Обява

Свий
Няма добавени обяви.

от паджеро във витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: от паджеро във витара

OK , мерси
    898450701

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
      Още не си се похвалил в снимков материал с новата придобивка, чух че била хубавицатрябва ли да идвам на крака, всъщност мога, ако бирата е от теб

Снимките от телефона нещо не мога да ги кача и трябва да я снимам с апарата. Що се отнася до бирата имаш я, само кажи кога
      898450701

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1020342.jpg
Прегледи:3
Размер:144.9 КБ
ID:5282210Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1020349.jpg
Прегледи:2
Размер:136.0 КБ
ID:5282220Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1020350.jpg
Размер:138.1 КБ
ID:5282219Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1020346.jpg
Прегледи:1
Размер:121.2 КБ
ID:5282218Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1020353.jpg
Размер:158.3 КБ
ID:5282217Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1020352.jpg
Размер:83.0 КБ
ID:5282216Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1020343.jpg
Прегледи:3
Размер:164.9 КБ
ID:5282215Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1020347.jpg
Размер:162.3 КБ
ID:5282214Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1020345.jpg
Размер:129.6 КБ
ID:5282213Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1020351.jpg
Размер:160.4 КБ
ID:5282212Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1020344.jpg
Прегледи:4
Размер:168.4 КБ
ID:5282211Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1020348.jpg
Размер:153.1 КБ
ID:5282221

Ето ги снимките на моето СлънЦе
        898450701

Коментар

Купих си сензор за сондата на газ. бутилка да ми отчита количеството газ на таблото ето как изглежда Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1020362.jpg
Размер:147.7 КБ
ID:5282222

... та въпроса ми е (към някои по разбиращ от мен по електроника) - на сондата има 3 кабела а на нивомера на бензиновия резервоар 2 дали може да стане някак си ? Сондата по принцип е направена с букса да се включва към копчето и да отчита на диодите ама мен не ме кефи така и искам да ми показва на таблотОоо ?????

Благодаря предварително...
          ...ааааа и бирата е от мен
          898450701

Коментар

Може и съм виждал направено ,но немога да ти кажа как става.tef4o като влезе ще ти обясни.
            Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
            Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
            "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

Първоначално публикуван от svi Преглед на мнение
              Купих си сензор за сондата на газ. бутилка да ми отчита количеството газ на таблото ето как изглежда [ATTACH=CONFIG]336353[/ATTACH]

... та въпроса ми е (към някои по разбиращ от мен по електроника) - на сондата има 3 кабела а на нивомера на бензиновия резервоар 2 дали може да стане някак си ? Сондата по принцип е направена с букса да се включва към копчето и да отчита на диодите ама мен не ме кефи така и искам да ми показва на таблотОоо ?????

Благодаря предварително...
              ...ааааа и бирата е от мен

Не искам да ти разбивам мечтите ,ама мноооо ме съмнява да стане на таблото и аз съм виждал да показва на таблото ама газовото е слагано направо в завода производител . Ама колицата ти е много джиджена браво ,кукла
              Последно редактирано от jimito; 31-05-11, 21:28. Причина: допълване
              Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
                Не искам да ти разбивам мечтите ,ама мноооо ме съмнява да стане на таблото и аз съм виждал да показва на таблото ама газовото е слагано направо в завода производител
                Недей ми ги разбива , моля те
                898450701

Коментар

Първоначално публикуван от SaTaNaTa_83_stz Преглед на мнение
                  Може и съм виждал направено ,но немога да ти кажа как става.tef4o като влезе ще ти обясни.
                  Дано да влезе
                  898450701

Коментар

Става, става, даже се взема сигнал от кабелите към резервоара, не съм го правил още на практика, щото не виждам смисъл голям, но няма невъзможни неща
                    Много е хубава наистина, почти конкуренция на моята, браво, ще ги мерим някой ден Да не ти създава ядове

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
                      Става, става, даже се взема сигнал от кабелите към резервоара, не съм го правил още на практика, щото не виждам смисъл голям, но няма невъзможни неща
                      Много е хубава наистина, почти конкуренция на моята, браво, ще ги мерим някой ден Да не ти създава ядове
                      Че става, става - въпроса е как.... става.? .....мерси
                      898450701

Коментар

Първоначално публикуван от svi Преглед на мнение
                        Че става, става - въпроса е как.... става.? .....мерси

Пак не съм много сигорен , дали съпротивленията на двата нивомера е еднакво? имал съм случай на ауди А3 и А4 ,помпите с нивомерите са едни и същи ,но примерно при половин резервора покзват различно съпротивление ,и неотчита правилно стрелката , но нека и Стефчо да каже .Утре с сигурност ще мога да ти кажа

Коментар

Пак не съм много сигорен , дали съпротивленията на двата нивомера е еднакво? имал съм случай на ауди А3 и А4 ,помпите с нивомерите са едни и същи ,но примерно при половин резервора покзват различно съпротивление ,и неотчита правилно стрелката , но нека и Стефчо да каже .Утре с сигурност ще мога да ти кажа
                          Ще съм ти благодарен
                          898450701

Коментар

Има малко радостни и не толкова радостни новини Твоята работа може да стане , говорих с един колега който е бог на жиците ,и ми каза следното:

1. Копчето ти за газ бензин ,трябва да подържа тази функция (ако не или ново копче или цк ключе ,отделно да префключва само за стрелката)
                            2. Прекъсва се нивомера на резервоара ,и се вкарва сигнала в копчето на газовото и от там вече в таблото
                            3. Аз не се наемам да те направлявам , за да не те подведа и да стане някоя беля
                            4. Моя познат се наема да го направи , и ще го направи
                            5.Разликата в км между нас е голяма
                            6.Ако остана малко свободен и съответно той ,мога да го накарам да начертае схемата и съотвенто ти ако чаткаш малко да си го направиш сам
                            7.Дано съм помогнал малко ако не поне ти вдъхнах малко надежда
                            8. Успех!!!

Коментар

Има малко радостни и не толкова радостни новини Твоята работа може да стане , говорих с един колега който е бог на жиците ,и ми каза следното:

1. Копчето ти за газ бензин ,трябва да подържа тази функция (ако не или ново копче или цк ключе ,отделно да префключва само за стрелката)
                              2. Прекъсва се нивомера на резервоара ,и се вкарва сигнала в копчето на газовото и от там вече в таблото
                              3. Аз не се наемам да те направлявам , за да не те подведа и да стане някоя беля
                              4. Моя познат се наема да го направи , и ще го направи
                              5.Разликата в км между нас е голяма
                              6.Ако остана малко свободен и съответно той ,мога да го накарам да начертае схемата и съотвенто ти ако чаткаш малко да си го направиш сам
                              7.Дано съм помогнал малко ако не поне ти вдъхнах малко надежда
                              8. Успех!!!
                              МНОГО БЛАГОДАРЯ

1.Копчето на ми за газ/бензин е "цека" ключе с 3 положения - газ / изключено / бензин.
                              2.искам стрелката на таблото (за сега) да показва само количеството газ
                              3.имам два кабела от нивомера на резервоара и три от сензора на газовата бутилка
                              4. интересува ме как трябва да ги свържа

и пак благодаря , изкара една бира дет се вика
                              898450701

Коментар

Ок ,ще се опитам да ти изпълня точка 2 още утре

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X