Обява

Свий
Няма добавени обяви.

от паджеро във витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: от паджеро във витара

Лоша работа, сега ще трябва да го разглобиш и да го отремонтираш, не мога и да ти кажа майстор при който да отидеш, те рядко се наемат с карбуратор да се занимават. Ако разбираш от руски език, имам един подробен наръчник, който може да ти помогне, звънни ми на 0887941416 Трифон и си вземи една флашка да ти го метна

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
      Лоша работа, сега ще трябва да го разглобиш и да го отремонтираш, не мога и да ти кажа майстор при който да отидеш, те рядко се наемат с карбуратор да се занимават. Ако разбираш от руски език, имам един подробен наръчник, който може да ти помогне, звънни ми на 0887941416 Трифон и си вземи една флашка да ти го метна
      ще ти се обадя, мерси
      898450701

Коментар

вечепали и вървим на собствен ход, но само на газ за сега, по нататак и на бензин надявам се
        898450701

Коментар

ееее, даже вече мина 100-150 км и мина първите ( за съжаление неуспешни) тестове на пясък

Коментар

To, карането на пясък, си е цяла философия. Там тестовете са повече за водача и по-малко за колата .
            Ако не свършва добре, значи не е свършило!
            0888 315 794
            LZ1UPI
            A1 (Rh+)

Коментар

колегата казва че са неуспени, защото се оказа че не ми работят хъбовете- не че сме се окопали....сега сложих капачки и ще пробваме пак
              898450701

Коментар

ами хайде де, кога????

Коментар

Първоначално публикуван от svi Преглед на мнение
                  колегата казва че са неуспени, защото се оказа че не ми работят хъбовете- не че сме се окопали....сега сложих капачки и ще пробваме пак
                  в събота-примерно
                  898450701

Коментар

ами идеално, мястото е ясно, взимай 100-тина метра въже и давай! То там и танк си има........

Коментар

[QUOTE=Hitreca;1258803]ами идеално, мястото е ясно, взимай 100-тина метра въже и давай! То там и танк си има........
                      какъв танк бе то туй е витара!!!!!!!!!!!!!!!кви 100м въже???????????аааа да те дърбам теб-цитрона или паджерото-кое ще дърпаме
                      898450701

Коментар

цитрончето може, но не виждам как ти ще го издърпаш, а пажерото ....... ми аз го ползвам основно да вадя такива "ентусиасти" като теб от пясъците бе, )) гледай да не се отдалечаваш много от танка .. )))

Коментар

Първоначално публикуван от Hitreca Преглед на мнение
                          цитрончето може, но не виждам как ти ще го издърпаш, а пажерото ....... ми аз го ползвам основно да вадя такива "ентусиасти" като теб от пясъците бе, )) гледай да не се отдалечаваш много от танка .. )))
                          извади една фронтерка и вече стана пътна помощ и ти..........
                          898450701

Коментар

забрави до къде влязох аз със стария паджерски..........и излязох сам,
                            там до където само можеш (само)да си мечтаеш(освен ако танка нее с опънато въже и на обороти , че иначе може да се сбогуваме със sport-а)))))))))))
                            898450701

Коментар

Да си ме чул да кажа нещо за Пажерото? То си беше супер на пясъка, ама това сегашното, не на пътна помощ ами не знам какво трябва да стана.....

Коментар

......amasi mn NAHALEN,she vidim..........
                                898450701

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X