Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Франко

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: И аз съм вече с Витара.

Защитата на радиатора е готова.

В Петък, на първият ден на Шуменското състезание ще я изпробвам из трънките около трасето.
    Ако някой идва да гледа-ако иска да се обади.
    0898 942541
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

ти на кое състезание ще бъдеш?

Коментар

На Кировото.
        Боже, докъде я докарахме...

Коментар

защо до каде стигнахме бре
          докъдето я докара киро

Коментар

Тази година явно много съм слушкал, защото днес ми звъни телефона, и каза, че дядо Мраз ми е донесъл подарък. Само трябвало да отида до Спиди, и да си го взема. Е, трябвало и да платя някакви пари, ама това са досадни подробности.
            През обедната почивка отидох, там ме посрещна една руса снежанка, и си получих подаръка.
            Едва дочаках да се прибера и да го пробвам върху жипката.
            Ето го:

Предстои изработване на допълнителна приставка за клюна, по идея на Стефан, но всичко по реда си.
            Давайте предложения за мястото за закрепване на джека. Иска ми се да е някъде вътре, но единственото удобно място е на пода. Но така пък остава под всичкия багаж. А и при нужда трудно се вади, а след ползване може да е доста кален... Отвън пък е примамлив за крадци, а и е изложен на атмосферните влияния.
            Няма щастие...

Коментар

Колега какъв е по народност джака и ако е удобно да споделиш колко горе-долу ти струва това удоволствие ?

Коментар

Честито! 48" Т-макс влиза перфектно вътре над калниците(пасва до сантиметър)!
                И не пречи на багажа, защото то такъв почти няма Няколко инструмента и това е(побират се под крика).
                о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от Ferdi Преглед на мнение
                  Колега какъв е по народност джака и ако е удобно да споделиш колко горе-долу ти струва това удоволствие ?
                  По народност би трябвало да е германски, ама със сигурност не е! По качеството на изработката прилича по-скоро на китайски, или бангладешки. Но важното е да работи, и да си върши работата когато се наложи, без да роптае.
                  Цената е 128 лв, до мен достигна на 145, заради таксата на Спиди. Все пак го изпращат от София до Шумен.
                  Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                  И не пречи на багажа, защото то такъв почти няма Няколко инструмента и това е(побират се под крика).
                  Не се сетих да го пробвам тази вечер, ама бях малко възбуден, и не ми беше до това. А колко багаж събира витарата-на връщане от събора в Приморско бях събрал много. Даже като започнах да разтоварвам се учудух как съм натъпкал толкова нещо вътре.
                  Не, че на разходка ще помъкна палатки и дюшеци, сакове и торби, ама все има какво да пречи, или да се изкриви от тежестта на джелезото. Например барбекю
                  Харесва ми виждането на Стефан, че правилното място е на покрива, но засега не мисля да дупча тенекиите.

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                    Ще пуснеш ли снимка?
                    OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от lazarlk Преглед на мнение
                      Кольо, извинявай, прав си. Не знаех, че трябва да пусна нова тема, видя ми се глупаво да отварям също такава, но вече ще знам. Както и да е, благодаря за пожеланията, ще се науча.
                      Не, бе няма нужда да се извиняваш. Просто така е по-правилно, а и за теб ще има малко гъдел, абстрахирай се от това, че си нов тук, имаш право да пускаш теми-възползвай се.
                      А и на всички ще ни е кеф да четем за поредната витара поела по правилния път
                      Поздрави.

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
                        Ще пуснеш ли снимка?
                        При теб няма да стане, защото на витарите с мек покрив коланите на задните седалки са закачени на едни "кули", които правят багажника по тесен. При тези с твърд таван коланите са закачени на самата гредичка и багажника е по широк. Точно толкова широк, че джака да влиза, но да няма как да мърда ВСе едно за там е правен!
                        о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Утре вечер ще сложа джека в багажника, и ще снимам. Дано да се събира както на Т-мах.
                          Но може и да има разлика, както има и в гумите- еднакъв размер, но от различни производители не са еднакви по диаметър.
                          То ако джека е по-къс-нищо, ще намерим как да го закрепим. Да не се окаже дълъг...

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                            Да не се окаже дълъг...
                            Голяма работа, ще му отрежеш 1-2 дупки и пак ще влезе.

Коментар

Джека няма ли да се събере в кухината на задната врата ?
                              Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
                              /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                                Голяма работа, ще му отрежеш 1-2 дупки и пак ще влезе.
                                Да бе, всички се борят за по-дълъг, аз да го скъсявам насила...
                                Първоначално публикуван от Nik16 Преглед на мнение
                                Джека няма ли да се събере в кухината на задната врата ?
                                За да влезе във вратата трябва да отрежа разните укрепващи ламарини по вътрешната страна на вратата, а не ми се иска.
                                Освен това там ще тежи на пантите-не е правилно.

Ще му измисля място, само трябва да сляза в гаража, и да пробвам разните варианти.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X