Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТЛК 120 съвети и препоръки за безпроблемна експлоатация.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ТЛК 120 съвети и препоръки за безпроблемна експлоатация.

Предния - 1,1л. 80W-90, GL-5.
    Задния - трябва да кажеш каква ти е Тойотата - 3, или 5 врати.
    Но:
    3 врати - 2,3л.
    5 врати - 2,6л.
    Пак същото.

Коментар

Е то 80-90 е най-обикновено или? с 5 врати е. Някаква тънкост има ли при смяната. На черока свалик капаците, заради жабите сипах нафта, карах напред назад, пак свалих капаците изтече всичко, избърсах колкото можах и налях до пробката. Тука такава ли е процедурата?http://www.repsoloil.bg/bg/producti/...-ep-80w90.html
      примерно това става ли?
      Последно редактирано от Rady1st; 14-01-13, 17:14.

Коментар

Tук няма капаци и си има пробки, отвиваш, източваш, наливаш и си готов.

Коментар

Ок мерси, а това масло добро ли е за случая. Защо на черока няма пробка така и не можахме да си обясним Промивка има ли нужда да правя?

Коментар

Без промивка, това не е американско недоразумение.
            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Хич не ги обичаш, с Димата ако ви слушам Японците били недоразумение, теб американците, аз пък имам и от 2те и от 2те съм безкрайно доволен Добре, че ви познавам и 2мата та да ми давате съвети да си ги карам Само не казахте този репсол добър ли е за случая?

Коментар

Ххахха японците религията не им позволява да правят недоразумения.
                Honda HR-V основно мпс Мухарски клуб "Стримерите" - Русе
                Disco 1 бекъп
                Disco 1 (5см.lift) бекъп на бекъпа

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
                  ... Само не казахте този репсол добър ли е за случая?
                  Репсола като марка си е добър, само не разбрах защо ще слагаш с добавка за LSD, като каза че нямаш такъв.

Коментар

А просто линк намерих, без добавката, нали няма полза ако нямам ЛСД?

Коментар

От както някой се оплака за счупен патрон за запалването не смея да завъртя ключа в ключалката. Дали да не изкарам кабели и едно цк ключе?!!

Някой да има алгоритъм за поправка на пътя? Ако това се случи на майна си райна ще е голяма трагедия....
                      Т5
                      Crossrunner

Коментар

Трагедията може да се изчисли във финикийски знаци,зависи на колко километра си от оторизиран сервиз.А и те едва ли го имат в наличност,така че пак си остава Пътната помощ като алтернатива.
                        My Toyota is fantastic! 0888 912 442 / 0897 912 442

Коментар

За себе си съм установил че това се чупи малко преди или след счупването на втория ключ. С други думи собствениците които си напъват ключовете си трошат и това. Какво се прави като стане. Свалят се корите под волана. С един чук и малък секач се равиват болтовете които държат конзолата на патроника и след това се освобождава заключването на волана. Това е достатъчно да се управлява колата за да се освободи пътя или да се предвижи до нейде. Ако искаш и да я запалиш е малко по сложно. Следва да се свали клемореда и от там с нещо да се върти и запали докато ключа е в транспондера на имобилайзера. Аз го правя на пътя за по малко от десет минути, като пазя да не надраскам нещо. Не се плашете от скъсаните болтове който държат конзолата. Те се късат с малък момент и след това се развиват лесно със секача. После най-добре е монтажа да се извърши по обратен ред, като използвайки оригинално нови късащи болтове завивайте плавно докато се скъсат.
                          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Мен в сервиза дето ми опрявяха деругите ми счупиха ключа, зао хората не четат надписа PUSh на ключа и чупят всеки път като се качат или просто не си дават сметка че това не е москвич и след като не става лесно с сила съвсем няма да стане!

Коментар

Не работят копетата за стъклата на вратата, само за шофьорското работи, другите се свалят само от техните си копчета?

Коментар

Синхронизирай ги

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X