Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТЛК 120 съвети и препоръки за безпроблемна експлоатация.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ТЛК 120 съвети и препоръки за безпроблемна експлоатация.

почвам под ред на номерата.Благодаря много!

Коментар

първи резултати без разглобяване,ако включа фаровете първо.....ключалката се отваря.Според мен може да е проблема в трейлър буксата на теглича,тя беше нашенска пълна със сол от пътищата и правеше маса проблеми.Уте ще я режа и финтирам,ще споделя!
      !

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
        Пламене, дай код на грешка. Така - "управление на горивото" нищо не значи. Тя цялата система това прави - управлява горивото/горивния процес.
        Трудното палене обикновенно се дължи на ниско налягане в рейла. Тоест, или клапан-регулатор на налягането, или дюзи. Налягането се вижда на скенера. Дюзите се виждат на скенера. От там се вадят заключения.
        Може и да е помпа, или най елементарното - въздух, ама по лесно е първо да го боцнат.
        Грешката е с код Р0190. Какво значи боцнат. Прощавай неграмотен съм.
        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Пламене, буквално - неизправност във веригата на датчика за налягане на гориво.
          Причината - прекъсване на веригата в течение на 0,5 сек, или повече.
          ПП. Боцнат е когато е закачен на скенера.
          Тая грешка може да значи много - от датчик, окабеляване, компютър, клапан регулатор, дюзи, помпа, до въздух. Тия, освен да го боднат, друго гледаха ли на скенера?
          Последно редактирано от Аndro 160; 29-01-13, 22:37.

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
            ...Вадя буксата на датчика за налягането и ефекта е нулев.
            За тия грешки човек трябва да има очи и на гърба и два мозъка като на Айнщайн.
            Тая грешка най вероятно е записана като си вадил буксата на датчика и сега пак нищо не правим.

Коментар

Помпата прави правилно налягане, дюзите са ок, искат да я закачат на студено. За целта трябва да я оставя да преспи. Небива да се оставя във Варна да нощува. Обмислям една разходка до Бургас...

Коментар

Какви фланци да си купя, че много навътре ми седят гумите като на повечето японци, ен знам какво им харесва да са така навътре, мисля 2см да са, ама ако може повече информация.

Коментар

Вчера ми се обади един полицай мой прител от 8 рпу , и ми каза че имало от бум на кражби на ТЛК почти всеки ден отхвърчали по нколко .имало канал за русия !!!

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                    Помпата прави правилно налягане, дюзите са ок, искат да я закачат на студено. За целта трябва да я оставя да преспи. Небива да се оставя във Варна да нощува. Обмислям една разходка до Бургас...
                    оказа се че единя акумолатор независимо, че е на 5 месеца е скапан. Сега няма проблеми.

Коментар

Колеги, споделете как решихте проблема с дневните светлини. Казаха ми ,че били заложени фабрично, трябва само да се активират. В сервиза на ТМ във Варна го решават срещу 80 лв. като монтират устройство. Наред с включени къси светлини и задни габарити се влияе и на таблото ,т.е.намалява се неговата осветеност, което не ме устройва Има ли възможност софтуерно да се включат само светлини и габарити.

Коментар

Не съм 100% сигурен но на 120ка няма такава функция.

Коментар

Първоначално публикуван от Иво Василев Преглед на мнение
                          Колеги, споделете как решихте проблема с дневните светлини. Казаха ми ,че били заложени фабрично, трябва само да се активират. В сервиза на ТМ във Варна го решават срещу 80 лв. като монтират устройство. Наред с включени къси светлини и задни габарити се влияе и на таблото ,т.е.намалява се неговата осветеност, което не ме устройва Има ли възможност софтуерно да се включат само светлини и габарити.
                          Аз ходих в Тойота и там ми монтираха устройство. Наистина арматурното табло и дисплея на навигацията си променят осветеността. Свикнах му - през деня да ги увеличавам, а вечер да ги намалявам. Не е много удобно, но пълно щастие няма.
                          Много ми се иска, да си сложа някакви LED, но не мога да им намеря подходящо място. Ако някой е измислил нещо - нека сподели!
                          http://www.nakladkibg.com
                          накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

Вариант за диоди - да се подменят крушките на фаровете за мъгла с диодни и с малко играчка по инсталацията да се направят на дневни светлини. Аз лично до сега не съм изпитвал нужда да ползвам фаровете за мъгла по предназначение.
                            Осветеността на таблото ми е нагласена на максимум и не се влияе от фаровете. Намалявам я само, ако пътувам на дълъг път през нощта и съм изморен.
                            Софтуерно не е заложена тази функция.

Коментар

фаровете за мъгла са голям боклук, има готови комплекти с светодиоди лупи и какво ли не из ибеи и т.н. Оригиналните са много скапани, пълнят се вода веднага ако ги потопиш и после си остават пълни

Коментар

След няколко часа престои при запалване на колата лампичката за маслото остава светната още 2-3 секунди. Случвало ли се е на някой?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X