Обява

Свий
Няма добавени обяви.

от паджеро във витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: от паджеро във витара

В магазина ми казаха че са такива ама химичен анализ не съм им правил
    не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Те много работи казват, ама не всички са верни ... Питай ги в тоя магазин дали нямат и маншони от пенопропилен ....
      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
      Неизвестен мъдрец

Коментар

[QUOTE=kuzdov;1403630]Те много работи казват, ама не всички са верни ... Питай ги в тоя магазин дали нямат и маншони от пенопропилен ....[/QUOTE
        Може пък и да извадят
        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

хехе Това (понеже нямям резервоар и изпарител я запалих с ГОРЕЛКАТА, работи супер) Ми хареса наи мнооо.
          Успех колега
          Най ми е хубаво да ми е хубаво като ми е хубаво ми е наи хубаво:lol::lol:
          Кирил Георгиев 0877570315

Коментар

смених витарата с друга витара -старата беше доста гнила за разлика от новата. Сега газифицирах и тази, мисла да сложа бутилката на мястото на резервоара, но се чудя новия резервоар какъв и от какво да е , както и с каква пома?
            898450701

Коментар

И на мен ми предстой да слагам бутилката на мястото на резервоара.Моята идея е да монтирам бутилката и зад нея да сложа резервоара.А той ще е от оригиналния ще остане 20см. една ивица в която ще останат двата отвора за помпата и датчика за гориво.Нямам снимка да ти покажа каква ми е идеята Намерих снимка имах предвид това и като се одрежи да се завари по едно право пърче ламарина да се затвори.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PIC_1049.jpg
Прегледи:1
Размер:216.5 КБ
ID:5281904
              Последно редактирано от SaTaNaTa_83_stz; 29-05-11, 23:12.
              Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
              Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
              "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

Предполагам не съм първият сетил се, но защо когато слагате газовите бутилки на мястото на резервоара, за бензина не използвате резервоари от мотори или атв-та ?!? Хем са пластмасови, хем малки и с най-различни форми (според мястото където ще е), имат нивомери, а и могат да се намерят евтино ? Според мен са хитър вариант, но вече вие ще си кажете мнението !

Поздрави !

Коментар

Колко евтино могат да се намерят и зависи от формата им.
                  Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
                  Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
                  "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

колега моята бутилка е 30 л и е сложена на мястото на резервоара и заема долу горе половината място а другата половина имам резервоар от хром с всичко което има по оригиналния. До колко ще е сполучлив - НЕЗНАМ но се надявам да нямам ядове
                    Има ли желание, има и начин , няма ли желание - намираме оправдания!!!!!

Коментар

Ами за цени и модели може много да се търси и намира . Първият ми пример е резервоар от китайско атв (но е метален). В същият сайт има и нивомери. Други примери може да от в раздела "Продавам" на този форум. Линк1 Линк2 Линк3 и сигурно има и още и още ! Може да разгледаш раздела по-подробно и ще видиш, че не са един - два .

Поздрави !

Коментар

Първоначално публикуван от SaTaNaTa_83_stz Преглед на мнение
                        И на мен ми предстой да слагам бутилката на мястото на резервоара.Моята идея е да монтирам бутилката и зад нея да сложа резервоара.А той ще е от оригиналния ще остане 20см. една ивица в която ще останат двата отвора за помпата и датчика за гориво.Нямам снимка да ти покажа каква ми е идеята Намерих снимка имах предвид това и като се одрежи да се завари по едно право пърче ламарина да се затвори.[ATTACH=CONFIG]335784[/ATTACH]
                        Мерси, идеята ти е добра
                        898450701

Коментар

Първоначално публикуван от kamarashev25 Преглед на мнение
                          колега моята бутилка е 30 л и е сложена на мястото на резервоара и заема долу горе половината място а другата половина имам резервоар от хром с всичко което има по оригиналния. До колко ще е сполучлив - НЕЗНАМ но се надявам да нямам ядове
                          Кажи нещо повече за този резервоар от хром - колко пари ти излезе, кои го прави, .......

.... то варианти има много, въпроса е на кои кое му допада повече - труд, пари, надеждност .....
                          898450701

Коментар

Първоначално публикуван от Spouk Преглед на мнение
                            Предполагам не съм първият сетил се, но защо когато слагате газовите бутилки на мястото на резервоара, за бензина не използвате резервоари от мотори или атв-та ?!? Хем са пластмасови, хем малки и с най-различни форми (според мястото където ще е), имат нивомери, а и могат да се намерят евтино ? Според мен са хитър вариант, но вече вие ще си кажете мнението !

Поздрави !

Защото не пасват размерите и изискванията ни

Ще ме извините ама незнам как да отговоря на всички в един коментар......

Пропуснах да кажа с какви размери е бутилката - Цилиндрична бутилка ф244мм дължина-645мм обем-25литра
                            Последно редактирано от svi; 30-05-11, 00:47.
                            898450701

Коментар

Още не си се похвалил в снимков материал с новата придобивка, чух че била хубавицатрябва ли да идвам на крака, всъщност мога, ако бирата е от теб

Коментар

Първоначално публикуван от svi Преглед на мнение
                                Кажи нещо повече за този резервоар от хром - колко пари ти излезе, кои го прави, .......

.... то варианти има много, въпроса е на кои кое му допада повече - труд, пари, надеждност .....
                                резервоара ми го прави един приятел в русенската корабостроителница и пари не ми е взимал,а има вместимост около 8-10 л и представлява половин резервоар на витара с всичко от витарата (помпа,нивомер,сонда .....т.н.)
                                Има ли желание, има и начин , няма ли желание - намираме оправдания!!!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X