Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Среща Lada Niva

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Среща Lada Niva

Предлагам тази събота обеден пикник на Витоша. Мястото е една полянка до рекичка по пътя към село Плана (снимки). Пътьом ако някой се навие и знае хубав лек маршрут можем и да се подрусаме с джипките. При голямо желание можем да си направим скара, вместо да ядем заготовки. При изключително желание има условия за по-дълъг нощен престой на палатки. Последното включва и вечерно напиване. За такова обаче трябва да се каже предварително, та да се подготвя

Коментар

Жалко, че никой "лададжия" не дойде. Направихме приятна разходка по общо 20км горски пътеки.

Коментар

Радвам се, че сте изкарали деня добре. Аз, поради жегата, пропуснах и лова, но поне смених фаровете на Нивата.
        ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Ммм, за пръв път минах сериозно през клони и сега ми е леко терсене Но ще ми мине

Коментар

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
            Ммм, за пръв път минах сериозно през клони и сега ми е леко терсене Но ще ми мине
            Като минеш още няколко пъти и вече изобщо няма да ти пука.Просто няма да има за какво.

Коментар

за съжаление нямах възможност да дойда но следващия път ако има организация ще гледам да дойда

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                Като минеш още няколко пъти и вече изобщо няма да ти пука.Просто няма да има за какво.
                Това не беше окуражаващо

Коментар

Ами не влизай в гората тогава...А ако все пак я прежалиш ще започнеш да правиш и повече от 20км черен път

Коментар

Всъщност щяхме много по-сериозно да продължим напред, но започнаха да изкачат прекалено опасни трапове. "Есествено" не бяхме екипирани адекватно при евентуални "калъчи" (ни джекове, ни лебедки, ни ум). Затова карането практически беше 10км напред и когато преценихме, че рискът е прекалено голям се върнахме. Отказахме се когато пътят на едно място беше разцепен на две, а заобикаляне е невъзможно заради дървета - трябваше да се мине с двете гуми по двата "бряга" и всичко това на завой със страничен наклон. А принципно не обичам да се връщам по същия път, по който съм дошъл Още "нямам дупе" за тежки закъсвания. Страх лозе пази!

Иначе по това маршрутче изглежда си минават джипки чат-пат. В началото по първите 3-4 километра очевидно влизат и тежки камиони, защото коловозите бяха внушителни.

Коментар

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
                      Това не беше окуражаващо
                      Защо колега???...на мен например най ми е кеф,като видя някоя изподрана от клоните Нива.Това показва,че собственикът и я използва по предназначение-/я за разходка,я за риба,я до вилата./Иначе просто се губи смисъла да притежаваш този автомобил.И моята е точно такава:изподрана,с намачкана от коловозите ауспухова система,с изкъртени калобрани и още куп дребни козметични дефекти.Но иначе технически е стегната и при правилно каране е доказала,че е достатъчно надеждна.

Коментар

С Янко ще се събираме на хижа Чумерна малко да се поизкаляме.Датите са 6ти и 7ми Ноември!Всички са добре дошли, даже и място за навигатор имам, че май ще съм сам.

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Митрев Преглед на мнение
                          С Янко ще се събираме на хижа Чумерна малко да се поизкаляме.Датите са 6ти и 7ми Ноември!Всички са добре дошли, даже и място за навигатор имам, че май ще съм сам.
                          За сега заявка за участие са потвърдили:Петьо-/Асеновград/,аз-/Ямбол/ и Найден-/Сливен/.,т.е. сме три Ниви.Други желаещи....???

Коментар

Ето и малко снимки на въпросната хижа за тези,които не са я посещавали.....и не са разглеждали темата отначало:
                            Прикачени файлове

Коментар

Избрахме тази хижа просто, защото е позната на Янко.Със сигурност има и други готини места, но в крайна сметка трябва да познаваш района, за да може да се направи готина разходка без излишни забавяния, губене и притеснения на този, който води.

Коментар

Всеки е добре дошъл-дано поне от Ямбол и Сливен да се навият повече колеги,а защо не и от други градове.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X