Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Toyota 4runner 2.4TD 2L-T

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Toyota 4runner 2.4TD 2L-T

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    Виждал съм. Цената няма да ти хареса.

https://www.jegs.com/p/Moroso/Moroso...45524/10002/-1
    Както казва един колега... - аз Тойота си имам, само помпа ми трябва

Коментар

Оригиналното реле на BJя беше 70лв.
      Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Външна помпа и възстановяване на алтернатора или друг, с друго реле. Тук сме коментирали японски релета по 600лв. Помпата и тя се прави, въпрос на концепция
        А тези простотии се правят от името на всички ни.
        Даника
        Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
          Външна помпа и възстановяване на алтернатора или друг, с друго реле. Тук сме коментирали японски релета по 600лв. Помпата и тя се прави, въпрос на концепция
          600лв реле за 2LT няма. Руси е дал по-вярна индикация в цената.

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
            Оригиналното реле на BJя беше 70лв.
            Тъкмо си поръчах ново. Като дойде ще споделя, ама ща чакам 2-3 седмици че е от далече .

Днесъ звънях на около 60+ обяви за всички възможни 4runner-и, hilux-и, surf-ове и каквото още намеря. Е мигач ляв и габарит НЕ открих, навсякъде бяха продадени. Броня намерих, леко очукана, но г/д става. Калник също няма, ще изчуквам тоя май .
            Утре чака вещото лице на застрахователите да мине да я снима. Много ми е интересно как ще оценят частите, като всичко е на доставка от щатите на едни цени... Дано само не ми платят части като за голф или жигула ....

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
              600лв реле за 2LT няма. Руси е дал по-вярна индикация в цената.
              Яро, оргиналното е 180. За съжаление не е като на крузърите - външно. Ся си поръчах едно, като дойде и го турЯ ще ви кажа какво е.

Поздрав

Коментар

Кви щати бре? Освен за калника, всичко може от Люцкан, има и partsouq, japancars.ru, A за съвсем дефицитни от Amayama от Япония. 5-6 дена и са тук
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                  Кви щати бре? Освен за калника, всичко може от Люцкан, има и partsouq, japancars.ru, A за съвсем дефицитни от Amayama от Япония. 5-6 дена и са тук
                  Ми щото там има тайванско/китайски аналози и цените са разумни.. Броня от Люцкан стъпва на тъкмо 600 кинта при мен, само бронята. Пак от него калник 280, габарит и мигач си поръчах нови, те не са цена. Решетката е спукана също. Нова- 230 лева....
                  Убеден съм 1000% че застраховател, особено по гражданска никога няма да ми изплати тези цени, дори и половината от това..

Коментар

С едрогабаритните е така. Аз разбрах че има проблем с останалото. За Terrano цените на такива неща са съвсем зловещи.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                      С едрогабаритните е така. Аз разбрах че има проблем с останалото. За Terrano цените на такива неща са съвсем зловещи.
                      И тука не е по-цветущо. Много ми е интересно как ще оТцени теци неща застрахователя

Коментар

Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение
                        ... Много ми е интересно как ще оТцени теци неща застрахователя
                        По Шваке, и би трябвало да вземеш доста пари.
                        ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
                          Крайно се съмнява, а дано си прав де. Но живеем в България... Аз не искам да съм горница, а г/д на 0.

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
                            Това са глупости. По Шваке тези коли са "5лв.", освен ако по някакъв начин не се зачете допълнително оборудване на определена стойност и никога, никой няма да ти даде 'доста' пари. В най-добрия случай ще ти я приберат в техен сервиз за да ти пратят нещо те. Иначе ще ти ценообразуват по цени втора ръка.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                              Това са глупости. По Шваке тези коли са "5лв." и никога, никой няма да ти даде 'доста' пари. В най-добрия случай ще ти я приберат в техен сервиз за да ти пратят нещо те. Иначе ще ти ценообразуват по цени втора ръка.
                              Именно, а как да обясниш на бай х@й от горнопонанадолно дошъл да ти снима колата, щото е много вещ, че такава предна броня НЯМА втора употреба читава или изобщо. Как да му обясниш, че и калник няма. Как да му обясниш че колата има нещо криво по предницата и тнт. Щраква си снимчиците и си обира крушите. После каквото ти платят - ми тва е тя е на 30 години. Е да де, ама преди сблъсъка си беше наред и си беше в топ състояние макар и на 30 години...

з@ебИ, чака да ми се обадят...

Коментар

Ще ти платят нещо смешно, независимо дали по каско или по гражданска. Ама МНОГО смешно.

От друга страна в техен сервиз ще ти я "поправят" още по-смешно, с възможно най-големите и евтини ментета, и може да те накарат да си доплащаш.

Преди няколко години го играх това, с доста по-масов автомобил.

Хавата с автомобилните застраховки в българия не е дори трагикомедия. Просто е една голяма нула в момента, в който ти приключи лизинга на нов автомобил.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X