Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Среща Lada Niva

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Среща Lada Niva

И аз съм за, а за дата мисля че най-интересно ще е да се изчака първия по-сериозен сняг в Балкана. На Чумерна е най-приятно зимата когато има хубав сняг, тъкмо и пийването ще ни върви добре, а и все пак ще можем да си направим разходка с Нивите по снега...

Коментар

Аз предлагам на 17/18 декември защото тогава сам свободен нека и другите колеги
      да предложат дата все пак
      0898707872-Здравко

Коментар

17-18 е добре,мен не ме бърка датата,други предложения?
        Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

И да не забравите да пуснете едно такова http://www.youtube.com/watch?v=6XvrOfc_hGs след срещата.
          Количеството разум на планетата е постоянна величина,а населението непрекъснато се увеличава.

Коментар

И за мен е идеално 17 и 18 Декември.Тъкмо от 16-ти излизам в отпуск.
            За организацията проблеми нямате.Вариантите са два:
            1.х.Чумерна.
            2.х.Буковец-/намира се на 12км. от х.Чумерна/
            И двете хижи са добри,а и терени покрай тях има достатъчно.Особено в района на втората.

Коментар

С други марки може ли.Ако съм свободен ми е мерак да покарам малко че, ми ръждясаха гумите тази година.Обещавам че няма да давам много газ....
              не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                С други марки може ли.Ако съм свободен ми е мерак да покарам малко че, ми ръждясаха гумите тази година.Обещавам че няма да давам много газ....
                Разбира се,че може Живко.Добре дошъл си.Ако има други желаещи колеги от отбор БЯС също.
                А за газта колкото и да даваш Витарата 1.7 няма да стане

Коментар

Нещо замря темата,няма ли други желаещи,вярно криза е но трябва и да се разтоварваме по някъкъв начин,от Силистра се очертава да сме три машини,водя преговори с още някои колеги и се надявам да сме в пълен състав.
                  Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
                    Нещо замря темата,няма ли други желаещи,вярно криза е но трябва и да се разтоварваме по някъкъв начин,от Силистра се очертава да сме три машини,водя преговори с още някои колеги и се надявам да сме в пълен състав.
                    Колкото толкова.То никога на Нива-срещите не е имало голяма масовост.
                    И все пак нека,който има сериозни намерения за идване да пише своевременно за да знам ориентировъчно колко места да запазвам.

Коментар

И на мен ми се идва, но не съм сигурен как ще съм с работата.Надявам се да успея.
                      Land Rover Discovery II 3,9 V8
                      Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Първоначално публикуван от mkenzie Преглед на мнение
                        И на мен ми се идва, но не съм сигурен как ще съм с работата.Надявам се да успея.
                        Дай Боже да успееш Калояне.
                        Ще се радвам да се видим отново.

Коментар

Радостта със сигурност ще е взаимна, предния път си изкарахме добре.
                          Land Rover Discovery II 3,9 V8
                          Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Е не е истина колко много колеги има в този форум а никой не проявява интерес за кой ли път да си направим
                            една среща
                            0898707872-Здравко

Коментар

Който има желание и възможност ще дойде.
                              И 4-5 Ниви да се съберем пак е нещо пред нищото.
                              Последно редактирано от Янко Желязков; 04-12-11, 22:17.

Коментар

Колеги остана една седмица до срещата на Лада Нива /няма време/айде и колегите и Асеновград да се включат
                                0898707872-Здравко

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X