре да си върши (пъклената в този случай) работа ) Търсачка за книги. И въпреки че повечето не са с пълен достъп, има невероятни неща, които може да си разлистиш и почетеш по темата. Аз лично съм очарован. Ето как изглежда
) Търсачка за книги. И въпреки че повечето не са с пълен достъп, има невероятни неща, които може да си разлистиш и почетеш по темата. Аз лично съм очарован. Ето как изглежда

Коментар