Обява
Свий
Няма добавени обяви.
преден диф ремонт
Свий
X
-
От: преден диф ремонт
Т.е. дифа ти увисна на полуоските и предния кардан взе да трие в стабилизиращата щанга.Имали сме такъв случай на Нива-/доста неприятна ситуация/.Шпилките-/12мм.х1.25 стъпка/ обикновено се късат,когато не са стегнати добре гайките им.Моли се да не са се откъснали от дъно,че тогава ще ти е доста трудно да ги отстраниш.Първоначално публикуван от star6ina13 Преглед на мнениеколеги,вчера получих страхотен съботен подарък на най-неподходящото място се откъснаха трите болта на предния диф,и днес ще се наложи малка интервенция
Ако се показват е по-лесно и с тръбен ключ ще успееш да ги развиеш.
Нови се продават,тъй че няма да се налага да ходиш на стругар.
Коментар
-
точно така и трите болта все едно с нож са прерязани много неприятно,но няма начинПървоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнениеТ.е. дифа ти увисна на полуоските и предния кардан взе да трие в стабилизиращата щанга.Имали сме такъв случай на Нива-/доста неприятна ситуация/.Шпилките-/12мм.х1.25 стъпка/ обикновено се късат,когато не са стегнати добре гайките им.Моли се да не са се откъснали от дъно,че тогава ще ти е доста трудно да ги отстраниш.
Ако се показват е по-лесно и с тръбен ключ ще успееш да ги развиеш.
Нови се продават,тъй че няма да се налага да ходиш на стругар.
Коментар
-
Онзи ден смених съединителя, новия е руски от старото време(баща ми имаше лада и го изрових от гаража, както си е в намаслената хартия), и започна да потегля така, регулиран е правилно, мислех че още не съм свикнал, или трябва да улегне, но щом казваш, значи е нормално така да потегля....Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнениеПравилно си забелязал колега.Моята е с руски съединител и също потегля тъй да се каже с удар.Колкото и плавно да пускам съединителя не мога да я накарам да потегли като нормален автомобил.Отдавам го на много твърд притискателен диск и луфтове в трансмисията.Лада НИВА не избира пътя, тя просто върви напред...
0887686779 Краси
Коментар
-
На ловното изложение в международния център в София идва Варненска фирма вносител на Лада, там участва с НИВАПървоначално публикуван от axlastro Преглед на мнениеЕ ясно де - Булавто като за начало. Има и още със сигурност. Имаше и една визитка, която колега беше публикувал в раздела на човек, който ги внася директно.Лада НИВА не избира пътя, тя просто върви напред...
0887686779 Краси
Коментар
-
Типично за руснаците е, че в завода стягат само колкото да е сглобено и да работи, като вземеш нещо трябва да го прегледаш, провериш и притегнеш.Личен опит с Москвич (тогава нов) и мотоциклет ИЖ ( също нов тогава) след закупуването основен преглед и имаше много за притягане.Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнениеКолега дифа го купих чисто нов и нищо не съм пристягал-смятнам,че всичко е било стегнато с необходимото усилие още в завода.Но сега за всеки случай ще проверя гайката на пиньона,че като им знам качеството на сглобка на руснаците......Лада НИВА не избира пътя, тя просто върви напред...
0887686779 Краси
Коментар
-
Дай по-подробно:Първоначално публикуван от saxoto Преглед на мнениеЗдравейте колеги. Имам нужда от диференциал за Нива 21213. Благодаря предварително за информация.
преден ли е, заден ли е, кое предавателно число, какво му има на твоя?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.
Коментар