Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Toyota 4Runner - информация преди покупка.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Toyota 4Runner - информация преди покупка.

Здравейте колеги!! След месец( да се надяваме) ми предстой покупка на Toyota 4 runner! Спрял съм се на модел 92-95 г. дезелов мотор. Иска ли някой да дойде с мен на огледа като запознат с тази машина? Ще се отблагодаря подобаващо И още един въпрос. Тъй като са много рядко хем с климатик хем с шибидах, а искам и двете ако можете да ми кажете каква цена е климатика с монтажа Благодаря предварително.

Коментар

Най добре, покани Митко Фулдата, той е всепризнатия капацитет по Тойота, но за да дойде, трябва наистина да го поканиш подобаващо....
      Дядо Влади също би ти помогнал.....
      Роден рибар, а принуден да работи.......

Коментар

Благодаря ти за информацията!
        Не държа да е някои супер капацитет, все пак кола и жена са на късмет ))) но е хубаво да погледне някой , който поне е карал или има подобна.

Коментар

Здравейте.
          Имам Г-класа ,но сега искам да я продам и съм решил да си взема 4рънър (бензин) четох тук във форумите ,но сякаш не намерих това което ме интересува (извинявам се ако го има) интересува ме това дали имат блокаж на дифовете и дали е шперов или LSD. Да кажа и аз като колегата ,че ще се ползва за лов

Коментар

Първоначално публикуван от danger-a Преглед на мнение
            Здравейте.
            Имам Г-класа ,но сега искам да я продам и съм решил да си взема 4рънър (бензин) четох тук във форумите ,но сякаш не намерих това което ме интересува (извинявам се ако го има) интересува ме това дали имат блокаж на дифовете и дали е шперов или LSD. Да кажа и аз като колегата ,че ще се ползва за лов
            С "LSD" са колега, ако не е монтирано "нещо" в дифа ... де.

Коментар

Първоначално публикуван от kaloyan_bg Преглед на мнение
              Благодаря ти за информацията!
              Не държа да е някои супер капацитет, все пак кола и жена са на късмет ))) но е хубаво да погледне някой , който поне е карал или има подобна.
              Кога, мислиш да я взимаш? Аз съм свободен, та мога да дойда да ти правя компания....................Имам хайлукс сърф, ако си чел, то е същото, 3.0Д автомат
              Трябва да се гледа не капе ли масло от турбото, ама трябва да се понапъне за тая цел....

Коментар

Първоначално публикуван от EU_BG_akademika Преглед на мнение
                Кога, мислиш да я взимаш? Аз съм свободен, та мога да дойда да ти правя компания....................Имам хайлукс сърф, ако си чел, то е същото, 3.0Д автомат
                Трябва да се гледа не капе ли масло от турбото, ама трябва да се понапъне за тая цел....
                предполагам че до 3-4 седмици ще имам парите и ще се разберем! благодаря ти предварително

Коментар

Ok, пиши тук или на лични......

Коментар

Първоначално публикуван от EU_BG_akademika Преглед на мнение
                    Ok, пиши тук или на лични......
                    още немога да пращам лични, ката че тук ще ти пиша!!

Коментар

Първоначално публикуван от kaloyan_bg Преглед на мнение
                      още немога да пращам лични, ката че тук ще ти пиша!!
                      И аз бих могъл за оглед в София...когато дойде зор-пиши!!
                      0899 шест5313нула
                      За всекиго по нещо

Коментар

Скороси продадох 3,0 V6 Runnera от Австрия. Беше страхотна машина, но разхода беше подобаващ - 16-17 лт. бензин и вътре пространството беше доста малко - като в лек автомобил. Не можах да се примиря с отварянето на задната врата - досадна работа. От Тойота бих си взел някога само LandCruiser
                        Samurai Gemax

Коментар

Първоначално публикуван от gemax Преглед на мнение
                          Скороси продадох 3,0 V6 Runnera от Австрия. Беше страхотна машина, но разхода беше подобаващ - 16-17 лт. бензин и вътре пространството беше доста малко - като в лек автомобил. Не можах да се примиря с отварянето на задната врата - досадна работа. От Тойота бих си взел някога само LandCruiser
                          Прав си колега-тясно е вътре,но багажника е огромен,обаче това отваряне със спускането на стъклото верно е досада!В техническо отношение всичко друго обаче е ОК!А за ЛендКрузера-така е,но сподобни параметри откъм купе/демек 80-та или 90-та серия/са на двойна,тройна цена!
                          0899 шест5313нула
                          За всекиго по нещо

Коментар

Здравейте колеги,

От много време искам да си купя нещо проходимо, понеже обожавам да ходя из планините, а маздата 626 комби не може да ме качи където искам.

Та огледал съм се в японския вариант - Hilux Surf, понеже хем е голям и може да побира и по-големи неща ако се наложи, хем и изглежда висок и проходим. Няма да стана offroad състезател, но опредлено мисля да го завирам из горите и мисля, че е подходящ.

Първо си бях харесал един от '95 година (2 генерация) с 1KZ дизеловия мотор 3.0 DT, но поради високия разход потърсих още и сега съм намерил един от 2001 година (мисля, че това е 3 генерация) с 2,7 бензинов мотор на газ. Мисля, че този мотор е 3RZ-FE с 4 цилиндъра. Ще ходя да го гледам идните дни и още не знам дали газовата му уредба е обикновенна или инжекцион.

Та на въпроса - понеже много четох из темите и знам, че най-добрия мотор за Hilux Surf / 2Runner е 3,0 дизел (1KZ), но на мен ми идва малко повеч
                            тел: 0885 301 724 - Радо | Toyota Hilux Surf 2,7i; 3RZ-FE

Коментар

По някаква причина браузъра ми реши да публикува докъдето съм стигнал.

Въпроса ми основно е:
                              Понеже не открих повече информация за 2,7 литровия бензинов двигател от 2001 година (предполагам, че е 3RZ) искам да питам някой може ли да ми каже как е този двигател - здрав ли е, как се държи колата с него и има ли някакви проблеми с газта.

Знам, че дизеловия 3,0 е най-добрия мотор но поради цените на горивата в България търся алтернативни опции.

Моля колегите, които имат такива или поне разбират повече от мен да ме посъветват дали избора ми е правилен и какво да гледам при огледа (прочетох много теми, но ако има нещо специфично за този модел - Hilux Surf 2,7 бензин на газ от 2001 година)

Мерси предварително,
                              Радо

Коментар

Колеги,

Кажете нещо, че утре ще ходя да го гледам.

Мерси предварително.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X