Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На какво се дължи проходимоста на "Нивата"?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: На какво се дължи проходимоста на "Нивата"?

Ето линк: http://www.niva-faq.msk.ru/ekspluat/chtmn/index.htm
    Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

спорет мен зависи много от задволанното устройство.Мен приди няколко седмици ме изкара трактор снегурин защото надцених възможностите на нивата.

Коментар

Първоначално публикуван от fireman160 Преглед на мнение
        Карам служебен УАЗ и собствена Нива. Разлика в проходимостта няма. ..... Руснаците са написали цяло ръководство за шофиране на високопроходими автомобили. Чел съм някъде из нета. Ако го открия, ще пусна линк.
        Всеки има право на собствено мнение.
        Аз лично не мога да се съглася с колегата, въпреки че уважавам мнението му. Има куп разлики между "камиончето" УАЗ и леката кола "Нива", които обуславят и разликите в проходимостта.
        Ще цитирам нещо интересно от линка на колегата, което потвърждава мнението ми и си е по темата:

Однако, прежде чем закончить эту главу, я должен сделать небольшое, но очень важное отступление.
        "Нива" по своей сути является вездеходом примерно на 25, максимум на 30 процентов. Она, несмотря на свои выдающиеся способности в проходимости, рассчитана на эксплуатацию по твердым дорогам. И поэтому ни в коем случае не следует ее эксплуатировать вне дорог "безвылазно", она этого просто не выдержит.

Поздрави.
        Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Ето защо Нивата е избор на много поколения!
          http://vbox7.com/play:061f43c5
          Hyundai Galloper 2.5 /щар Х щар, турбо катерач спринцовка/

Коментар

Добре де,ама защо не ги превеждате тия неща от руски език ,че да ги разбираме всички
            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
              Однако, прежде чем закончить эту главу, я должен сделать небольшое, но очень важное отступление.
              "Нива" по своей сути является вездеходом примерно на 25, максимум на 30 процентов. Она, несмотря на свои выдающиеся способности в проходимости, рассчитана на эксплуатацию по твердым дорогам. И поэтому ни в коем случае не следует ее эксплуатировать вне дорог "безвылазно", она этого просто не выдержит.
              Ми, 'щото ни мързи.. И приемаме по принцип, че хората знаят руски... Дааа, дъртизъм. Ще се старая друг път повече.

Все пак, преди да завърша тази глава съм длъжен да направя малко, но много важно "отсъпление"
              "Нива"-та по своята същност се явява "всъдеход" примерно на 25, най-много на 30%. Тя, въпреки голямата си проходимост е предназначена (проектирана) за употреба по "твърди" пътища. И за това в никакъв случай не трябва да се ползва постоянно по черно - това тя просто няма да издържи...
              Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                Ми, 'щото ни мързи.. И приемаме по принцип, че хората знаят руски... Дааа, дъртизъм. Ще се старая друг път повече.
                .
                Мерси за превода.Аз карам Руски автомобил,и съм учил в училище Руски ,ама нищо не вдявам

Коментар

тази година в дълбокия сняг с нови гуми кобра закъсах с самурая а нивата мина ''мое мнение'' за сняг нивата май по я бива

Коментар

Първоначално публикуван от dianko71 Преглед на мнение
                    ... за сняг нивата май по я бива...
                    Или зад кормилното устройство по го бива
                    пп:то да караш НИВА си е изкуство

Коментар

От три години карам Нива и то предимно извън пътя, миналата година, ноември монтирах по-голяма лебедка 6000л., доста по-смело минавам труднопреодолимите места, но все повече се учудвам на проходимостта и. Според мен проходимостта и се дължи на ниското тегло, малките габарити, близостта на мостовете, ниския център на тежестта и най-вече на безмилостното задкормилно устроиство (не давам пари за майстори, а сам си я ремонтирам, като частите, който стават от лек автомобил не ги плащам ). Колкото по смело я карам, толкова повече върви.

Коментар

http://www.clip4e.com/play_g_klasa_i...hast.htm&rel=1 Това клипче доказва мойта (и не само )теза че ако не ти стиска да насъпиш газта до край с какъвто и джип да си си оставш в калта http://www.clip4e.com/play_g_klasa_i_uaz_2_chast.htm
                        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

[quote=nyvatest;316999]Или зад кормилното устройство по го бива
                          пп:то да караш НИВА си е изкуство[/quot/без да те обиждам но колкото съм карал в калта сигурно ти нямаш толкова по асвалт

Коментар

Първоначално публикуван от dianko71 Преглед на мнение
                            без да те обиждам но колкото съм карал в калта сигурно ти нямаш толкова по асвалт
                            Млад съм ,надявам се да наваксам

Коментар

A vie znaete li za kakvo sa tezi lost4eta i kakav e principa na deistvie po otno6enie na patia,a ne po mehanikata im?!

Коментар

Първоначално публикуван от emilio24 Преглед на мнение
                                A vie znaete li za kakvo sa tezi lost4eta i kakav e principa na deistvie po otno6enie na patia,a ne po mehanikata im?!
                                А ти зваеш ли за тази КИРИЛИЦА и използването и във форумът
                                Потърси във форумът и ще намериш много писано за тези листчета.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X