Обява

Свий
Няма добавени обяви.

преден диф ремонт

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: преден диф ремонт

Докога ще ви напомням, че НАР не са единствения вносител на Нива и далеч не единствения - на части за Нива?

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
      ....Петък ще ми донесат нов диф на "АвтоВаз" с 1 год.гаранция за сумата от 540лв.Лошо,хубаво-това е положението.
      Преди малко проверих из магазините в Габрово, единственото, което намерих корона и пиньон 43/11 на цена 272лв. Няма в наличност, единствено с поръчка. Това за Габрово, до Ямбол незнам колко ще е доставката ако ти пратя... Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Докога ще ви напомням, че НАР не са единствения вносител на Нива и далеч не единствения - на части за Нива?
        Е ясно де - Булавто като за начало. Има и още със сигурност. Имаше и една визитка, която колега беше публикувал в раздела на човек, който ги внася директно.
        Александър

Коментар

М-кар, май също вкарваха лади ..
          За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
          Honda Dominator 650
          088ЧЧ93979-->Борис
          0878956Ч38-->Борис

Коментар

"Хелис кар"-Варна също внасят Ниви,доколкото съм наясно.

Коментар

Да де,именно-и добре,че не са единствените.Аз и затова набързо се отказах от тях.

Коментар

Цената на преден диференциал за Нива с по-новите полуоски на фирма Монктикар е 484 лв., което с доставката също идва над 500 лв.

Коментар

Звънна ли на онзи телефон последно който ти дадох. Я кажи точно какъв модел е диференциала, да питам един човек ако ходя утре до "меката" на автомобилните части
                  Александър

Коментар

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
                    Звънна ли на онзи телефон последно който ти дадох. Я кажи точно какъв модел е диференциала, да питам един човек ако ходя утре до "меката" на автомобилните части
                    Колега-много благодаря за желанието за помощ,но вече съм поръчал диф.Най-късно в Петък ще е при мен и ще го монтирам.

Коментар

Първоначално публикуван от Rocco Преглед на мнение
                      Възможно е колега,стига местата където лагеруват лагерите да не са разбити.За Нива 1.7 става диференциал от Лада 5ца/7ца или евентуално ако някой му се заиграва да си постави по-бавни диференциали от жигула 9/39
                      По-бавните дифове от жигула са 10/43,на комбито 10/44,на лада 1500,2105,2107-10/41,на1600 10/39,на 2107 с 1,6 и петстепенна кутия 11/43,но 9/39=4,33 не съм срещал?
                      Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
                        По-бавните дифове от жигула са 10/43,на комбито 10/44,на лада 1500,2105,2107-10/41,на1600 10/39,на 2107 с 1,6 и петстепенна кутия 11/43,но 9/39=4,33 не съм срещал?
                        Еми как да си срещал като такъв 9/39 просто няма.Между другото 10/39 също няма.Има 11/43-и именно той дава пред.число 3.9.Направете справка и ще видите.
                        Последно редактирано от Янко Желязков; 13-01-11, 11:11.

Коментар

Re: преден диф ремонт

Аз имам един диф. който ми е останал 11/43 обаче заден, може да се ползват короната и пиньона за преден ако му трябват на някой, останаха ми от моята нива 1.7 96та. Даже бях пуснал тема за продажба ама незнайно защо изчезна. Също искам да добавя, че при арменеца предния диф беше 450 лв, ако имате някой дето е близък с него може и по евтино. Преди съм вземал и беше някъде там 400-450 лв.
                          Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
                          http://www.facebook.com/JeepBG
                          LZ1GGC

Коментар

Все ми се струва,че видях такъв диференциал 9/39 свален от ВАЗ комби.Като се прибера на добринище,ще отида до моргата

Коментар

Жигули Комби (2102) има диференциал 9/40. Ценно нещо, особено ако са чифт.

Коментар

Жигули Комби (2102) има диференциал 9/40. Ценно нещо, особено ако са чифт.
                                Точно така.За ценността,да много са ценни при Нива,особено ако са куплирани и с 2101 СК и едни гуми към 30".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X