Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Toyota 4Runner - информация преди покупка.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Toyota 4Runner - информация преди покупка.

така ли се води(22R)купил съм и лебедка 13000 и ще и правя силова броня...много ме кефи пикапа и много добре е тунингован в германия,вдигнат е на 70 см. но сякаш малко слабичък му е мотора

Коментар

Първоначално публикуван от nikimorski Преглед на мнение
      колеги прочетох всичките 9 страници за тойота 4 рънър защото наскоро си купих такава 88г.внос от германия производство за канада офроуд пакет правен в германия с 33-ки гуми в уникално състояние е,но е с 2,4 бензин....та въпроса ми е? имам възможност да взема от Англия хайлукс 92г.(обръщана) с мотор 3000 бензин мога ли прехвърля мотор,кутия,раздатки и т.н. и какъв проблем мога да срещна и заслужава ли си?предварително благодаря....как да кача снимки?
      Колега тази бензиновата с каква скоростна кутия е? Поздрави.
      [SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от nikimorski Преглед на мнение
        така ли се води(22R)купил съм и лебедка 13000 и ще и правя силова броня...много ме кефи пикапа и много добре е тунингован в германия,вдигнат е на 70 см. но сякаш малко слабичък му е мотора
        Е това не е бегачка...за предназначението си- бива !
        0899 шест5313нула
        За всекиго по нещо

Коментар

кутията е 5 степенна,само това мога да ти кажа,иначе като информация нищо повече не знам,но мога да се поинтересувам по обстойно...........търся и гуми 33 12,5 15 ако някой има за продаване

Коментар

да така е,но все пак друго е да усетиш тръпката с повече мощност......търся и гуми 35 12,5 15,но не мога да намеря(или аз не знам къде да търся)ако някой знае нещо помагайте

Коментар

Явно е ръчка. Жалко аз търся автоматик. Поздрави.
              [SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]

Коментар

В Щатите след 95г. имат 2.7л 4 цилиндров бензинов двигател - изключително надежден, 150 к.с., с верига, среден разход ми даваше 10/100л. По-икономичен и много по-надежден от 3.0л v6 бензин, а върви пак толкова, не грее и не хвърля гарнитури. Далеч по-силен от 22r, а и по-надежден и икономичен... Карал съм ги и 3те + 3.4л v6, който е супер мотор. Но този 2.7 с газ инжекцион ще е перфектния мотор за БГ.

Коментар

Един технически въпрос относно 4Runner 3.0ТД (1KZ-T със 125 коня)- конкретно за тоя вариант и модификация с тоя матор, достъпна ли е за поддържане магистрална скорост от около 120-130 км/ч? Т.е. е ясно, че може да ги достигне, но дали може дълго да ги поддържа без негативи за двигателя (прегрявания и т.н.) или му идват множко и не са желателни (т.е. за дълго каране остават 90-110км/ч)?
                  Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Първоначално публикуван от Dagobar Преглед на мнение
                    Един технически въпрос относно 4Runner 3.0ТД (1KZ-T със 125 коня)- конкретно за тоя вариант и модификация с тоя матор, достъпна ли е за поддържане магистрална скорост от около 120-130 км/ч? Т.е. е ясно, че може да ги достигне, но дали може дълго да ги поддържа без негативи за двигателя (прегрявания и т.н.) или му идват множко и не са желателни (т.е. за дълго каране остават 90-110км/ч)?
                    С 1KZ-T можеш да поддържаш и 150 км/ч . Аз имах Ранър с 2LT и не ми беше проблем 130 от край до край на магистрала. Т.н "натовски" Ранъри са с трилитровия дизел, но рядко изпадат, водят се трето поколение.
                    0899 шест5313нула
                    За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                      С 1KZ-T можеш да поддържаш и 150 км/ч . Аз имах Ранър с 2LT и не ми беше проблем 130 от край до край на магистрала. Т.н "натовски" Ранъри са с трилитровия дизел, но рядко изпадат, водят се трето поколение.
                      То всъщност същия дизелов агрегат е и на ТЛК-90/95 (+Е: 1KZ-T(Е))
                      А питам, защото насам-натам чета разни информации за прецакани глави, прегряване и т.н. именно на този двигат и неговите склонности към това. Та първото, което ми дойде на глава, е че се издевателства над него с "непозволени" скорости, предполагайки, че те са над 110-120км/ч. + дълго каране и влизане в жешки режими.

Коментар

То всъщност същия дизелов агрегат е и на ТЛК-90/95 (+Е: 1KZ-T(Е))
                        А питам, защото насам-натам чета разни информации за прецакани глави, прегряване и т.н. именно на този двигат и неговите склонности към това. Та първото, което ми дойде на глава, е че се издевателства над него с "непозволени" скорости, предполагайки, че те са над 110-120км/ч. + дълго каране и влизане в жешки режими.
                        То и за 2LT се дрънка това за главите..Моя беше над 400 000 км. и мъркаше като котарак, при -20 палеше от четвърт, никога и при никакви обстоятелства не се опитваше да грее. На всеки 50х. км при смяната на ангренажа сменях задължително водна помпа, качествен антифриз веднъж годишно !! Ако не се следи за изправна и коректна работа на охладителната система, профилактирането ѝ + вискосъединител, то гибелта на мотора е очаквана.
                        0899 шест5313нула
                        За всекиго по нещо

Коментар

А тогава всъщност защо им излиза на тея двигатели тая лоша слава? Да приемем, че не е скороста посочена от мен причината, освен ако не са индивиди, които са пържили с газ до ламарината + ремарке от 3тона

Коментар

Моя е 2ра генерация(1KZ-T). Със 32"-ки АТ-та и железни джанти и 2-инча лифт - 100км/ч макс за по-продължително.
                            120 км/ч на 5та е над 3200 оборота и започва да загрява.

Коментар

А тогава всъщност защо им излиза на тея двигатели тая лоша слава? Да приемем, че не е скороста посочена от мен причината, освен ако не са индивиди, които са пържили с газ до ламарината + ремарке от 3тона
                              Не знам колко лоша им е славата, но 70-ка с 1KZ-Т е доста скъпо нещо, и тук и в чуждоземско. А причината..немарливо отношение към колата, непрофилактиране , а единствено юрене. Всякакви мотори могат да бъдат скапани..и 1HZ и 1HD-T се чупят като нищо при "желание". Лично съм виждал как тъпанари видяха сметката на турбодизела на една 100-ца само за 500 километра магистрални , малоумни изцепки..сетне дадоха 6500 левчета, след което вкараха тази кола в гората. Това е..има ли желание- няма невъзможни неща
                              0899 шест5313нула
                              За всекиго по нещо

Коментар

1KZ-T със 120км/ч е на 3200 оборота - трудно ще прегрее . Аз никога не съм имал такъв проблем , даже в много по натоварени режими не е загрявал , стрелката на температурата стоеше като нарисувана . Карай не бой се .
                                ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                                WJ 4.7

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X