Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Среща Lada Niva
Свий
X
-
До: Среща Lada Niva
Изминах 430 км., мога да ви кажа само, че си заслужаваше.Както компанията така и разходката беше прекрасна.Благодаря на колегите,че се съобразиха с моите желания и вече съм ги уговорил да гостуват при мен ама трябва да измислим само дата...може би на таз годишния събор на форума ама това не е дискусия за тук.Времето беше...супер, а разходката си беше пълна-имаше си малко трофи, малко траял, малко рали...имаше гори (и то какви), поляни, гледки и много много места за заигравки.Аз се въздържах от правенето на изпълнения, че не ми се ще да направя някоя повреда на такова разтояние от...моите води

Eто тук вече сме излезли от официалните пътища

И не след дълго се започна шоуто

Абе май нищо и никаквата локва ги изненада

Ама и въжето си го биваше...еластично...

Дружината...

Наслаждавайте се

Ей работливо момче бе

Оф толкова много снимки...изморих се направо
ама продължавам

Траялче и пози

Последно редактирано от Петър Митрев; 07-05-10, 22:09.
Коментар
-
Ами така е с яка дружина яка разходка , благодаря на НИВИТЕ за поканата.Радвам се че се запознах с колегите от Асеновград, много готини хора.
Дочев пак се измъкна, казвай управданиетоПървоначално публикуван от Дочев Преглед на мнениеИ аз мога да ви придружа до някъде и от там на вилата, че един месец не съм ходил.
Трябва да се възползваме от поканата за Асеновград
ТЛК-120 Николай Колев
0898521295
Коментар
-
И аз съм много доволен от деня,от пътя и най-вече от хората с които бях.Дано по-често правим такива красиви и разнообразни разходки.Поздрави на всички "ловци на труднопроходими пътища" от мен-Янко.Първоначално публикуван от krasio46Ами така е с яка дружина яка разходка , благодаря на НИВИТЕ за поканата.Радвам се че се запознах с колегите от Асеновград, много готини хора.
Коментар
-
Вие също се представихте добре ама от къде толкова поражения, втория път беше №16 Саморая и финишира само без булбар.Първоначално публикуван от токарев Преглед на мнениеЕ как няма да ги забележа стартираха с номер 1 добре се представиха.скъсах заден амортисьор ;две курмилни щанги изкривих ДЪЛГИТЕ накрайници ;страничния роубар на десния праг и предната маска.ТЛК-120 Николай Колев
0898521295
Коментар
-
Антоне трябваше да дойдеш-изпусна честта да караш в коловози от един от най-яките руски камиони- УРАЛ или казано по-точно да се опитваш да ги надкрачваш.Между другото това ми е любим път в Сливенския Балкан и затова реших да поведа четата натам.Живот и здраве Зимата ще го атакуваме,ама ще ни трябват поне 6-7 часа и най-вероятно няма да излезем до края.Поне при мен на няколко пъти става така:35см.сняг,отдолу кал,дънери,коловози и камъни като табуретки.На всичкото отгоре беше и вечер.Ама сега вече не ме е страх-дружината е голяма и единна.Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнениеЖалко ,че пропуснах мироприятието!
Коментар
-
Защото на Здравко му звъннаха да се прибира и айде.........набързо към къщи,а аз определено имах желание да видим и другия набелязан път.Ники също беше навит,но имаше съмнения колко бензин има в резервоара тъй като се понабраха доста километри за деня.Другия път,обаче няма да му "простим"на пътя.Първоначално публикуван от Петър Митрев Преглед на мнениеЯнко, защо следобяд се отказахте да се впуснете в малко приключения?Последно редактирано от Янко Желязков; 08-05-10, 10:52.
Коментар
-
Има,има-зависи как ще ги научиш жените.Първоначално публикуван от ribar4eto Преглед на мнениеНяма начин Янко пътния ми лист беши разписан до 17часа
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на Вчера.
Коментар