Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Среща Lada Niva

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Среща Lada Niva

Първоначално публикуван от Kara Kolio Преглед на мнение
    Аз съм пас, може би за следващата среща ще съм на линия. Ще съм във Варна до 10.04, така че няма как да присъствам, Ванче! От Сливен има и друг участник с Нива във форума, не е лошо да го поканите ( бившата бяла Нива на Нейчо).
    Ясно Найдене-разбирам те.Дано следващия път успеем да съчетаем нещата.Надявам се,че другия участник от Сливен следи темата и ще се включи в срещата.

Коментар

Пишете ме и мен,най-вероятно ще бъдем трима.
      Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
        Пишете ме и мен,най-вероятно ще бъдем трима.
        Записани сте колега.

Коментар

колеги,много ми се идва на такава сбирка,но съм много зает и просто нямам физическа възможност

Коментар

Е като не става сега на следващата. Идва лято може на някои гьол да се съберем другия път.
            Land Rover Discovery II 3,9 V8
            Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Първоначално публикуван от mkenzie Преглед на мнение
              Е като не става сега на следващата. Идва лято може на някои гьол да се съберем другия път.
              Разбира се.

Коментар

Колеги до тук всички дали заявка за участие в срещата са записани.Други желаещи?

Коментар

Колеги,нещата с хижата вече са окончателно уговорени-места за няколко човека в повече ще има така,че спокойно.За идващите от Северна България-/групата от Разград,Силистра,Аксаково/ ще държа връзка с Иван и ще се срещнем на самия проход Твърдица-Елена.За останалите колеги от Южна България аз в 10ч. ще съм в гр.Твърдица на центъра и ще ги чакам.Оттам потегляме през прохода,където ще се срещнем с групата от С.България.

Коментар

Точно така колега Желязков.
                    Land Rover Discovery II 3,9 V8
                    Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

И много снимки да наснимате Благородно ви завиждам

Коментар

Янко много поздрави да пратиш на моя навигатор от последната среща.Забравих му името, но беше готин...майтапчия...

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Митрев Преглед на мнение
                          Янко много поздрави да пратиш на моя навигатор от последната среща.Забравих му името, но беше готин...майтапчия...
                          Аааа добре,добре Петьо.Пламен се казва навигаторът ти.

Коментар

Бе и аз така помня ама викам "дай за всеки случай да питам, че да не сгафя". Иначе приятно изкарване, дано намерите дълго търсените "виетнамкови" коловози

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Митрев Преглед на мнение
                              Бе и аз така помня ама викам "дай за всеки случай да питам, че да не сгафя". Иначе приятно изкарване, дано намерите дълго търсените "виетнамкови" коловози
                              Чул те Господ.

Коментар

Ще чакам снимки да видя и да разкажете как сте изкарали
                                0898707872-Здравко

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X