Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Франко

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: И аз съм вече с Витара.

Мястото да не е онова "баирче" дето се катурна последния път?
    Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Не е, в началото на прекия път за паметника е. Едни деренца вдясно от асфалта.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        Не е, в началото на прекия път за паметника е. Едни деренца вдясно от асфалта.
        покрай "Кольовата " дупка...предполагам?
        driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
          покрай "Кольовата " дупка...предполагам?
          Краткия път... по снимка познах мястото.
          Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
          Телефон - в профила!

Коментар

Кво си направил от хубавата Витара бе диване
            На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Още по-хубава.
              То още като я вземах заданието беше да се ползва за офроуд. В началото си мислех, че няма да се заигравам и ще я карам по-полека...
              Все едно не се знам...

Коментар

Само да кажа, че слуховете за преждевременната смърт на Франко са силно преувеличени.
                Преправянето на задницата издържа успешно теста в Кърджали, и то повече от успешно. Последния ден беше подложена на яко натоварване, щом шарнира на А-рамото не издържа и се скъса няколко завоя преди финала. Здраво даване на газ, сериозни подскоци и твърди приземявания, и всичко по самоделната работа си държи.
                Само дето тези кормилни накрайници(уж за камион мерцедес) ги правят от слаб материал, та не издържат... Е, има и счупен фар и огъната предна броня след среща с дърво(по нагорнище), една смачкана спирачна тръбичка поради недогледане откъде съм я прекарал, и други дреболии, но нищо особено.

Предстои да измисля как и с какво да заменя въпросния шарнир на А-рамото за да е хем здраво(че ми писна все там да дава проблеми), хем и да е за без пари.

Предст

Коментар

Време ти е за Патрол, Коле.
                  Остави изморените кокалци на Франко да почиват в мир.
                  Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Аааа,има още път да мине тараляската....
                    Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Тц, няма да ги оставя Саше. Страшно много ми хареса как се представи третия ден в Кърджали, то като му се давало газ-вървяло.

Майтап де, ама има още много адреналин във Франко, и мисля да си го взема.
                      А ако имам пари за по-сериозна машина-няма да е нещо стоково, а ще си подбера концепция и части към нея, и ще си сглобя нещо подобно:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SN851330 (Medium).JPG
Прегледи:1
Размер:192.5 КБ
ID:5646207

Дето викат-мечтите са безплатни...

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                        Само да кажа, че слуховете за преждевременната смърт на Франко са силно преувеличени.
                        Преправянето на задницата издържа успешно теста в Кърджали, и то повече от успешно. Последния ден беше подложена на яко натоварване, щом шарнира на А-рамото не издържа и се скъса няколко завоя преди финала. Здраво даване на газ, сериозни подскоци и твърди приземявания, и всичко по самоделната работа си държи.
                        Само дето тези кормилни накрайници(уж за камион мерцедес) ги правят от слаб материал, та не издържат... Е, има и счупен фар и огъната предна броня след среща с дърво(по нагорнище), една смачкана спирачна тръбичка поради недогледане откъде съм я прекарал, и други дреболии, но нищо особено.

Предстои да измисля как и с какво да заменя въпросния шарнир на А-рамото за да е хем здраво(че ми писна все там да дава проблеми), хем и да е за без пари.

Предст

Коле, що се пра'йш на луд? Вземи го изхвърли това А-рамо заводското и си го направи като хората. Тръби ли нямаш, да заваряш ли не можеш, джойнтовете ли са скъпи?
                        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

При мен тоя шарнир е сменен с някакъв от бус, май от мерцедес. Йори и Соти я свършиха тая работа.

А рамото е преработено за сменяем шарнир и сега при проблем просто се сменя (ама с моето каране силно ме съмнява, че ще го сменя някога). Шарнира е сабележимо по-дебел. По спомени - трябваше да се промени конуса в който влиза шарнира и там ползваха някакъв инструмент спецаилно за т'ва. Т'ва всичко е в случай, че решиш да останеш с А рамо .

Коментар

И при мен е преработено. първоначално за накрайник от УАЗ, щото е по-як от оригиналния шарнир, а конуса е същия.
                            Като се скъса го направих с накрайник от камионче мерцедес. Тук вече промених и конуса, че новия накрайник е по-сериозен.
                            После пак смяна-с накрайник от ГАЗ 53. После пак, с накрайник от по-голям камион мерцедес, и още веднъж преди шуменското състезание, със същия, че стария се беше разхлопал. И той се скъса на Кърджали.
                            Сега си мисля за нещо от КрАЗ, КАМАЗ, или нещо още по-сериозно.

@ Тефчо-да, скъпи са джойнтовете, поне за мен.

Коментар

Сложи един оригинален от Ровър заедно с плочката и да рахатясаш. Нали не си забравил, че са на А рамо отзад.
                              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Не го слушай Таргов,търси нещо от багер,фадрома, senebogen,bomaga, тежка кариерна техника...Все пак this is frankooooo...
                                http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X