Обява

Свий
Няма добавени обяви.

преден диф ремонт

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: преден диф ремонт

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
    То и при мен ще е от нея проблема.Общо взето тъпа работа-дифа го сложих чисто нов преди месец и половина и всичко си беше нормално.Сега след няма и 3000км. е в такова състоятние при положение,че за този период колата е влизала в гората 4-5 пъти и не е натоварвана сериозно.Просто нямам думи.
    Сега разбирам,какво кара много хора да говорят лошо за нива.

Коментар

Първоначално публикуван от Rocco Преглед на мнение
      Сега разбирам,какво кара много хора да говорят лошо за нива.
      Ами така е-дифа струва почти 500лв.За какво.....,за няма нищо???

Коментар

Прави си железен поне излиза по евтино
        [SIGPIC][/SIGPIC][B]Bore[/B]

Коментар

Надявам се да отстраниш проблема и да няма затруднения,но ако искаш имам номера на едно момче от Монтана.Внася ниви на части и дава много изгодни цени.Обеждавам се,че втора ръка е ще излезне по надежден от нов...

Коментар

Първоначално публикуван от Rocco Преглед на мнение
            Надявам се да отстраниш проблема и да няма затруднения,но ако искаш имам номера на едно момче от Монтана.Внася ниви на части и дава много изгодни цени.Обеждавам се,че втора ръка е ще излезне по надежден от нов...
            Утре ще я смятам колега.Ако има нещо ще ти пиша на ЛС.

Коментар

Жалко - отиваш на реглаж на хлабината вътре ..... доста труд те чака.
              Успех все пак ! Чак не мога да повярвам - НОВ диф......

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
                Жалко - отиваш на реглаж на хлабината вътре ..... доста труд те чака.
                Успех все пак ! Чак не мога да повярвам - НОВ диф......
                В интерес на истината никога до сега не бях се набутвал с толкова пари и то за няма нищо.Ако знаех,че е такова качеството на новите дифове щях да си възстановя стария с части от вторични.Както и да е-да сме живи и здрави.

Коментар

Аз още не мога да го проумея.......скоро правих преден диф. Нищо сложно за техничари.
                  Трябва ти само пластина за луфта, но труда е много - сваляне, разглобяване и обратно всичко отново.... като се сетя колко пъшках докато го сваля.....жалко !

Коментар

Днес цял ден се занимавах с машината и сега се прибирам от гаража.Преди обед сменях тампоните на задните щанги и след обед стигнах и до знаменития ПРЕДЕН ДИФ.След като го демонтирах от колата и махнах предния му капак леко ми прилоша от гледката.Оста на сателитите беше буквално срязана на две,а леглото и беше толкова разбито,че имаше място да влезе още една ос-/това без майтап и то за проблег от няма и 3000км./Утре,т.е.вече днес ще сменя касетата със стара,но здрава и доказана в боя и в Събота отново пускам машината в движение.Сега ще полегна малко да поспа.Снимки от ремонта довечера или утре.

Коментар

• От: преден диф ремонт

Явно е сглобяван в петък следобед или в понеделник сабахлем!Слагай старата касета,провери и луфтовете за да не береш ядове после.
                      Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
                        Явно е сглобяван в петък следобед или в понеделник сабахлем!Слагай старата касета,провери и луфтовете за да не береш ядове после.
                        Преди малко събрах от 2 дифа един,луфтовете ги докарах както ги дават по ремонтнотното ръководството,стягането на гайката на пиньона също.Сега хапвам и отивам в гаража да монтирам дифа.Дано да съм ги подокарал нещата и дано поне,ако вие да е поносимо.Преди малко за груба проба прекарах между зъбите на пиньона и короната лист цигарен станиол и той остана здрав.Да се надяваме,че нещата са нормални.
                        Последно редактирано от Янко Желязков; 18-03-11, 17:04.

Коментар

Готов съм-дифът вече е на колата и работи нормално.
                          Последно редактирано от Янко Желязков; 19-03-11, 03:32.

Коментар

Готов съм-дифът вече е на колата и работи нормално.
                            браво поне врътна ли едно крагче в 03,20 на сред нощ

Коментар

Първоначално публикуван от b.bore@mail.bg Преглед на мнение
                              браво поне врътна ли едно крагче в 03,20 на сред нощ
                              Разбира се-нямах търпение да го изпробвам.За щастие не вие и всичко е наред.Поставих му почти чисто нова касета от 1979г.

Коментар

Разбира се-нямах търпение да го изпробвам.За щастие не вие и всичко е наред.Поставих му почти чисто нова касета от 1979г.
                                Аз сложих на моя предния от 1974г. на вид беше като нов а и лувтове нема па да видим колко че кара .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X