Моето предложение е х.Чумерна-1446м.н.в.Намира на около 20км. от гр.Елена.Стига се по Твърдишки проход.Вече има паднал сняг,мястото е сравнително тихо и спокойно.Красотата на Еленския Балкан е неповторима.Цените са смешни,като в тях е включено и ползването на столовата със камина и кухненски прибори.Има и лавка.За Нива не е особен проблем да се стигне до там,но за леки автомобили задължително вериги и каране с много внимание-иначе маслото остава на пътя.За дата нямам никакви претенций-само да е през почивните дни.Останалите Нивоводи нека също дадат идеи.
Прикачени файлове
Последно редактирано от Янко Желязков; 31-10-09, 10:18.
ако може малко по подробна информация за цени на нощувките времетраене на сбирката приблизителна дата на мироприятието
и ако може геогравскитве кординати за ГПС-са за да знам как да си разпределя работното време
Колеги предлагайте дата-за мен няма значение,когато и да е съм на линия-е разбира се да не ми мине котка път в последния момент.Само да е през почивните дни.Между другото утре с моя екип мислим да се качим до хижата и да разуча по-подробно нещата.Ще цъкна и някоя друга снимка.Преди малко приятел ми звънна от Твърдица и потвърди,че вече на Чумерна е паднал първия сняг.Живот и здраве утре,като се приберем ще пусна снимки.
И аз това се чудя-уж много бяхме надъхани,а вече втори ден никой нищо не пише по въпроса.Недялко-като гледам май ние двамата с теб само сме от силножелаещите за среща,дано да греша.
Коментар