Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Среща Lada Niva

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Среща Lada Niva

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
    Колега, аз чувам добри отзиви за тази хижа, но ти ходил ли си да разкажеш малко повече - какви са стаите, по колко човека и разни други неща.
    Така може и още някой да се навие. Аз оставам 50/50% вероятен.
    Ходил съм поне 20 пъти на въпросната хижа.Условията,като за хижа на БТС са много добри-стаите са с подменена дограма,има с по 2,3 и повече легла.Отопляват се с парно отопление.Хижата разполага с лавка и налична всякаква домакинска посуда-/чиний,чаши,скари,фурни и т.н./.Цената за нощувка е 12лв.и включва освен спането и ползването на кухненската посуда+голяма трапезария,оборудвана с телевизор и музика.Желателно е човек да си носи храна,тъй като не винаги се предлагат готови ястия.
    Последно редактирано от Янко Желязков; 04-11-10, 20:08.

Коментар

Колеги,като организатор на това събиране съм длъжен да дам заключителен пост в последния ден преди срещата.И така:сборният пункт е утре-/Събота/в 10.30-11ч. в центъра на град Твърдица-/на самата главна улица/.Ако случайно има закъсняващи,моля да звъннат на 0888379793 за да ги изчакаме.Желателно е всички идващи предварително да са си купули храна и др.потребности за да не губим излишно време в търсене на магазини и да поемаме директно към х.Чумерна.В града има бензино и газстанция,така че който желае ще има възможност да си долее гориво.Пътят от града до хижата е изцяло асфалтиран и е с дължина около 27-30км.Лека вечер и до утре.
      Последно редактирано от Янко Желязков; 05-11-10, 16:03.

Коментар

Много сте ми далече. Приятно изкарване.
        Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

И на мен не са ми близко...Но всеки си знае...

Коментар

Първоначално публикуван от krasivl Преглед на мнение
            Много сте ми далече. Приятно изкарване.
            Еми аз затова винаги преди да дам предложение за място на среща питам всички тук.Досега,обаче тъй не се намери един колега,който да даде някаква идея за място.Така,че за в бъдеще мислете колеги-/аз дали ще бия 100км. на Запад до х.Чумерна или ще продължа още 50км. до х.Узана примерно ми е все тая/.А и никой не е длъжен да се съобразява с мен.Така,че за напред давайте предложения колеги за да се видим и запознаем на живо.Зная,че повечето "бускуваме финансово",но какво да се прави....трябва и малко веселба да има.

Коментар

Е...състоя се.Който не дойде изпусна....Ето и снимки

Аз спирам само до машини на моето ниво

И та първия ден можем да го кръстим "В търсене на виетнамков коловоз"

Започваме с качване до върха

И почваме да спускаме към деретата в търсене на точния коловоз

Опааа май намерихме по-сериозен коловоз

Нещо едно минаване му се стори малко та реши втори път да се постърже по камъните

Ейй ако не си поискаш няма да те снимат...тц, тц

Иии вечерта.Малко снимки ма малко и седях, че бях уморен

И сутринта си направих една разходка близо до върха

Ех тая виетнамка им хареса и не спряха да и се възхищават и да се качват на нея ...Ма няма майтап яка машина си е.

Ей такова нещо не бях виждал...пък и помислял

Отначало пробвахме на ръка да я избутаме ма не стана

И пак се впуснахме в...незнайното...

Съоръженията на върха

Коментар

Хубаво сте си прекарали, браво!
                Петре, нещо, снимките са бъгнати, само половината се виждат ??
                За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                Honda Dominator 650
                088ЧЧ93979-->Борис
                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Аз пък няколко пъти влизам в темата и са си наред.

Коментар

На мен, от тази снимка където е моторът, без джанта, надоло е в кяфяво и никакви снимки
                    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                    Honda Dominator 650
                    088ЧЧ93979-->Борис
                    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Супер са си снимките! Pentax-а се справя уникално добре и от далечни разтояния. Жалко, че сутринта трябваше да тръгвам толкова рано и съм изпуснал екшъна с Уаз-ката и "Виетнамката"... Наистина срещата се получи много добре и би могла да е началото на една традиция. Този път бяхме 4 Ниви, дано следващия да сме поне 14! Евала на Петър Митрев, че за втори път измина сериозно разтояние с Нивата само, за да се съберем!

Коментар

Както се вижда от снимките добре си прекарахме.Преобладаваха леките,но продължителни разходки,изпълнени с чудесни пейзажи на Елено-Твърдишкия Балкан.Вечерта също беше весело.....забавленията и приказките бяха неизчерпаеми и неусетно докарахме 5ч. сутринта.Общия пробег в гората за двата дни беше точно 60км.Дано за в бъдеще на срещите да има повече колеги.Поздрави.

Коментар

Пуснете и вие някоя снимка...ако имате де.То бяха големи снимки от ваша страна ама на поточетата

Коментар

Петьо нали се сещаш,че фотото през цялото време беше у Надка,а тя е снимала всичко друго,но не и каквото трябва-та така.
                            Прикачени файлове

Коментар

Страхотни снимки и не се съмнявам - още по страхотно сте си прекарали. Жалко, че нямаше как да дойда - стигнахме в Казанлък чак Събота вечерта, а какво стана в Неделя, ще пиша след малко в една друга тема в отдел разходки.
                              Александър

Коментар

Браво Пешо. Ти си нашта гордост.
                                Поздрави на всички ниваджии. Чудесно сте си прекарали.

ПП. Еленска сливова пийнахте ли? Че много е стара и харна, не е за изтърване.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X