Обява

Свий
Няма добавени обяви.

от паджеро във витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: от паджеро във витара

Първоначално публикуван от pelivano Преглед на мнение
    Така и така е без мотор намери си от Балено 1.8 121 коня и ще се родиш мой приятел кара витара с такъв мотор на бензин много малко му гори с гуми 32" а и има много мощност
    може ли номера на този агент да го питам нещо за витарата му

Коментар

Утре ще сменям маншони на карета- да видим за какво става въпрос. Взех си неопренови уж за по-лесно ама ще видим...
      898450701

Коментар

Първоначално публикуван от svi Преглед на мнение
        Утре ще сменям маншони на карета- да видим за какво става въпрос. Взех си неопренови уж за по-лесно ама ще видим...
        Е, за неопренови не бяг чувал напука ме от смях, да не са полиуретанови, а?!

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
          Е, за неопренови не бяг чувал напука ме от смях, да не са полиуретанови, а?!
          Че не си чувал не значи че ги няма.И аз съм с такива
          не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
            Че не си чувал не значи че ги няма.И аз съм с такива
            Напълно съм съгласен, но това че някой тарикат в Бг е решил да ги кръсти така без да плаща на това отгоре права върху наименованието е друга бира, ето какво казва Уикипедията за неопрена, т.е. синтетичният каучук: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%...80%D0%B5%D0%BD предимството име че са много еластични и няма нужда смъкваш каретата, а по мързеливата

Коментар

аз попринцип знаех че са силиконови . В магазина обаче казаха - "да бе , имаме - неопренови" ти сега казваш че са полиоретанови .... май най-правилно е мързеливи....
              898450701

Коментар

Трифоне, чакай малко.
                И аз ги знам като неопренови, даже когато ми обясняваха от какъв материал са ми казаха-"а бе от онова дето правят водолазните костюми..."
                Не споря, но защо пък да не са?

Иначе аз си взех полиуретанови, или полипропиленови-полупрозрачни, с бял, лекожилтеещ цвят. Български. По-твърди от гумените, и засега си държат. Само едно е дало фира, но това е поради пробиване от вътрешната страна след счупване на карето. Другите са си здрави.
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

От както сложих "неопренови" проблема с маншоните за мен приключи.Иначе са си консуматив обикновеннител.Ето това е.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo-0058.jpg
Прегледи:1
Размер:84.5 КБ
ID:5242914
                  Последно редактирано от vitarrra; 14-01-11, 19:57.
                  Бялото BUZUKI 1.6 8в
                  0899368772 ;) 0897229322

Коментар

Неопрена е изключително неподходящ за карета във варианта в който ми е познат а именно водолазен костюм. Ако някой може да разясни по подробно ще съм благодарен.
                    http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Напълно съм съгласен, но това че някой тарикат в Бг е решил да ги кръсти така без да плаща на това отгоре права върху наименованието е друга бира, ето какво казва Уикипедията за неопрена, т.е. синтетичният каучук: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%...80%D0%B5%D0%BD предимството име че са много еластични и няма нужда смъкваш каретата, а по мързеливата
                      Васе, чукни на линка и ще разбереш

Коментар

Ужаса е Голям, при опит да си извадя каретата от полуоските за да ги почистя от калта и пясъка - се СЧУПИХА и двете. Най-гадното е че и двете бяха здрави и оригинални... сега ще търся да си купя и карета за маншоните.

Някой ако има за продаване да пише.
                        898450701

Коментар

[QUOTE=Кольо;1402090].
                          "а бе от онова дето правят водолазните костюми..."
                          И на мен така ми казаха сириозно не се бъзикам.Вече втора година нямам ядове
                          не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Васе, чукни на линка и ще разбереш
                            именно,порест е и определено не е здрав като силикона,полеоретана или която и да било гума. Най-доброто качество на неопрена е топлоизолация в комбинация с водонепропускливост. Немога да го усмисля как ще стане на издържлив маншон.
                            http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Изобщо не е необходимо да си го представяш, защото такива маншони няма. То ако ставаше, имам братовчед, който шие водолазни костюми, ще взема да му поръчам да събира изрезките и да почнем часпром с маншони ....
                              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                              Неизвестен мъдрец

Коментар

Колегата jaxan казва че ги кара вече 2год. и няма проблеми....
                                898450701

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X