Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Среща Lada Niva

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Среща Lada Niva

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
    Аз нито до Твърдица, нито до Елена съм ходил... Ама като гледам картата мисля, че до Твърдица ще ми е по-лесно да се ориентирам...
    Да,ако идваш от София определено Твърдица ще ти е по-удобно.

Коментар

От София съм. Видях, че по Ботевградско шосе -> E871 отивам направо там.

Коментар

С моята кола ще докарам още едно момче (освен кучето, ма нали "и то човек"). Остава да кажете час и място на срещата...

Коментар

С моята кола ще докарам още едно момче (освен кучето, ма нали "и то човек"). Остава да кажете час и място на срещата...
          Филип ми то хубаво,ама кажи какво да правим?Другия колега от Ямбол със зелената Нива-/Рибарчето/ се отказа категорично от срещата-нямал възможност.Гледам други колеги също нищо не пишат.Незнам дали си заслужава да биеш 250км. път в тия жеги и да се окажем само двамата на хижата.Аз лично други кандидати не виждам.Очаквах да се съберем поне 4-5 Ниви,но явно повечето колеги нямат или възможност,или желание да дойдат.
          Последно редактирано от Янко Желязков; 14-06-10, 11:23.

Коментар

Аз лично имам голямо желание да се съберем и да се запозная с колеготе но датата се оказа, че съвпада с рождения ден на приятелката ми и най-вероятно ще пропусна, освен ако не се насрочи друга дата.
            Land Rover Discovery II 3,9 V8
            Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Първоначално публикуван от mkenzie Преглед на мнение
              Аз лично имам голямо желание да се съберем и да се запозная с колеготе но датата се оказа, че съвпада с рождения ден на приятелката ми и най-вероятно ще пропусна, освен ако не се насрочи друга дата.
              Аз съм по-навит да насрочим друга дата,защото не ми се ще за трета Нива-среща да сме само 2 Ниви.Хайде колеги помислете за дата,дайте предложения и малко по-сериозно....х.Чумерна е прекрасно и спокойно място-няма да съжалявате.

Коментар

Ами има място, има настроение - и двама да сме, защо не?

Предложение: Събота много рано тръгвам (още в сумрака на хладно), после правим една пищна вечер с много кюфтета, картофки и бира, а на другия - обратно... Поне ще си избия кефа да покарам и няма да поглеждам кола после един месец

Коментар

Ами има място, има настроение - и двама да сме, защо не?

Предложение: Събота много рано тръгвам (още в сумрака на хладно), после правим една пищна вечер с много кюфтета, картофки и бира, а на другия - обратно... Поне ще си избия кефа да покарам и няма да поглеждам кола после един месец
                  Филип по принцип предложението ти е добро,но нека си пишем пак Сряда вечер,че тия дни съм доста зает с държавни изпити,тъй като завършвам и незнам как ще се развият нещата.В най-лошия случай да отложим срещата за следващата седмица,ако разбира се ти е удобно.Но нека не бързам....може и да я сколасам за тази Събота.До Сряда...

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                    Филип ми то хубаво,ама кажи какво да правим?Другия колега от Ямбол със зелената Нива-/Рибарчето/ се отказа категорично от срещата-нямал възможност.Гледам други колеги също нищо не пишат.Незнам дали си заслужава да биеш 250км. път в тия жеги и да се окажем само двамата на хижата.Аз лично други кандидати не виждам.Очаквах да се съберем поне 4-5 Ниви,но явно повечето колеги нямат или възможност,или желание да дойдат.
                    Или им е много далечко да дойдат.
                    Аз съм навит, ама .. е на няма мога дойда Е пък след 3 години, когато кажете вече
                    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                    Honda Dominator 650
                    088ЧЧ93979-->Борис
                    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Винаги ще има хора, на които ще им дойде далеч!Този път аз се случих да съм един от тях за жалост.Пари няма,а отгоре на всичко съм се записал на състезание и в общи линий така са се навързали нещата, че не става.

Коментар

Колеги,имам голямо желание,да се срещнем в реалния живот,но съм претрупан с работа.Сега сме в кампания на сенокос,очаквам всичко да бъде прибрано до 25юли,чак след това мога да мисля за други работи.Много искам да присъствам ала времето ме натиска много.

Коментар

Разбирам Ви колеги-все пак работата е на първо място,защото без парички нищо не става.Петьо ти на какво състезание ще си?

Коментар

Ами бях писал в темата за разходки около Ямбол за състезанието.Предложих на Ники и каза, че ако му е оправен самурая ще дойде.Ето пак линк http://www.offroad-bulgaria.com/show...B9%D1%86%D0%B0

Не е точно състезание ами ще е разходка с много гледки и осоновното е да се научим да караме по "пътна книга".Ще е нещо като трофи и с дължина около 20км до колкото помня.Пък вече има и клас хард, който иска може да се пусне и там.

Коментар

Първоначално публикуван от Rocco Преглед на мнение
                              Колеги,имам голямо желание,да се срещнем в реалния живот,но съм претрупан с работа.Сега сме в кампания на сенокос,очаквам всичко да бъде прибрано до 25юли,чак след това мога да мисля за други работи.Много искам да присъствам ала времето ме натиска много.
                              Роко, ако няма с кой да идеш на срещата, мога дойда с теб, но след 30-ти тоя месец ако нещо скълъпят огранизаторите за тогава
                              Honda Dominator 650
                              088ЧЧ93979-->Борис
                              0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Митрев Преглед на мнение
                                Ами бях писал в темата за разходки около Ямбол за състезанието.Предложих на Ники и каза, че ако му е оправен самурая ще дойде.Ето пак линк http://www.offroad-bulgaria.com/show...B9%D1%86%D0%B0

Не е точно състезание ами ще е разходка с много гледки и осоновното е да се научим да караме по "пътна книга".Ще е нещо като трофи и с дължина около 20км до колкото помня.Пък вече има и клас хард, който иска може да се пусне и там.
                                Петре, намери ли партньор за съзтезанието
                                Honda Dominator 650
                                088ЧЧ93979-->Борис
                                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X