Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Франко

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: И аз съм вече с Витара.

Отгоре Х не ми е нужен, това да не са вашите танкове по 2 тона...
    А за предните колонки-пак виж
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Отгоре Х не ми е нужен, това да не са вашите танкове по 2 тона...
      А за предните колонки-пак виж
      Сега видОх
      Ама моя ''танк'' е 1770 кг
      и въпросния ''Х'' пази като се омяташ правоъгълника на тавана да не стане ромб
      На сърбела майката му е чесането.
      Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Бе знам бе, ама и така си е достатъчно здраво. Аз няма да карам със 150 та да иматакива натоварвания на клетката. Най-много през таван, и на другата страна Като се омятах в Трявна карах с 50-60, и за нас нямаше никакви последствия, само тенекиите знаеш на какво приличаха.

Където е по-важно да има Х-зад главите ни-има, ама е вътре, и не се вижда.

Коментар

Я кажете при вас сече ли видеото, или е само в моя сандък?..

При мен не сече,сега гледах и другите клипове и те не секат.
          0осем9осем7шест0осем7едно
          Миро

Коментар

Каквото и да я правиш все витара ще си остане.......и принц да я целуне пак не ще стане Патрол същия трошляк с неправилен замисъл за джип ще си остане! Ама ти е дебела главата.....тая клетка ще ти помогнели според теб на едно такова мятане като в Трявна????Или ще ти направи повече бели!И пак предницата ти е по висока....и пак центъра на тежеста е тра лала !Но ти си упорит и смел....ама само с това не става
            driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Абе има си предимства тя- и е по-лека, и е по-пъргава, а с това магаре зад волана ефекта е поразяващ.
              На сърбела майката му е чесането.
              Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
                Каквото и да я правиш все витара ще си остане.......и принц да я целуне пак не ще стане Патрол същия трошляк с неправилен замисъл за джип ще си остане! Ама ти е дебела главата.....тая клетка ще ти помогнели според теб на едно такова мятане като в Трявна????Или ще ти направи повече бели!И пак предницата ти е по висока....и пак центъра на тежеста е тра лала !Но ти си упорит и смел....ама само с това не става
                Аре да ги борим на проходимост, навит ли си?

А ако точно тази клетка я имах на Трявна(беше си замислена, ама нямаше време за правене)-пораженията по ламарини и стъкла щяха да са много по-малко, да не кажа почти никакви.
                За предницата- замислил съм да си правя "сиромашки койловъри", ама да видим кога ще се навия да ги започна...

Коментар

Аре да ги борим на проходимост, навит ли си?

А ако точно тази клетка я имах на Трявна(беше си замислена, ама нямаше време за правене)-пораженията по ламарини и стъкла щяха да са много по-малко, да не кажа почти никакви.
                  За предницата- замислил съм да си правя "сиромашки койловъри", ама да видим кога ще се навия да ги започна...

Винаги съм навит като свински.....свредел
                  Но да оправя моя че сега от него остана само това

Коментар

От толкова мислене, това ли измисли? Това беше за Кольо, че докато го накълва и се наместили други постове.
                    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Тооо, един излиза от филм, друг влиза...

Айде оправяй го, че да те водя на полигона да ги мерим.
                      Да не казвам публично какво буксуване беше на първото ни излизане заедно, че пак ще почнеш да заплашваш с пищова

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                        От толкова мислене, това ли измисли?
                        То мисленето найш ли колко е трудно бе...
                        Пък като ги направя койловете-ще искате да ви дам по едно кръгче, ама нъцки...

Коментар

Тооо, един излиза от филм, друг влиза...

Айде оправяй го, че да те водя на полигона да ги мерим.
                          Да не казвам публично какво буксуване беше на първото ни излизане заедно, че пак ще почнеш да заплашваш с пищова

шшшшшшшшшш вчера взех златен медал на динамична стрелба!!!Умната ей

Коментар

То мисленето найш ли колко е трудно бе...
                            Пък като ги направя койловете-ще искате да ви дам по едно кръгче, ама нъцки...
                            Много бързо забрави как звънеше да питаш елементарни работи. Като гледам, май е време да зарежеш тракторите и да станеш конкуренция на Близнаците. И богат ще станеш и на Дакар ще ходиш. Смятай къв кеф.

Коментар

Нее, не съм забравил, и съм благодарен! Само не искай да черпя...

А конкуренция не мога да бъда, нито на близнаците, нито на теб... Просто ми е ниска камбанарията, и гледам от ниско. Пък и едва от две години и малко имам въобще някакъв джип. Та и опита ми е толкова. Ама проба-грешка-ще се получат нещата. Лошото е, че съм корава глава, и не мога да се уча от чужди грешки, трябва да си ги изстрадам сам.

Най-хубавото предстои...

Коментар

Добре де, няма да се заяждам. Като начало махни тия тръби, дето вървят по края на предните калници и са вързани за булбара. Айде напъни се и кажи защо?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X