Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТЛК200 автоматик - неутрална

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ТЛК200 автоматик - неутрална

Не съм сигурен ама и на крайслера май от 4та не може веднага на 1ва да го цъкнеш колкото и да цъкаш, ама ще го пробвам с бавна скорост да видя

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
      Не съм сигурен ама и на крайслера май от 4та не може веднага на 1ва да го цъкнеш колкото и да цъкаш, ама ще го пробвам с бавна скорост да видя
      Знаеш ли от колко датчици взима информация компа на кутията?А това ,че ти местиш лоста на него не му прави голямо впечатление.Има си защита антикретенизъм.
      Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
      Grand 3.1TD
      0898 620 306 Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от djidjo Преглед на мнение
        Някой може ли да каже какво ще стане с автомата ако при движение с 90км. бутна първа?
        Иначе от три автомата които съм карал...
        БМВ Х5 нищо не бута
        Форд С МАХ 240 коня нищо не бута
        Рейндж Класик бута само когато е студен и работи на по-високи обороти.
        Ако имаш книжка на колата погледни вътре. По спомен на моята пишеше нещо от сорта на "При преместване на селектора на 2, няма да се включи на 2 предавка преди скоростта да падне под хх км/ч". Имаше и съответната скорост за 1-ва предавка...

Ако не се лъжа по погрешка включих от D на R при едно спускане. Исках да мина на 2 за да задържа двигателя вместо да съм на спирачка, ама се изсилих много
        Колата по никакъв начин не реагира (поне за секундата преди да го върна на вярната позиция ).

П.П. Това горното е за лека кола Тойота Камри, но предполагам е в сила и за СУВ
        Toyota Land Cruiser BJ70 1985
        Lexus LS430

Коментар

На крайслера, цъкането надолу е електрическо и мисля, че не може, но на Черока съм го правил няма какво да го спре

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X