Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Франко

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: И аз съм вече с Витара.

Може да пробие капака на редуктора и от так да вкара движение директно на втората степен с по дебел вал.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Несериозно е от електрическа да става карданна, нито един елемент в нея няма ресурса за това освен барабана и въжето. Най-вече китайските, а е глупаво при положение, че ще има къде да сместиш истински елементи, за да стане неуморна.
      0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
        Несериозно е от електрическа да става карданна, нито един елемент в нея няма ресурса за това освен барабана и въжето. Най-вече китайските, а е глупаво при положение, че ще има къде да сместиш истински елементи, за да стане неуморна.
        Така си е.
        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

шшшш кво стана с пробите на лебедкатаааа?????
          driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Лебедката издърпа успешни три чужди джипа без проблем, но когато я натоварих сериозно нещо започна да тропа яко. Като легнах отдолу видях, че вилките на кардана опират една в друга. Явно редуктора е мръднал от товара и кардана започна да опира. Нищо страшно, закрепването ще го подсиля. Важното е, че редуктора сега работи без проблем. Няма никакво загряване, ама вече е с два аксиални лагера, добрата му работа се очакваше.

За четвърти път скъсах А-рамото, и понеже ми писна реших да му турна две щанги, и задното окачване да стане с 4 рамена.
            Дайте идеи какви евтини тампони да ползвам.
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
              Тя електрическата дала фира мотора за това ще ползвам барабана.Друго няма как да се ползва.Проблема е че искам лебетката да е отпред.
              ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Що не снима със телефона да видим как работи....
                ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Има клип с фотото(талафоня е ноо прозд и не ще даже да снима), ама не се вижда нищо особено. Иначе бих го пуснал тук.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                    За четвърти път скъсах А-рамото, и понеже ми писна реших да му турна две щанги, и задното окачване да стане с 4 рамена.
                    Дайте идеи какви евтини тампони да ползвам.
                    Предни тампони от носач на голф двойка- тройка, по три четири лева са!

Коментар

Нямам представа колко са читави, като му дойде реда ще разгледам някакви такива, и ако ми харесат-за ден-два новото окачване на задния мост ще е готово.
                      Все пак съм леко скептичен, това са тампони за лека кола. Не знам на какво натоварване работят, но при мен ще са здраво натоварени.

Според мен тампоните трябва да са едновременно меки(за да се сгъват лесно), и здрави за да не се късат. Две изключващи се изисквания, ама с няколко проби и грешки трябва да стане.

Витарите с такова окачване на предния мост какви тампони ползват? Близнаците май са така. Витарата не Емо(дето е недовършена, и я продава) май и тя е така. Значи има опит, трябва само да го разбера какъв е.

Коментар

На Ицо самурайката и тя е с някакво суперзлобно обачване, пък гледам държи си ...
                        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                          На Ицо самурайката и тя е с някакво суперзлобно обачване, пък гледам държи си ...
                          Ицо е с джони джойнт за около 25 $ единия . Кольо дай някакъв размер на тия тампони , че при мен в сервиза има полиуретанови от Рейндж май , ако станат и ти вършат работа ще ти ги пратя . Моите тампони всичките съм си ги направил на струг от червен полиуретан и след толкова блъскане си държат без проблеми .
                          VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Размера е ххх/ххх Демек-каквито намеря-такива ще ползвам. Стругарите ще ми остържат 4 втулки по размера на тампоните, тръбите и планките са от мен.

Коментар

пусни да видя как дърпаш някого с новата лебедка....
                              driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
                                Ицо е с джони джойнт за около 25 $ единия . Кольо дай някакъв размер на тия тампони , че при мен в сервиза има полиуретанови от Рейндж май , ако станат и ти вършат работа ще ти ги пратя . Моите тампони всичките съм си ги направил на струг от червен полиуретан и след толкова блъскане си държат без проблеми .
                                Дай някой друг да си купя и аз по 25 $ и аз,че ми трябват Горчивата истина е ,че тук при нас са 3-4 пъти по скъпи.
                                Коле сложи си от едната страна тампони,от другата шарнирни втулки от БМВ,аз /и не само/ съм с такива отпред и засега държат.Цена от AS METAL -30 лв .
                                0887/400121 Антон Донев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X