Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Франко

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: И аз съм вече с Витара

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
    Ми не е за да се набиват на око. И за това, но това не е основното. Виждал съм всички шини да са черни. За топлоотдаването имам професионално изкривяване. Сега не ми се търси точната физична причина... С пясъкоструенето е заради по-голямата контактна площ с въздуха - пробите ми показват 10 до 20% подобрение, което никак не е малко. Тези проценти са доста относителни като абсолютна величина.

Отклоняваме темета. Кольо освен ремонта на двигателя други придобивки и промени по машината ще има ли?
    Ще ми е любопитно да отклоним темата в друга тема, щото това с боята и на мен нещо ми куца. Един термо-преход в повече, това първо. Второ, ако тоководеща шина грее, значи не е добре сметната Трето, бах ти боята, дето има по-добро топлоотдаване от хАлумин или мед.
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
      Ще ми е любопитно да отклоним темата в друга тема, щото това с боята и на мен нещо ми куца. Един термо-преход в повече, това първо. Второ, ако тоководеща шина грее, значи не е добре сметната Трето, бах ти боята, дето има по-добро топлоотдаване от хАлумин или мед.
      http://www.offroad-bulgaria.com/show...58#post2796958

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        Както отдавнма се знае-пръстите, очите и ушите не са измерителен инструмент, и не трябва да им се вярва.
        Днес след прецизно измерване с микрометър, и вътромер(или както там му се казва) се оказа, че луфта между буталото и цилиндъра е 0,12 мм. На бегачката с която колегите са се състезавали едно време(Лада 2104) нарочно са разпилявали блока до хлабина 0,11 с цел буталата да вървят по-леко, и мотора да се реже по-яко.
        Та сега съм именно в този прозорец, ще се мине без нови бутала. Ще сменя сегментите, лагерите на коляновия вал, райбероване и припасване на клапаните, и толкова. Даже вече започнах първата част от сглобяването-измих до стерилност блока, и го боядисах. Утре вечер трябва да съм сглобил коляно-мотовоилковия механизъм, и да съм взел главата от шлайф.
        Ма после е Русе екстрийм, та чак другата седмица ще мога да продължа със сглобяването.
        Коле на Ивански да си с него! Има ли още много работа?
        .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
        Киа спортаж2000тди 98г
        Ауди А3 1.9ТДИ
        Каравана Аdria 390Q

Коментар

Нее, има доста работа, а време-нъцки... А и форд нисана е по-подходящ за там-има да се товарят колчета, да се разнася багаж...
          Когато имам време сглобявам по малко новия двигател, надявам се скоро да го сглобя, но докато го монтирам на джипа има да се отхвърли още доста работа. Искам да ревизирам и кутията, че започна да тече. А и сега е времето за тези неща-докато не е дошъл Рейнфорест.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

А то като си започнал вземи му дръпни и една боя.
            .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
            Киа спортаж2000тди 98г
            Ауди А3 1.9ТДИ
            Каравана Аdria 390Q

Коментар

Да бе...

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                Да бе...
                Даже може преди да го вапцаш да му изправиш и тенекийте. Все за 4-5 месеца ще успееш. Наздраве.
                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                  Все за 4-5 месеца ще успееш.
                  Малко са.

А и докато купето по някакъв начин се държи върху рамата-не мисля да му обръщам сериозно внимание.

Коментар

Не го ли държи клетката ?
                    0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

В неговия случай купето държи клетката.
                      Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Само за информация-днес Франко направи първите си метри на собствен ход из двора.
                        Като ви казвах, че не е мъртъв, а е само във временна кома, не ме вярвате...

Коментар

И пак само за информация-на Траял Ивански беше първия тест на Франко след смяната на мотора.
                          Макар и в ръцете на Борко от РусИ-оцел, и Борко каза, че бил приятно изненадан от машината, нищо, че била събирана "от каквото има"...

Ааа, Франко се сдоби с LED осветление:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00977 (Medium).JPG
Прегледи:1
Размер:214.6 КБ
ID:5674499

Коментар

И аз да се похваля с Витарката ми ; 91год.1.6 моно инжекция Натиснете снимката за да я уголемите

Име:11402752_1003317216359638_842007941470375765_n.jpg
Прегледи:4
Размер:73.1 КБ
ID:5674537

Коментар

То хубаво си взел витара, ама точно в темата за МОЯТА витара е мястото да се похвалиш с покупката?
                              То и в другите теми не е мястото де.
                              Не искам да секвам ентусиазма ти, но си направи една темичка за ТВОЯТА витара, и се вихри на воля.

Иначе-честито, много да и се радваш, както аз на моята. Гледам-повдигната е, явно имаш някакви планове

Коментар

Ми не е първия заблуден, който се хвали в тази тема. Ама то и заглавието е такова, та хората се бъркат.

Има едно старо поверие: Който се хвали в темата на Кольо, Витарата му заприличва на Франко!
                                Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X