Проходимоста на Нивата се дължи на това че има 4х4.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
На какво се дължи проходимоста на "Нивата"?
Свий
X
-
Манийй ще ги скъсам от бъзик. Някои им казал че най добре е двете лостчета да са събрани едно към друго. Карат ги постоянно на II и III. После що все нещо се чупело. И в гората им глъхнел мотора.
Беше ми останал един карбуратор от бегачките та го сложих на едната.Механичен Вебер Жигули 1300 е с такъв. Делкото сменихме с електронно с датчик на Хол. Стана самолет ама братчеда пак си я кара само с най-високо октановия бензин. Че и добавки за повишаване добавя.
Коментар
-
Re: На какво се дължи проходимоста на "Нивата"?
най-вече последнотоПървоначално публикуван от аспарух Преглед на мнениеПроходимоста :
гуми
профилактика на възлите
безмилостно кормуване
не че карам нива, но проходимостта и е завидна ,
можело е да и сложат малко по голям мотор
а и е малко нисичка
"Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."
Коментар
-
не всички ниви са проходими - за това смятам, че основно проходимостта им се дължи на "безмилостното шофиране" както се изрази колегата...
бил съм свидетел как на яз. Искър една нива със зор стигна до мястото, където аз бях минал само на задно и с шосейнити гуми от снимката долу... Аз заседнах, защото не видях, че има канавка във високата трева преди изкачването за чакълирания път...
Е, на неговите гуми се виждаха конците - сигурно и това е от значение...
2-ри случай - преминаване през наводненото тунелче при Външното министерство... една нива /пътна помощ/ стоеше като лешояд до водата, но не посмя да влезе да изтегли "удавника"... Единствения проблем на Тойотата беше, че влезе вода и намокрих стелките...Последно редактирано от Тедо /LJ73/; 22-02-07, 12:18.помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Е,то и на Нивата само това с водата на стелките щеше да и е проблема,даже нямаше да е никакъв проблем,защото след това водата щеше да се оттече по -бързо отколкото на Тойотата.
Затова мисля ,че пак стигнахме до безмилостното отношение или по -точно до липсата на такова от страна на водача на Пътната помощ.
Коментар
-
До: Re: На какво се дължи проходимоста на "Нивата"?
Няма непреодолимо препядствие........има малка засилкаПървоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнениене всички ниви са проходими - за това смятам, че основно проходимостта им се дължи на "безмилостното шофиране" както се изрази колегата...
бил съм свидетел как на яз. Искър една нива със зор стигна до мястото, където аз бях минал само на задно и с шосейнити гуми от снимката долу... Аз заседнах, защото не видях, че има канавка във високата трева преди изкачването за чакълирания път...
Е, на неговите гуми се виждаха конците - сигурно и това е от значение...
2-ри случай - преминаване през наводненото тунелче при Външното министерство... една нива /пътна помощ/ стоеше като лешояд до водата, но не посмя да влезе да изтегли "удавника"... Единствения проблем на Тойотата беше, че влезе вода и намокрих стелките...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар