Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Постоянни проблеми с Нива...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Постоянни проблеми с Нива...

Давай на изток
    Лада Нива 21214 1,7i a.k.a. Магаренцето :)

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Пенчев (tyto_) Преглед на мнение
      Давай на изток
      Тя нивата от там идва. Защо да се връща.
      Карай НАГОРЕ!

Коментар

Карай накъдето решиш, само не удряй рязко спирачки, че морето се разпличква и лятото няма плажове.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:029284002.jpg
Прегледи:1
Размер:83.0 КБ
ID:5436016 Мхм...днес ми честити...ако някой има една под ръка,да я праща
          Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
          feikot@abv.bg
          Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Някой няма ли една Вли 5 под ръка... ?
            feikot@abv.bg
            Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

аз, ама май е в мазето на Филип, ще видим.

Коментар

Супер,ще ти бъда безкрайно благодарен !!!
                feikot@abv.bg
                Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Отдавна не съм се забавлявал така приятно с някоя тема от този форум......... карам лада от 20 г. и живея на крачка от магазина за лада във Варна "АРАРАТ". Добре, че не знаех по-рано за темата, нямаше да издържа. Кани ме не кани колегата щях да ида на мястото на събитието. Ама то не убива само м..... ПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ Взели участие в темата.

Коментар

Честита нова година! Здравейте не всички колеги, аз пък си имам следния проблем от известно време. Ладата сама си включва блокажа и неще да го изключи, тъй като не ми се занимава с ремонт на раздатъчната кутия си купих друга, но това е доста интересно, по-принцип разбита раздатка изключва блокажа, а при мен се включва сам и си пердаши. Също така направих и гуменото каре между скорости и раздатка на парцал - 50броя литровици на по 4метра дължина с платформа саси доста гаден и тежък товар. Поздрави

Коментар

Тя май и моята си включва сама блокажа
                      feikot@abv.bg
                      Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Това се вика жена с характер ! =)
                        Лада Нива 21214 1,7i a.k.a. Магаренцето :)

Коментар

Здравейте,от както съм я взел моята пакостница имам луфт на волана....ама такъв,за който се сещате ами волана си ходи нагоре надолу свободно в един диапазон от 10 см при най-горна точка.Днес свалих корите и видях,че се е скъсала рамката,която държи стоянката на ключа и самия лост на волана.Утре мисля да я сваля и да ми я заварят на ЦО,но ми е интересно дали има някаква по-специална техника за това действие ? Също и как да сменя ръчката на мигачите,че не се връща и така и така ще разглобявам,поне да я сменя ? Волана е спортен с ябълка от ИФА
                          feikot@abv.bg
                          Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Ми най вероятно защото е сменен, та затова и не се връщат.Оригиналните волани отзад имат едни пъпки дето връщат пластмасата... не би трябвало да е от ръчката.Като свалиш волана, разцъкай лостчето и ще видиш как действа тая работа.Ако все пак ще сменяш-целия механизъм с трите лостчета е хванат със една скоба. Явно си здрав в ръцете, да сложиш спортен волан на Нива, освен ако не е същия диаметър като оригиналния.
                            А и не забравяй-като разхлабиш гайката на волана, не я махай, а я остави няколко резби навита в края, че имам познат дето така си счупи носа и два зъба избивайки волана от шлиците.

Коментар

С тоя волан я взех,ама му свикнах и го въртя с една ръка с длан.Слизам да видя какво ще направя,благодаря.
                              feikot@abv.bg
                              Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Очаквах повече отпор да ми даде,свалих всичко (между другото ти благодаря за съвета с гайката,защото сигурно и аз щях да си излопам муцуната) завариха го на ЦО и обратно го монтирах.Мигачите обаче не се връщаха защото имаше разстояние между пъпките на комплекта с ръчките и пъпките на цокъла,на който се хваща волана.Питах същия,който ми завари конзолата,дали може с аргон да накапе няколко капки,за да вдигне пъпките,но ми каза,че било ЦАМ и щяло да изгори.Е ок де,прибрах се и навих 2 видии 3х12 в пластмасовия ринг и сега се връщат

След няколко дена ще искам съвет за смяна на карета и маншоните им,че скоро карах в една ръж и всичко е .... :Х а май и лагер трябва да се сменя отпред,че здраво вие.
                                feikot@abv.bg
                                Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X