Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Toyota 4runner 2.4TD 2L-T

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Toyota 4runner 2.4TD 2L-T

Е, не е чак толкова черно. Преди 4 месеца ползвах каското на 124-ката, платиха горе-долу колкото ремонта. Не мога да приравня точно, защото правих допълнителни неща, които реших, че сега им е времето. Но можех да мина и доста по-тънко с някои части, но взех нови и по-скъпи, например бронята.
    Последно редактирано от Asen Kushlev; 22-05-18, 12:55.
    Ford Maverick II 2.3 XLT
    Ford Mondeo MK5

Коментар

Ванка...Какви ремонти на ламарини бре, кога я плесна
      0899 шест5313нула
      За всекиго по нещо

Коментар

По ГО обезщетенията се смятата на база наредба 24 и начинът на определяне е регламентиран . Не очаквайте много.

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
          Ванка...Какви ремонти на ламарини бре, кога я плесна
          Виж по-нагоре. Не съм я плеснал. Спряха в мен...

Коментар

Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение
            Виж по-нагоре. Не съм я плеснал. Спряха в мен...
            Да, сега видях...Жалко, но това е малкия дявол, хубавото е, че всички са живи ии здрави. А ти си получил, по нелек начин разбира се, доказателство за здравината на камиона..Аз преди 6 години се уверих в същото, но по далче "по-категоричен" начин...
            0899 шест5313нула
            За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
              Да, сега видях...Жалко, но това е малкия дявол, хубавото е, че всички са живи ии здрави. А ти си получил, по нелек начин разбира се, доказателство за здравината на камиона..Аз преди 6 години се уверих в същото, но по далче "по-категоричен" начин...
              Ами... Да факт.

Виж потърпевшия

Коментар

Я...он е от Струмица , как се разбрахте а
                На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                  Я...он е от Струмица , как се разбрахте а
                  Много трудно

Особено като му казах: де@б@ м@м@ ти, не гледаш ле дека караш

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                    Това са глупости. По Шваке тези коли са "5лв.", освен ако по някакъв начин не се зачете допълнително оборудване на определена стойност и никога, никой няма да ти даде 'доста' пари. В най-добрия случай ще ти я приберат в техен сервиз за да ти пратят нещо те. Иначе ще ти ценообразуват по цени втора ръка.
                    Няма значение колко струва колата. По Шваке труда и частите за някои марки, сред които е и Toyota, са скъпи.
                    Надявам се колегата да сподели какво са му дали.

P.S. Не знам как се процедира в тоя случай с македонеца, и от къде ще си вземеш парите, но може да отидеш при тези към които ти е гражданската и да ти опишат щетата, дори и да се наложи да им платиш някаква такса, освен при тези които ще ти я изплатят.
                    ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение

P.S. Не знам как се процедира в тоя случай с македонеца, и от къде ще си вземеш парите, но може да отидеш при тези към които ти е гражданската и да ти опишат щетата, дори и да се наложи да им платиш някаква такса, освен при тези които ще ти я изплатят.
                      Зелената карта на макето е към Уника. Заведоха ми щета, парите ще ми преведат по банков път. Ся чакам да дойде вещото лице, че днес го нямаше... Ще споделя разбира се, стига да мине всичко благополучно

Коментар

Ми викай го на допълнителен оглед за скрити щети, след разглобяването. Имаш право.
                        А тези простотии се правят от името на всички ни.
                        Даника
                        Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение
                          Зелената карта на макето е към Уника. Заведоха ми щета, парите ще ми преведат по банков път. Ся чакам да дойде вещото лице, че днес го нямаше... Ще споделя разбира се, стига да мине всичко благополучно
                          Мисля, че точно в този случай може да им дадеш и малко зор, щото няма да го плащат наши компании, но щетата ще ти я описват тук.
                          Гледай какво описват и дръж да не пропускат дреболиите щото и те доста качват тотала, особено ако са много, и да, ако трябва се прави и допълнителен оглед след разглобяване, и гледай да пишат повече ремонти и труд, а не нови части защото при тях имаш голямо овехтяване.
                          ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
                            .... ако трябва се прави и допълнителен оглед след разглобяване....
                            - още не е минал първоначалния оглед. След разглобяването ще се види, че е мръднал захвата на фара (левия рог) на купето. Климатика не ми работи от тогава, но това незнам дали ще мога да го удостоверя по някакъв начин.

Абе ще видим, утре ще звъня да давам зор да видим ко ще стане. Иначе, намерих почти всички части, калника ще го изчукаме. Много се чудя как да постъпя с предната броня, но баш сега нямам времето да си правя къстъм. А си го бях писал в листата със задачи... Дори и без лебедка да е от 2мм ламарина мога да си изрежа всичките елементи на лазАр. Но малко ме притеснява кроенето и най-вече колко време ще ми отнеме да я изкусоря.
                            Oт друга страна, хромираната си ми харесва

Бронята иначе е намерена, с известни кусури, но пък цената е точно 20-пъти по-ниска от нова...

Коментар

Английските сайтове какво им е на калниците? Милнер и т.н.?

Коментар

Първоначално публикуван от batbobo Преглед на мнение
                                Английските сайтове какво им е на калниците? Милнер и т.н.?
                                Ще ги погледна.

А някой знае ли законово ако колата не е в движение до колко дни ТРЯБВА да дойде вещото лице???
                                Че ми писна да звъня на тия педер@сти!
                                Последно редактирано от I.Stoyanov; 24-05-18, 20:52.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X